Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Arcade csak DLC-vel. Elmennek a.... Részemről akkor off a játék, egy retek arénára vártam mióta de 30 eurót biztos nem adok érte, k*pja be az Ubi tövig.

-
lofagi
addikt
Az eddigi legjobb és legnagyobb patch!
-
lofagi
addikt
Csütörtökön a szokásos időben nézzétek a WD-nt! Érdemes:

-
Ga-Bika6
csendes tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszi mester...

-
Ga-Bika6
csendes tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Azt hittem hogy az a stamina regen. Akkor az micsoda? THX!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
kb. 2 hét múlva már értelmét veszti mindegyik gear stat a MF dlc miatt
?????
Wat? -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Ga-Bika6
üzenetére
kb. 2 hét múlva már értelmét veszti mindegyik gear stat a MF dlc miatt
de ha kell még erre a kis időre:
exhaustion recovery: mikor elfogy a staminád (zöld csík a hp alatt) akkor mennyi idő míg visszanyeri a karaktered az erejét, stamináját
a másik a debuff meg különböző negatív effektek mennyire hatnak rád, pl. bleed, stun stb. -
Ga-Bika6
csendes tag
Kérdésem lenne, mert nem találtam rá választ. A sisakon az exhaustion recovery és a debuff resistance micsoda? Mire kell a játékban és mi az előnyösebb? A többit nagyjából értem, de ha azokat is elmagyarázzátok megköszönöm hogy biztos legyek benne. THX!

-
lofagi
addikt
Ne haragudjatok, de nem vagyok kíváncsi a veszekedésetekre egymás ellen. Köszi. S nem azzal volt a bajom,hogy a ubit szidtátok.
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Diktatúra For Ever! Szólásszabadság 0!

Csak az Ubisoft!
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
kidob ha 100ms felett a pinged.
akkor a digi a szívás.. (most mondanám hogy reinstalláld a game.et de felesleges ezek szerint, nem a game a rossz hanem a neteddel van vmi)
-
lofagi
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
A facebook csoportunkon egy xboxos srác panaszkodott, hogy neki nem ment a játék egyik pillanatról a másikra. Végül kiderült,hogy valami volt a Digivel. Most meg hibátlanul játszik úgy, hogy ő nem csinált semmit, se előtt se utána. Sajnos a játék eléggé érzékeny ezekre a netes kapcsolatokra, ami szomorú.
-
Jack Oneill
veterán
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nálad szar valami pedig,
Spyware izéantivírus vagy tűzfal lehet fogja, stb.
Nyiss routeren portot lehet segít az is. -
lofagi
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Pedig a hiba az ön készülékében van. Nekem sincs gondom,h találjak játékot. Még hajnalban sem. Napközben meg kb instant bedob.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Legyel kedves kerlek es mondd mar meg, megis milyen hiba lehet, ha eddig tokeletesen ment? Minden mas jatek egy kattintasra talal meccset. Haverral osszekotve sem jutunk be bakker a jatekba. Ez vicc komolyan mondom. Eddig ez a jatek tetszett, de Ubi haza korul szokas szerint nem stimmel valami. Szoval nalam hiaba keresed a bajt, mert erdekes, Blizzard egy kattintasra talal meccset(overwach, wow, heroes of the storm, heartston) Raadasul a for nyomor eddig siman ment. A legtobb, amit varni kellett, kb 1 perc volt es meg sokat is mondok. Fel ev kihagyas utan probalok jatszani es 25 perc akarmelyik jatekmod, ugy hogy nem talal semmit? Ha kiderul, hogy megis nalam van a hiba, el fogom ismerni

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
nekem 2perc alatt talál.. a hiba nálad lesz
-
Jack Oneill
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
4v4 domint nyomtam. Kiprobaltam tobbszor. 25 perc utan meguntam, hogy nem talal jatekot.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
nat már nincs dedó server mellett
nem halt ki, pl én is játszok még.... nyomjad a zónás dom. módot abba mindig van ember, a többibe sokáig keres
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Kicsit visszatertem a jatekba. Viszont eddig egyszer sem sikerult jatszanom. Zold NAT-tal veri high activity jatekmodban 20 percig megy a matcmaking es semmi nem jon ossze. Menne szerintem 24 oraig is
Most komolyan ilyen kihalt lenne? Akkor miert very high aktivity? Utoljara ilyen nekem sarga es piros NATnal volt. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
kép link: a többi új armor rajzolva viking, dlc hősök, wu lin
video link: ez meg a videó róla
a wu lin armorok elég jók lettek (pl. Shaolin monkeyking), a vikingeké viszont botrány, kivéve Valk.. a dlc hősök közül meg egyértelműen Cent 3. a legjobb
-
Micsurin
nagyúr
Jelenleg nem hiszem.

Toltam vele 10+ bot kört, azóta csak playerek ellen és nem az, hogy win streak, hanem salt streak, olyan reakciókat kapok néha chatben.
Néztem pár vidit is már vágom a ráugrásos cucc működését is, tetszik az a cutscene.
Cent az egy állat. 
Ellenben aláírom, Duelben Glad mérföldekkel erősebb, Cent akkor tud osztani ha sikerül valahogy, fal, vagy egyéb hosszabb objekt mellé beszorítani az ellenfelet.
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Ássatok el, kövezzetek meg ha emiatt a jövőben visszatérek sírni de betettem Centuriont a dojoba, olvasgattam amiket mondtatok, néztem vagy 3 órányi tier listes youtube vidit dogiii, IllestTruth, és a legtöbb valahol B-A közé tenné. Attól, hogy igazán tapasztaltakkal sorsoljon az MM még messze vagyok, így most három match alapján egyenlőre funnak tűnik. És eszeveszetten jól néz ki, főleg a kivégzései, amikor eldönti élet vagy halál.

A ráugrásos cuccot viszont minden, hogy próbáltam de nem tudom előcsalni valamit tuti bénázok.

A nem gyenge Róma csodálat és imádat végett tuti nem tudnám kihagyni Centet... ha nem jön be, max visszatérek Gladra.... just a game.

@k-adi: Hero tactics mit takar? Új páncélok tényleg jók, szerintem a Conq is jó lett csak fura, de attól még jó.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Az új páncélok jól néznek ki.. Kensei mondjuk érdekes lett
de Nobu és orochi elég jó lett, warden, lawbro és PK sem rossz... conq kicsit madmax-es lett
kíváncsi vagyok a vikingekre meg a wulin-re is, érdemes lesz nézni a köv. dev streamet is -
AD4MINATOR
nagyúr
Na végre egy érdekes dolog: Hero tactics
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Conq-nak unalmas a move-setje, ahogy látod te is bash és ütés, kb ennyit tud, elég idegesítő, de hatásos sajnos főleg 1v1-be, de 4v4-be is mikor megkapja a feat-jeit.
Nobu erős karakter jó kezekben, ott a hiddenstance ami elég jó képesség, de pl. neki van köztudott bleed bugja még mindig. +ahogy írod, a ruhája, sisakja is lehetne jobb, szebb.. -
Micsurin
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszi!
Conqra ránézek bár nekem eddig shield dash csap csap shield dashnak tűnik. Legalábbis csak ezzel jöttek ellenem.
Nobushit próbálta már, marha jó cucc ott az zavar, hogy róla nekem hiányzik pár plate armor. Meg kicsit cancernek érzem a bleedet volt, hogy csak pokeltam és kivártam az illető meg elvérzett.

Hmmm Mushanak azt hiszem akkor minden esetre adok egy újabb esélyt, mivel a kalap az tényleg marha menő. Meg ámblokk ez a mesterét vesztett szamuráj ronin stílus. A blade blockadenak eddig leginkább Shinobi ellen vettem hasznát mikor pörgeti a sarlót és eldobja na ott nagyon meglehet vele fogni a kis pimaszt.
Valkyre ránézek vele még nem toltam meg sincs, egy próbát ő is megérne.
Law nekem nagyon fáj annyira badass karakter lenne pedig...Csak meg kell tanuljam a retek guardot... de a reflex annyira nem fekszik számtalanszor szívtam meg és lett a parry kísérletből egy rosszul célzott heavy és lett ebből gyors halál aztán.

Konklúzió irány Musha again meg valkyr. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
ok,ok, lássuk akkor:
- a játék az assassinoknak kedvez, nekik pedig reflex van.. én is utálom de meg kell tanulni sajna.. persze nem kötelező, vannak jó hősök nem reflexxel is szerencsére, bár kevesebb
- conq csak a neve alatti leírásban "heavy", amióta volt a rework már közel sem mondanám heavynek
- warden "ez gg" lett, új move set-je miatt lett erős, ahogyan Kensei is, mindkettő vanguard static guard-al rendelkezik, próbáld ki ezeket, én őket ajánlom ha static hőst keresel most
- musha sem rossz annyira, mint azt sokan beállítják... nekem rep12-es ez a hős és azért lehet vele aprítani hidd el.. (PC-n) főleg ha felkened a sharpen blade-et akkor mindenki futhat
ja és a bladeblockade is jó, csak tudni kell mikor kell használni... míg alapvetően agresszív hős musha, a BB-je miatt lehet vele teknőcösködni is, és hybrid class-ban van, static guard-al. +menő kalapja van 
A beszélgetés onnan indult, hogy új hőst keresel, de te a leírásod alapján kizárod
- az összes assassint a reflex miatt, (ezt félig megértem, mert még mindig sokszor átütnek a guard-on sajnos)
- az összes dlc-hőst
- és az összes heavy-t mert lassúak..Akkor maradnak a vanguard és hybrid hősök:
V: raider low, így marad kensei+warden
H: hybridek közül meg cent low, musha szerinted low (én mid-nek mondanám), nobushihoz meg skill kell így az is kiesett, illetve HL is mert ő meg dlc-hős és "lassú heavy" érzésre szerinted.. talán még valkyrie jöhet szóba, a rework sokaknak bejött bár egy spammert csináltak belőle sajna.. lawbro meg... -
Micsurin
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nagyon sarkítasz, Shaman és társa ellen a reflexet hoztam fel mivel kiráz tőle a hideg, zavar.
Orochit sokat toltam -> reflex.Conq nekem erősen közelít a heavy hitter felé, és zavaróan erős az új line upban elvből se.
Warden nagyon tetszik de enyhén erős amúgy pl... light, zone-ra mehet az unblock top heavy finisher, és maradt egy fél egység HP az enemyn, sőt egy Orochi ettől jó eséllyel már el is hullik. (light-ot ha dodgeolja is mehet a zone amire a finisher utána már low hp target)
Musha miatt még mindig vérzik a szívem egy ronintól többet várna az ember. De max full turtlebe jó vidik alapján, eddig meg nem sok babérom termet vele túl agresszív vagyok hozzá.

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
DLC-sek kivégezve, alapok meg nagyon snasszok.
Háát, ez erős azért...
Kensei jó.
Orochi is jó kezekben.
Warden is könnyen felvehető, most minden noob azzal megy és még ők is betalálnak annyira könnyű a move set-je.
Shaman se rossz, sőt elég jó ganker ha tudod hogy kell bleed-elni.
Továbbá ott van Conq is aki unalmas, de erős.stb stb..
Én már Nuxia-t várom, remélem buffolják megjelenésig. Ha nem, akkor nagyon csalódott leszek és akkor marad JJ...
-
Micsurin
nagyúr
Köszi!
Most megfogtál de legalább nem verem el a steelt fölöslegesen, a Glad vétel is csak a szerencsén múlt... ugye benéztem, hogy nem hybrid hanem assasin (reflex) de ő végül jól sült el.DLC hősök ezek szerint kijöttek és javarészt nerfet kapta?
Inkompetens playerek sírnak, hogy túl OP valami, az orvosság a nerf, túl jól ismert formula R6 miatt.... 
Musha - légypiszok, a blokádot mindenki kijátssza. Ha s ikerül elkapni egy chaint akkor javarészt tudják, hogy ha az elsőt benyelik megtudnak állítani, aztán jön a Punish. //megvan
Cent - Ezek szerint később lesz cumi.
Shaman - tré külsőre, reflex guard.
Glad - Ismerem bejön, jól is megy vele, de még mindig zavar a reflex cucc nagyon emiatt akarok vállni tőle.
// megvanShinobi - Reflex guard, inkább idegesítő mintsem erős, eddig egy két Shino player volt aki 1v1-ben megfogott.
Highlander - Lassú nem vagyok heavy hitter párti.
DLC-sek kivégezve, alapok meg nagyon snasszok.
Orochi nagy kedvenc, de reflexes.
Most Wardenre kezdek ráállni a 2x top heavy unblockable miatt nagyon bejön jókor betolva lehet vele meglepetés okozni.Kensei nagyon teknős nekem akárcsak a musa.
Lawbringer az ordít síkit egy buffért pedig jó a movesetje és jól is nézne ki.

Megint ott vagyok mint nyáron, nagyon tetszik a játék már a 2v1 se okoz problémát, de nem találok igazán main karaktert.

-
lofagi
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Cent durva low lvl szinteken. Viszont high lvlen nulla. Nem tud támadni, arra kell várnia, hogy az ellen támadjon. Mondom ezt úgy,hogy rep56os a centem. Kínszenvedés vele szintezni. 4v4be pedig revenge feeder, csinálsz egy-két rúgást, megtérdelést és már revengebe is van az ellen.
Gankban megint csak nem jó, mert ha nem tudod lepinelni az ellent akkor megint csak a revenget növeled az ellenfélnek.
Cent nagyon jó volt amikor kijött és rá még 1-2 szezonban, aztán annyira ment a sírás miatta, hogy le lett nerfelve. Holott csak megelőzte a korát, ahogy tanult kollégám szokta volt mondani.
-
Micsurin
nagyúr
Letudtok beszélni a Centurionról? Mit kell róla tudni?

Így rep 10-re kezdem megunni a Gladit pedig nagyon lehet vele darálni, és tetszik a glad, vagy ő lenne a pick vagy egy Shinobi, bár még mindig rákot kapok a reflex blocktól.

szrk.: még mindig 4v4 ás 1v1.
-
Lottheus
tag
válasz
üzenetére
A videóban olyan 5x volt elmondva a dátum, és mivel te erre reagáltál a hozzászólásoddal, úgygondolom jogosan feltételezte azt a szerző hogy láttad és csak poén kedvéért tedded fel ezt az ebből következően nem túl elmés kérdést.
Minden bizonnyal félreértés álldozatai lettünk tehát a dátum október 16. Kérdésedre megtalálod bővebben a választ a fentebb közzétett videóban, csak kattins rá a képre
-
AD4MINATOR
nagyúr
Sale ends 3rd October
Full list of Ubisoft games on sale - https://blog.eu.playstation.com/2018/09/19/pick-up-big-discounts-on-hit-ubisoft-titles-on-playstation-store-from-today/#sf197974907
----------------------
For Honor discounts:
Standard Edition - 74% offDeluxe Edition - 74% off
Gold Edition - 62% off
Season Pass (Year 1 new Heroes only, this will not get you the upcoming Wu Lin heroes) - 51% off
The site above also lists the steel packs as onsale but the link does not give you the option to purchase/display the sale. So it may only be viewed ingame.
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A hősökkel nincsen baj szerintem. Mindegyikkel lehet játszani és van mindnek erőssége. Inkább a hangok amik nagyon-nagyon zavaróak remélem javítanak rajta olyan mintha valami zs kategóriás hangokat kértek volna fel. Én várom a teljes megjelenést.

-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Pc-n este 23:00 ig még tart a béta Magyar idő szerint.

-
AD4MINATOR
nagyúr
vége az open breach testnek.. kinek mi a véleménye? szerintem mind a 4 hős szar lett
konkrétan úgy jönnek ki (majd októberben MF dlc során), hogy már most rework-ölni kéne őket 
-
AD4MINATOR
nagyúr
jól jön a kis hype a playerbase-nek...
...viszont most nézem a yt videókat az open MF dlc testről és kb mind a 4 hős szarrá nerfelték
nuxia trap-képessége szar, JJ lassú és nincs nyitója, Shaolint több helyen is gyengítették, és Tiandi is kapott pár nerfet (bár ő megérdemelte
)
érdekes szitu, mert eddig mindig megjelenés után nerfelték le őket, de most már a test szerveren is szarok
kíváncsi vagyok mi lesz ebből, úgy hogy az emberek OP hősöket akarnak főleg ha fizetnek is érte (bár nem kötelező, tudom..)
én nagyon vártam nuxia-t, de sejtettem, hogy a trap képessége szar lesz, illetve még JJ-t is, de eddig ő se nyűgözött le
meglátjuk mi lesz a vége ennek.. -
lofagi
addikt
-
lofagi
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Victory celebration screen, arra kíváncsi leszek. Jöhetnek majd az új dolgok amire lehet majd költeni a steelt.

-
AD4MINATOR
nagyúr

-
AD4MINATOR
nagyúr
-
lofagi
addikt
válasz
Heroes fan
üzenetére
Nem kell később újra megcsinálni.
-
Heroes fan
őstag
Most hogy ingyenes a játék ha letörlöm akkor újra meg kell csinálnom a tutorialt?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Remélem nem trainning lesz... valami izzasztó aréna mód igazán jöhetne!

-
l.skywalker
titán
Na nekikezdtem ma úgy rendesen a játéknak. Még pár hónap és remélem beleszokok

-
Micsurin
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én már vártam egy ilyesmi módot, ha jól olvastam eddig gyak. egy Arena Unlmited. Vidit még nem volt érkezésem nézni.

-
AD4MINATOR
nagyúr
Hát... ritka szar gameplay-ek ezek
a player elég béna megint...JJ-től többet vártam, remélhetőleg majd egy másik videóban jobban bemutatják. Bár még így is jobb mint a többi heavy

Nuxia meg... a traps move érdekes, kíváncsi vagyok milyen is valójában, mert a videókban ez se derült ki igazán...
..nem is értem miért engednek ilyen videókat a netre...
Az Arcade mode meg nem hatott meg, bár jopofa ötlet de a pvp az igazi.. szerencsére jön a breach mode.
-
lofagi
addikt
Augusztus 22-27ig ingyenes lesz a For Honor PC-n. Starter edition és megmarad örökre!
S amit lehet tudni a MF Dlc-ről:
Free update season 8:
new dialog for heroes
ui update
graphics update
breach
wu lin available for steel purchase after 2 weeks of exclusivity.Marching fire expansion paid content:
Wu Lin heroes with no steel cost and available 2 weeks before non-marching fire owners.
pre order bonus is an elite outfit for each of them
arcade mode single player game mode (also 2 player co op with any other player, even if that player does not own matching fire) -
lofagi
addikt
A lényeg az,hogy neked legyen kényelmes. Az biztos,hogy 1-1 ilyen változás megszokásához kell idő, főleg ha előtte nem úgy volt.
Én Xbox Elite-el nyomom és szinte mindent átraktam máshová, hogy megfelelő időben tudjam lenyomni a gombokat. Viszont most meg próbálok áttérni egér+billre megint.

Őszintén fogalmam sincs,hogy melyikkel jár jobban az ember.
-
Ry0K3N
senior tag
[link]
Átbindoltam kicsit a controller gombokat, rohadt furcsa most egyenlőre de nektek mi a véleményetek? Problémám volt GB reakcióval, így rebindoltam az egészet. -
lofagi
addikt
-
PeTeR_33
tag
Sziasztok!
Tervezem a jàtèk beszerzèsèt.
Az volna a kèrdèsem hozzàtok h billentyűzettel mennyire èlhető a jàtèk?A kontroller nagyon nem esik kezemre.
-
lofagi
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jaja, Freeze szerintem nagyon jó. Elmagyaráz egy csomó mindent, amit másik youtuberek esetleg csak mutatnak vagy épp nem is használnak. Gondoltam, hogy összeszedem a hasznosabbakat. S igen, tőle van az egész videónak is az ötlete.
-
lofagi
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
GYenge rework?
WAT? A wardent most már lehet használni grp fightokban, Valky meg brutál.
De oké. 
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
nyulnyulu
senior tag
unteresting system file hibával nem enged be a játékba,van valami ötletetek?
-
lofagi
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Gondolom, mert PK-val a kutya nem játszik a
nerfrework óta. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
tandemelefan
üzenetére
pk miért nem jo?
-
tandemelefan
csendes tag
tandemelefant vagyok UPlayen, keresek Shamanokat és Nobushiket Shaman-Nobushi Blood Bite Combohoz, és egyéb csapattársakat, akik nem csapdosnak meg, amikor shamannal harapdálok. https://www.youtube.com/watch?v=bdy9vTyYANY
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
megint van jó pár remek (cent, nobu, stb)

tehát amikor még nem liheg a karaktered, nem szürkül ki a képernyőd

Cent az egy állat.