Új hozzászólás Aktív témák

• BeZol

őstag

PC-n szerintem alapvetően az a probléma (én legalábbis így érzékelem 2 óra játékkal), hogy az egérrel nézelődsz jobbra-balra-fel-le, de közben ezzel kéne a blokkolási irányokat is változtatni, de ha benyomtam egy ütéskezdést, már tolhatom az egeret bármerre, csak bizonyos pillanatban veszi be az irányváltoztatást, és csak azt veszem észre, hogy lerohanok az egérpadról, de még mindig nem váltott át a kívánt irányba...
    Ez a ma reggeli all skill levels-es meccs pedig azért égetett ki, mert minél jobb a másik, annál előbb előjön ez a fogyatékosság a bill. + egér kombóval, DE lehet h csak nem adtam neki elég időt. Most töltöm ismerősnél xbox one-ra le, meglátjuk így is ilyen-e, de sejtéseim szerint itt külön van ugye a mozgás és az irány is, nem léphet fel a fentebb írt "egér-szindróma".
    A profi csávó pedig levitt a játékról rendesen, mert mire sikerült úgy-ahogy lekövetnem az iszonyat gyors irányváltásait, már jött is a blokktörés és megint végigtolt egy kombót, és tulajdonképpen 2 kombót és 1-2 másik ütést beküldve meg is fektetett 10-15 másodperc alatt bárkit! Persze ez matchmaking hiba, low activity miatt extended helyett all skill levels-re rakott, 3an tuti premade-ek voltak, mert halottként is néztem h szándékosan 3assával mennek bárkire, ez a 4. srác meg 1v2-ben is lenyomott bárkit. Tudom, hogy én is tudnám ezt, de nem ilyen hamar és nem egyből ilyen szinten, ÉS le merném fogadni h a srác kontrollerrel tolta, annyira pikk-pakk ment neki minden, de twitch-es adást visszanézve is ha jól láttam rendes pc-nél ült mindenki, de kontroller volt eléjük téve.
    Ha most xbox-on beválik az irányítás, akkor lehet veszek egy xbox elite kontrollert pc-hez, mert már forza horizon 2-zni is akartam volna pc-n, de billentyűzettel bullshit, kormánynak nincs elég hely, kontrollerrel meg rendben lenne a dolog., és akkor már 2 játék miatt is jó lenne a dolog, majd most hétvégén meglátom van-e értelme, az biztos h sok-sok gyakorlás kell majd, és ki is kell ismerni mindegyik karaktert, aztán meglátjuk, lehet ez is olyan lesz, hogy bizonyos karakterekkel semmi esélyed sem lesz a másik ellen, mert fixen veri a másikat, de az ellen meg egy másik jó, és kő-papír-olló szitu lesz pár hibrid karakterrel.

Új hozzászólás Aktív témák