Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
Csak nekem fura hogy évi 7500km futásra gázosították?
vagy lemaradt a 90e km elől egy hármas?
Egyébként nem rossz a motor. A kasztni szeret rohadni az ajtók alján, küszöbökön, sárvédő íveknél. Meg nekem a klíma eresztett a hűtőnél meg a kompresszor is szar volt (erre ráment majdnem 2 kiló). Ezeket leszámítva nem volt vele gondom 220e km-el. Ha valóban 90 van benne (ők az első gazdái?) és évente megkapta az olajcserét akkor nem szabad otthagyni. -
Giot
addikt
Sziasztok!
Jövőre tervezek autocserét swift2-ről. Mk2 Focuson gondolkodok (illetve ez lenne az egyik ami szimpatikus) Ismerősi körben lenne egy 2005-ös kombi 1.6 változó szelepvezérlésű (ti vct) elgázosítva. 90e km-rel.
Mennyire jó ez a blokk, illetve mennyire gázos hogy gázos?
Úgy alapjáraton jókat olvastam, hallottam a focusról. Itt is jó véleménnyel vagytok róla?
Vagy azért vannak komolyabb betegségek?Köszi!
-
ReSeTer
senior tag
válasz
Mikulásbá #10993 üzenetére
Ja ott kerestem én is, csak nem láttam eléggé alá. Csavarhúzóval lefeszítettem az egészet, úgy voltam vele, hogy úgyis hulladék az autó, ezen már ne múljon.
Köszönöm.
Egyébként hallottatok már olyanról, hogy belenyúltak az ECU-ba úgy, hogy ne dobjon hibakódot? Egyáltalán lehetséges ez?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ReSeTer #10992 üzenetére
Ha USA-ból behozott kocsid van, akkor simán lehet hogy nincs helye a vontató szemnek.
Ja akkor rossz képet találtam.
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Ford focus 2005 mk2 GHIA autónál hol van az első vonószem helye? Nekem nincs ilyen kupak sehol, csak egy ködlámpa azon a tájon, de a felső burkolat alatt nincs semmi (már amennyire alá tudtam nézni), és még azt se lehet leszedni, mert már húzza az egész lökhárítót úgy odavan pattintva.
-
RocknRoller
aktív tag
válasz
Gombinyó #10988 üzenetére
Köszi. 1.6 Ti VCT ami még szimpatikus. Pár HSZ-el fentebb egy kolléga akinek ilyen van SIDA motorkoddal írta, hogy neki csattog a motor, amire a szervíz azt mondta, hogy ez ilyen és hogy normális. Ez nekem gáznak hangzik.
A H motorkódú verzió is csinálja ezt?
Február március körül van tervben egy autó vétel, a fóka azért jött képbe, mert baromi jó a futóműve és vezetési élménye . De ilyen gyerekbetegsegekkel lehet inkább átgondolom.
-
Gombinyó
őstag
válasz
RocknRoller #10987 üzenetére
Egy 10 éves dízel lehet drága, igen. A DPF csak hab a tortán
plusz a németek ha jól tudom tiltják ki a városokból ezeket az autókat.
-
RocknRoller
aktív tag
Sziasztok
Elkezdtem nézegetni Mk2 focusokat, leginkább mobile.de-n. feltűnt, hogy még a 2007-2008-as évjáratok 120-150e km-el, tempomattal is csak 4-4300 euróba kerülnek. Hol a turpisság? Ezek szinte kivétel nélkül 1.6 TDCI 109LE. Azért olcsó, mert drága a fenntartása, sűrűn megfekszik a technika?
-
pet007
aktív tag
válasz
Real_Necro #10981 üzenetére
Majd irhatnal par szot rola ha megjott!
-
DeFranco
nagyúr
a wiki azt írja, hogy az mk1 fóka 1,7m széles. ez tükrök nélkül/behajtott tükrökkel értendő?
-
pet007
aktív tag
válasz
Pardise #10980 üzenetére
En pl ilyet vettem: [link]ebay . Forscannal kiolvas es torol (remelem) minden hibakodot, hogy szervizes jobb-e, azt nem tudom, itt azt eleg dragan merik..
-
pet007
aktív tag
válasz
Real_Necro #10978 üzenetére
Nalam bt-s vevo van, azzal mukodik rendesen, bar lassabban csatlakozik mint tourqepro. Fordhoz-mazdahoz a legjobb.
-
mepet
addikt
Sziasztok,
Sokat agyaltam a kérdésen, végül arra jutottam, hogy a kis fiestát egy kis fiestára cserélném.
Az a terv, hogy a héten megyek megnézem ezt a verdát, esetleg látta már valaki élőben? Fiesta st2 Miskolc. Elég rég óta fent van a hirdetés és igen nagy dumás az eladó, állítólag ő maga hozta Németországból.
Illetve van rajta tuning kipufogó is, ahhoz milyen papírok kellenek, h ne büntethessen a rendőr? -
válasz
Real_Necro #10971 üzenetére
Passz csak androidos cuccom volt.
-
válasz
Real_Necro #10969 üzenetére
Én a Torque Pro (OBD 2 & Car)-t használtam,szerintem jobb.
-
Real_Necro
veterán
Sziasztok!
Jól látom, hogy a DashCommand program androidra ingyenes, ios-re meg fizetős?
Be szeretném ma rendelni az OBDII kütyüt, csak ha ios-re semmi ingyenes nincs, akkor lehet nem sok értelme van a wifisnek.
-
válasz
ReFleXx #10967 üzenetére
Az én gumisom is 6 ezret kért, szerintem korrekt ár. Persze, mikor levette a téli papucsokat, a nyárit centírozta, felrakta és az acél felnikről a kuka gumit leszedte, majd most a téli új gumikat felrakta az acélra és a nyárikat levette most kérte a pénzt.
centir meg max akkor ha valami nem stimmel.
Nekem eddig minden nyári szezonos felnit kellett centírozni... Amúgy 10 ezer kilométerenként kellene centírozni... Nekem legalább is ez így van, mert simán újra kellett centírozni... Meg jövőre is el fogom vinni.
Szerintem 6k per szezon, vagyis 12k és tudod, hogy jók a felnik, nem ütik szét a futóművet meg stb., nem sok pénz... -
ReFleXx
addikt
válasz
szilchi #10966 üzenetére
engem fel eve allitott meg rendor, gyors szonda ami negativ azt helo
elotte meg kb evekig meg sem allitottak, pedig nem vagyok hetvegi autos.mas, felkerultek ma a teli gumik, utanna mentem is egy 120km-es etapot, de 120korul fekezve razogat a kormany.... kesobb vissza a gumishoz, bal1 belseje kert 15g ólmot...pedig par oraval elotte elvileg centirozva volt. ujabb tesztkör alatt jonak tünt, koppkopp.
az a par gramm mennyit szamit.btw kerekcsere+centir 6k volt, ugyanez tavasszal mintha 4k alatt lett volna valamivel emlekeim szerint
lehet kövi lidl/aldi akcio alkalmaval beujitok egy krokodil emelot, asszem ott olcso volt, aztan magam cserelem.
centir meg max akkor ha valami nem stimmel. -
szilchi
őstag
Köszönöm a válaszokat
.Akkor lehet egyenlőre marad így,aztán ha találok egy normális autóvillamossági szakembert,akkor megcsináltatom.
Mifelénk egyik munkatársamat már megállította a rendőr,mert csak a fél rendszámtábla világítás égett
.
-
ReFleXx
addikt
válasz
molnarpeter #10963 üzenetére
mert gondolom feltünő volt hogy eltér a színhőmérséklet / fényerő
ez teljesen gyárinak néz ki a modosítás után fényerőben, a gyári izzók szétsütik a foglalatot ami a vezeteken lóg, ez meg semmi hőt nem termel... -
-
törölt tag
-
pet007
aktív tag
válasz
molnarpeter #10958 üzenetére
Ebbol szerintem rendelek egyet jovo heten, engem is zavar kicsit, hogy folyamat leveri sipcsontom az a franya muanyag ahogy ki-be szallok amikor hadznalom odb-t...
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bajnokpityu #10953 üzenetére
szilchi: LED nagyobb baj lesz, mint a kiégett izzó... Próbáld végig izzótól biztosítékig.
-
szilchi
őstag
Szép estét.Sok más gond mellett van egy olyan problémám is a Focus-al,hogy nem megy a rendszámtábla világítás.Múltkor a szervizben azt mondták,annyira össze van rohadva az egész hogy nem tudják (vagy akarják...) szétszedni/javítani.Kérdésem az lenne,hogy ezt mennyire neheztelik a rendőrök?Meg az,hogy van egy fél méteres led szalag-darabom.Az is 12V-os.Ha abból vágnék le és bekötném az elektromos hálózatba?Vagy keressek egy normális autó villamossági szerelőt és ő talán megcsinálja?
Most még szervizben van az autó,még nem tudni mikor lesz cserélve a kuplung.Annyi munkájuk van,még sztem rá sem néztek.
-
ReFleXx
addikt
multkor a motorhazetot felemelve tapasztaltam, hogy jobb oldalt a szelvedo oldalan par helyen ki volt pattanva meg egy muanyag bolha is ki volt pattanva es igy elallt motorterszigetelo filc. emiatt kicsit megszaggata azt a reszet valszeg a menetszel. gondoltam ra hogy valami ragszalaggal megerositem azt a reszt, hogy ne rojtosodjon szet jobban. tudnatok ajanlani ehhez valami ragasztoszalagot? vagy milyen ragasztoszalagot keressek ami bírna a hideget/meleget a motorterbe?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
ReFleXx #10952 üzenetére
3-4mm lóg be a fedél nem látható belső éléből. sokkal hamarabb levágnám azt a peremet, mint magát csatit kiberhelném. Bár annyiból igazad van, hogy akkor egyúttal a lopást is jelentősen megnehezíteném.
rezgőgépet akarok venni majd black fridayen venni, azzal kvázi gyári minőségűre meg tudnám csinálni a vágást. Egyébként a vágandó perem belül van, egyáltalán nem látszik, ez csak a magam megnyugtatása, hogy a nem látszó hely is szépen meg van oldva.
-
ReFleXx
addikt
válasz
bajnokpityu #10940 üzenetére
mi van ha kipattintod az OBD csatit a muszerfalbol es mogotte dugod ra a kutyut? igy ratudod hajtani a fedelet.
-
kcsa
veterán
válasz
Real_Necro #10950 üzenetére
Ezt passzolom, de kipróbálom ma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android szakmai topik
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest