Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morales72
csendes tag
válasz
dssport #21119 üzenetére
Nem vagy szőrszálhasogató. Rendes próba nélkül az ember gatyát sem vesz. A kereskedő arrogánsan viselkedik, én nem vennék tőle még kenyeret sem. Kell a próbaút, hibakódokat ki kell olvasni, át kell nézetni szervizben, vagy, ha nagyon profi vagy, akkor átnézed te. De, ahogy más is írta, inkább költs el 40 ezer forintot átnézetésre, minthogy lehúzzanak egy kikozmetikázott hullával. Én is ezt csináltam, és nem bántam meg. Három autót nézettem át, a harmadikat megvettem. Az első kettőnél olyan 200-300 ezer forintot buktam volna a vételáron felül. Mindkét autót 600 ezer forint körül kínálták, de a felét sem érték. Pedig nagyon jól néztek ki.
Az automatát nem tartom rossz ötletnek, sőt. Szerintem az direkt jó, ha állandóan ott lehet a két kéz a kormányon. Sokszor látom, hogy a kezdő vezető nézegeti a váltón, hogy hol van a hármas. Inkább az utat nézze.
Egyébként autót inkább ismerőstől vagy magánszemélytől. Az legalább nem védekezik azzal, hogy semmit nem tud az autóról. De lehet keresni olyan kereskedőt is, akiben meg tudsz bízni. Én ez utóbbival voltam kénytelen beérni. 5 ezer kilométerrel később úgy látom, hogy jól döntöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest