Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-01 20:13:33

LOGOUT.hu

Ford topik téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21130) Morales72 válasza dssport (#21119) üzenetére


Morales72
csendes tag

Nem vagy szőrszálhasogató. Rendes próba nélkül az ember gatyát sem vesz. A kereskedő arrogánsan viselkedik, én nem vennék tőle még kenyeret sem. Kell a próbaút, hibakódokat ki kell olvasni, át kell nézetni szervizben, vagy, ha nagyon profi vagy, akkor átnézed te. De, ahogy más is írta, inkább költs el 40 ezer forintot átnézetésre, minthogy lehúzzanak egy kikozmetikázott hullával. Én is ezt csináltam, és nem bántam meg. Három autót nézettem át, a harmadikat megvettem. Az első kettőnél olyan 200-300 ezer forintot buktam volna a vételáron felül. Mindkét autót 600 ezer forint körül kínálták, de a felét sem érték. Pedig nagyon jól néztek ki.

Az automatát nem tartom rossz ötletnek, sőt. Szerintem az direkt jó, ha állandóan ott lehet a két kéz a kormányon. Sokszor látom, hogy a kezdő vezető nézegeti a váltón, hogy hol van a hármas. Inkább az utat nézze. :)

Egyébként autót inkább ismerőstől vagy magánszemélytől. Az legalább nem védekezik azzal, hogy semmit nem tud az autóról. De lehet keresni olyan kereskedőt is, akiben meg tudsz bízni. Én ez utóbbival voltam kénytelen beérni. 5 ezer kilométerrel később úgy látom, hogy jól döntöttem.

"I'm too old for this sh.t..."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.