Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedro78
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem van egy season passom, az hogy funkcionalna ezzel a starter pakkal?

-
lofagi
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Igazából ezt még nem kell konkrétumnak venni, hogy mi lesz. De biztos lehetsz benne, hogy lesz Valky átdolgozás is a jövőben.
-
lofagi
addikt
Egy kis adat,h hogyan álltak a karakterek a S4-ben és mi várható a jövőben.
-
lofagi
addikt
Összedobtam egy összefoglalót, esetleg ránéznétek,hogy jó lesz-e?
-
AD4MINATOR
nagyúr
FOR HONOR PC STARTER EDITION NOW AVAILABLE!
[link]
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
AD4MINATOR
nagyúr
ujabb roadmap
marcius--aprilis

-
l.skywalker
titán
válasz
Bismarck24
üzenetére
Február 19 óta
-
Plafoon
tag
válasz
Bismarck24
üzenetére
Már kijött ha jól tudom.
-
Bismarck24
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Vajon pc-re mikor jön?
-
l.skywalker
titán
Holnap jönnek konzolra a dedikált szerverek [link]
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Bismarck24
üzenetére
ez nettó fasság
a defense csak szám érték, nem befolyásolja a karaktered mozgását

-
lofagi
addikt
válasz
Bismarck24
üzenetére
Oké, akkor mond meg az ismerősödnek,hogy hülységeket beszél, te meg ne hidd el, mert baromira semmit nem számít az ég adta világon. Legalább duelben fordult ez elő, mert ott meg semmit se számít a gear.
-
Bismarck24
tag
Elmondom a tapasztalatomat. Azzal tisztában vagyok, hogy ha vérzést okozok az ellenfélnél akkor tudom kiharapni a torkát, de néha hiába teszem meg, a karakterem csak egy helyben áll. Van olyan helyzet amikor előre akarok ugrani csak simán akkor is áll egy helyben és csak később ugrik. Mígnem egy ismerősöm rávilágított egy dologra, ha a defensre pakolok sokat akkor nehezebb leszek ezáltal lassabban és késve ugrik, de amint kevesebb defensebb van úgy az ugrás is sokkal zökkenőmentesebb. Tehát nem mindegy, hogy milyen a deffensed, minél több annál lassabb a karaktered.
-
lofagi
addikt
válasz
Pedro78
üzenetére
Mindkét dolognak meg van az előnye. Billentyűzet+egérrel egyszerűbb blockolni 1-1 ütést, gyorsabban reagál, mint a joy. Dodgeolni viszont és ez személyes tapasztalat/vélemény nehezebb volt billel. Zone használata megint csak egyszerűbb az egérrel. Természetesn a testreszabásról meg már nem is beszélve, esetleg macrókról sajnos. Tehát az az igazság, hogy van előnye mindkettőnek. Nekem egyedül a kényelem miatt esett végül a választásom a controllerre. Illetve azon belül is csak is az elite-re, mert ott legalább minden gombon rajta lehet az ujjad. Viszont ez siman kontrollerrel nem lehetséges s ha bár nem sok, de néha igen sokat számít az,hogy le kell-e emelned az újad vagy sem a gombokról.
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok. Pc-n eger-billel milyen a jatek? Jatszhato vagy felejtos? xbox kontrollerem behalt sajna.
A sp [itt most 13 euro] ezt eleg jo arnak gondolom, megeri?
-
lofagi
addikt
válasz
Bismarck24
üzenetére
Azt tudod,hogy csak akkor lehet ha az ellenfél vérzik.
-
Bismarck24
tag
Sziasztok!
Shaman castnak a predator skillje másnál is bagos vagy csak nálam. Elnyomom és nem támad.
-
kirjak
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére

-
AD4MINATOR
nagyúr

-
lofagi
addikt
válasz
Something_
üzenetére
A kivédhetetlen azaz unblockable támadásokat, ahogy a nevében is van, nem lehet blockolni, tehát valami mást kell csinálni, mint csak a guardodat abba az irányba tartani, mert az nem fog eredményezni semmit.
Az első és leghatékonyabb, az az,hogy ha a megfelelő időben parryzed, a támadást. Amennyiben olyan unblockableről beszélünk, aminek van iránya, tehát egy piros nyíl is mutat möközben jön, azokkal lehet ezt megcsinálni.
Amennyiben olyen az ütés, hogy csak sárga jel van, ott nem tudod parryzni, azt dodgeolni azaz ki kell ugrani előle. Jobb, balra vagy épp hátrafelé rollolva.
Unblockable-t unblockablel nem lehet kiütni, tehát ami választ kaptál,hogy tolásra tolás a megoldás, az nem az.
Ezt a játékot nem lehet 2 perc alatt megtanulni. Jelenleg folyamatban van egy új oktató rész, ahol mégjobban elmagyarázzák az újonnan belépőknek a dolgokat, sajnos ezt még nem tudni,hogy mikor rakják be, már S5 kezdetével benne kellett volna lennie, de nem volt. Egy a lényeg,hogy kitartás, kitartás, kitartás. Lehetőleg ha van valami ismerősöd aki jól tólja akkor pár körre ülj le vele és vegyétek át ami nem megy.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Huuhh de ismeros
A tamadas iranyaba vedesz, de kozben a jobb egergombot nyomva hagyod. A tolasnal meg abban a pillantban te is tolsz. -
Something_
őstag
Sziasztok!
Megjelenéskor PS4-en sokat toltam a játékot, de abba hagytam.
Most PC-n kezdtem el, de kínszenvedés :-) Kontrollerrel tolom, nem arról van szó. Csak visszaszokni.
Narancssárga "kivédhetelen" támadásokat/tolásokat, hogy kell kivédeni? Nagyon nem rémlik és szétcsesz az ideg már :-)
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Igen a metal-eventben eléggé erősek a bossok!
sajnos
(egyre erősődnek körönként) -
Jack Oneill
veterán
Na most már tényleg látom a hatását a dedikált szerónak
Nincs megakadás, ha valaki ki-be csatlakozik játék közben. Nincs partyból kidobálás. Rögtön tudjuk egymást invelni. Jó lesz ez. Csak baromi erős a gép az eventben 
-
kirjak
aktív tag
Felraktam én is újra, bár a wot és a pubg nehezen ereszt bevallom. Kezdhetek mindent újra már azt sem tudom mit hogy kell, de a hétvégén nekiesek mert elkaptam a fonalat valamelyest mégis csak és sokkal jobbnak tűnik mint amikor kiadták. Azt már csak ti tudjátok hogy öszesen hány változtatáson esett át azóta.

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
NAT még a p.vs.ai. módokban van, ott még megmaradt az
-
lofagi
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Maga a működés semmit se változott, nem fogod észrevenni a különbségeket maximum abból,hogy nem fogod látni az idegesítő recovering-et. Egyelőre még nem volt lehetőségem kipróbálni, mert nincs vgam.
A másik pedig az,hogy ez még mindig csak tesztelés alatt van, mert ugye csak a PC-sek kapták meg. Ők tesztelik vagy akárhogy is nevezzük. Aztán ha minden flottul megy akkor megkapják a konzolosok is.
Azt még érdemes tudni,hogy a latency balance még ezután fog jönni, szóval most is lehetnek olyan dolgok,hogy az ütés hamarabb jön be, mint látnánk stb.
Nem kell aggódni meg lesz ez csinálva rendesen, de nyilván nem az első nap. A NAT pedig lehet,hogy ott van, de elméletileg az már nem számít. Elméletileg.

-
lofagi
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Tegnap csak PC-re lett dedikált szerver.

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
elvileg ja, feb19 a dátum... de még sok a hiba... (főleg konzolon) van is külön reddit topik emiatt...
mit gondoltok a reworked hősökről? kensei szerintem nem lett rossz de a heavy ütései nagyon lassúak
conq sosem volt a kedvencem...
nobushit elvittem rep2ig, de most inkább kenseizek... jó lenne ha lenne nobushinak is sárga-mozdulata a kick-en kívül..igazából a köv. seasont jobban várom... remélem igazak a hírek és jön a warden rework (ha igen jaj nekünk a sok lovaggal
) mert már régóta akarok egy jót wardenezni de alig van mozdulata 
meg persze valky reworköt is várom, ha egyszer lesz, mert már régóta akarom mainelni....
-
Jack Oneill
veterán
Elesedett mar a szerver? Tegnap neztem, de nem vettem eszre semmit, pedig elvileg tegnap kellett volna.
-
kirjak
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hoppácska

-
AD4MINATOR
nagyúr
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
malystryx
senior tag
Nekem már csak gyakorolni kéne vele orrvérzésig.
A 3 hősről az a patch notes elég részletes, próbálok majd megérteni belőle valamit, de tegnap este éjfélig bírtam. Sok mindent nem tudtam belőle kihámozni, majd szombaton megpróbálom újra. 
Nekem eddig is a legjátszhatóbb karakter volt, mindenki mással becsődölök, még a lvl 1-es botok ellen is néha elhasalok amikor rossz napom van, akkor jön Kensei papa és büntetés van. Lvl 2-3-as botok, nem téma vele.
-
lofagi
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mindenképp! :] Nagyon durvának tűnik most így amit bemutattak róla.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Mit gondoltok, most már OP Kensei? Alfa, béta teszt alatt őt maineltem, de most még lvl1-en áll a rendesben.. Szerintetek most már érdemes kimaxolni? (mármint rep8 leg gear-ig, stb)
-
AD4MINATOR
nagyúr

-
Plafoon
tag
SLI-t támogatja a játék? Neten valahol azt írják hogy igen, valahol pedig nem...
-
lofagi
addikt
Nos, szinte nonstop.
Elengedhetetlen kellék sajnos. Itt egy duel mixem, ahol ha megnézed majd, eléggé össze van mixelve a feint, mind általam, mind az ellenfeleim elég erőteljesen használják.Az egész lényege ugye a kimozdítás, hogy mit csinál az ellefeled. Én azt mondom,hogy már egy sima heavy feint nem sokat ér ( persze a beidegződés nagy ezért még én is csinálom ), a legtöbb esetben ezt nem veszik be. Viszont ha egy kombó végi ütésedet feinteled, na azt azért sokat benyalják. Amikor azt várná az ember, hogy na most ezt beüti, és feinteled. Vagy épp fordítva, 1-2 kombó véget beüts és a 3-at nem, de azt meg lehet parryzni akarná és akkor te parryzel vissza. Ez erről szól igazából.
(#1737) Hubba12: Már hogyne lehetne, mindenkit szeretettel várunk. Közben megnéztem,hogy már beléptél! Örülünk mindenkinek! Most pár napja el voltam tűnve, mert 1. nem ment a netem. 2. delideltem a procimat. Ha bármi kérdésed van, akkor nyugodtan fordulj bárkihez. Akik pedig a PH-ról jönnek, azoknak külön örülünk. :]
-
lofagi
addikt
A feint az amikor a nagy ütés elejénél megállítod, azaz feinteled. Ilyenkor azt csinálja a karaktered,hogy elindítja az ütését, de egy kis kék "szellem" jelenik meg és nem megy az ütés tovább. Ez arra jó,hogy becsapdt az ellenfelet és megnézd,hogy mit reagál rá.
Tehát pl ütsz egy kicsit majd elindítod a nagyot feinteled és ütsz egy kicsit megint. Ez a feint játék, ezzel lehet becsapni az ellenfeleidet.
-
kirjak
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mi az a feint ?
-
malystryx
senior tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Szia,
ha pici angolt tudásod van, akkor van jó néhány videós, ahonnan lehet tudást meríteni. Persze kinek melyik.
A legjobb ha a játékbeli training mode-ot viszed végig, ott az már ad némi tapasztalatot, de febr. 15 után egy advanced training is lesz a játékban amiben beállíthatod hogy mit szeretnél gyakorolni illetve ki és mi ellen. Csináld meg a training-et, a single részt is vidd végig, meg közben lehet nézegetni youtuber-eket. No és persze a teljesség igénye nélkül ha nem sértem meg Fagi-t, gyere át hozzánk a discord szerverünkre, ott szinte mindig van aki segít és akivel lehet játszani.
A twitch-en (ForHonorGame) illetve youtube-on ami a ubisoft hivatalos csatornája, minden csütörtökön csinálnak egy kis műsort (Warrior's Den) ami a játékbeli fejlesztésekről szól, és innen is látszik hogy igyekeznek jobbá tenni.
Pár videós:
Reavyne Gaming, Klyka (ő az egyik legjobb), Faraam, Toeknee, Spliced, Havok, EFB, freeze
Nyilván a régebbi videókban vannak oktató jellegű tartalmak, érdemes egyik-másiktól ellesni néhány kombót, és begyakorolni magadnak, és kialakítani egy saját stílust. Remélem segíthettem, ha úgy érzed, várunk discord-on, amit a fenti lerásban találsz.
-
lofagi
addikt
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Hali,
itt egy 10 tanács kezdőknek. Illetve hamarosan jön a Y2-vel egy egészen új gyakorló rendszer, amivel sokkal jobban megtanítanak majd minket játszani, legalábbis ez a tervük, aztán majd meglátjuk.
Illetve, ha gyakorló társakra vágysz, akkor erre a discordra gyere fel.
-
kirjak
aktív tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Ha ezt a fórumot az elejétől elkezded olvasgatni plusz nézel hozzá vidiket tuti fejlődni fogsz.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Van valami oldal ahonnan megtudom tanulni az alapokat? Elkezdenék a játékkal játszani (PC) viszont semmi skillem nincs benne.
-
malystryx
senior tag
Köszi a válaszokat, amiket leírtam a 4 pontban az mind úgy történt, a 2-ik pontban kifelejtettem hogy hyper armor volt rajtam és Shugo-val a nagy terültetit ütöttem.. Az elsőnél pedig a LB tényleg levédte. Na mindegy, az AI mindent megtehet úgy fogom fel, de ezt már megszokhattuk máshol is.
Nem akadtam ki, csak fura volt. és leesett az állam. 
-
lofagi
addikt
válasz
malystryx
üzenetére
1. Elviekben semmilyen unblockable nem védhetű pusztán annyiból,hogy tartja a stancet az adott irányba.
2. Az ütés kombinációkat attól még,hogy van armorod attól meg lehet szakítani, egy sima block is elég, onnantól te már nem tudod folytatni. Az armor arra van,hogy miközben ő üt te közben tudsz egyet ütni, vagy igazából GB-elni, mert mindenki Shugoki azt játszani,hogy megvárja, hogy az ellenfél üssön.
3. Ezt nem tudom, de pl lábsöprés után garantált a top heavy. Míg ugye a fellökésnél elég messzire esik az ellenfél így nehéz bevinni a megfelelő ütést, de nem vagyok Valkys sem.

Botok ellen azért nem jó gyakorolni, mert olvassák az inputot, ezért olyan jók, ezért van az,hogy zonet és lightokat parryznek nonstop. Sajnos a botok is arra késztetik az embert, hogy ne támadjon. Ami szerintem nagyon nem jó, de erre van építve az egész játék jelenleg.
-
malystryx
senior tag
Jaja, nekem is bejön, a pajzzsal való tologatás különösen idegesítő, főleg hogy kicsit kanyarodni is lehet vele.
Amit kérdezni szeretnék, illetve válaszokat keresnék néhány esetre:
1. Shugokival játszottam, Lawbringer volt az ellenfél. Nyomtam vele egy unblockable-t az ami elég nagy területen sebez.. LB simán kivédte, nem parryzte, kivédte. Arra nem emlékszem hogy revenge alatt állt -e, de ha egy karaktert véd a revenge, az unblockable-t simán csak irányban tartva a defence stance-t kivédhető?
2. Szintén Shugo, elvileg ha rajtam van a hyper armor, nem szakítja meg semmi az ütésemet amíg az tart... Jól tudom? A LB mégis megszakított valahogy.
3. Valkűr ellen voltam, fellöktem és megpróbáltam egy side-ot ütni rá, mert a top-ot mindig kivédi az AI. Még feküdt a kiscsaj, ment is a side ütés, és még fektében oldalra dodge-olt.

Meg azt nem értem, ha fekszik az ellen a földön, nyomok rá egy top heavy-t, azt simán kivédi miközben tápászkodik föl, de nekem eddig sehogy sem sikerült.. Ez is hasonló anomália számomra.4. Végezetül Shaman-ról lenne szó. Kicsit összetetten fogom fogalmazni.
Először is ha bemegy a saját GB-m, akkor általában egy side heavy-t ütök. (Mert a top-ot védik.) Viszonylag sok idő van rá.. Talán picit több is mint 1 másodperc.
Ha sikerül úgy kezdeni, hogy side heavy-t feintelem side vagy top light-ba akkor ugye megy a bleed. De ez körülbelül egy villámgyors mozdulat, nincs is 1 mp sem. Nos, GB után ezt nem tudom megcsinálni, mert a light-ot már védik pedig bőven beleférne. Ez nem is lehetséges??? Amúgy a bleed műkszik úgy is hogy ugyanarra az oldara ütöm a heavy-t és a light-ot, tehát támadási oldalt sem muszáj váltani, de így is védik.LVL2-es botok ellen tapasztaltam ezeket. Előre is köszi aki segítene ezek értelmezésében.

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
unblock attacket lehet parryzni még
-
Jack Oneill
veterán
A szakiktol kerdeznem. Miert van az, hogy a combos langolos nagy uteseket egyes jatekosok siman kivedik? Ezt hogy csinaljak?
-
kirjak
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Játszotok ?
-
AD4MINATOR
nagyúr
Na ubi megint alkotott

Patch Notes for 1.18:
Conq Superior block nerf. This change was accidentally released this patch instead of the season 5 patch where conq is getting a rework and this was one of the changes that were suppose to be in that patch. They have said it won't make sense right now, but will when the reworks are released.

-
lofagi
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mondjuk igen, az lehet nem árt, ha eddig várt valaki akkor most már az az 1 hónap ide vagy oda. Elméletileg ez most sok mindent meg fog változtatni. Nagyon várom már.
-
lofagi
addikt
Annyit mondanék,hogy ha nem vetted elő már egy ideje és nincs rá időd, akkor inkább ne is vedd el.
Nem azért, mert megtanulhatatlan, de már nagyon sokan vannak akik jól játszanak a játékkal és a kezdetben, ha nem botok ellen játszol elég gyorsan kifoghatsz olyanokat akik elvernek és az sajnos a játék élmény rovására fog menni. Ha van időd játszani vele akkor vedd elő, vagy kérj meg valakit,hogy segítsen az elején, mert nem egyszerű azért a játék. Könnyen belefuthatsz kezdeti elkeseredésbe. -
kirjak
aktív tag
Bár időhiányban szenvedek és ezer játék várja hogy szerezzek időt valami gépből (vagy a boltból
) lehet hogy visszatelepítem mert kicsit sem sikerült anno elmélyednem a játékban amikor barátommal megvettük és mivel nem tudtunk vele játszani gyorsan abba is hagytuk. 
Ugyanígy sok más játékot is újra kellene kezdeni. Pl.: gta5,Battlefield 1 , divinity original sin 2, PUBG stb.Köszi a felkérést, lehet hogy élek majd vele !

-
lofagi
addikt
Én konkrétan teljesen rá vagyok függve még mindig a játékra. Annyi harcos van benne, mind mind különböző taktikát igényel, így igazából nem tudom,hogy mikor fogom megunni.
Nekem szinte nincs olyan nap,hogy ne játszanék, ha más nem az orderek miatt. Persze van,hogy megunom akkor jöhet az unalmas bot farm. Film a háttérben és közben botfarm.

A For Honor Hungary discordján toljuk jó sokan, lassan már 200 tagunk is lesz. Persze azért akik ebből aktívan tolják azok olyan 20-30 körül lehetnek. Ha van kedved csatlakozz be.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Kíváncsi leszek ezekre a "rework"-ökre..... Van egy olyan érzésem, hogy Kensei és Conq elég OP lesz
mondjuk Kensei main voltam a bétateszt alatt, a szívemhez nött anno eléggé de azóta nem játszottam vele... talán itt az ideje megint...
jó hosszú kardja van, menő animációi, stb 
-
AD4MINATOR
nagyúr
Hát változó... A téli event során sokat játszottam, kellett a steel a maszkhoz
aztán sikerült a roninhoz megvenni akinél alig látszik a kalapja miatt
aztán felszinteztem a centet rep5ig, de el akarom vinni rep8ig az armor miatt... aztán nem tudom mi lesz... shogukit szintezem még poénból, de igazán az új hősöket várom már, de ezek szerint még várhatok rájuk
mert köv. seasonban nem jönnek még sajna 
Plans for Season 5
No new Heroes
Focus on Hero changes and reworks (Conqueror, Kensei, Berserker, Highlander this season)
Parry changes
Dedicated servers are coming during Season 5
Lag compensation
The usual new content and eventsDance of Death 2v2 Event Mode
To win the battle both enemies have to be dead at the same time, otherwise they respawn
Killing an enemy adds an extra 1 second to their respawn time
Available today, ends on Jan 18th+Discount on Mythic Outfits this week - 10k Steel instead of 15k
+New rainbow effect for all heroes -
kirjak
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ti mennyit toljátok egy nap ? Vagy egy héten ?
-
AD4MINATOR
nagyúr
More details as we approach Season 5, tune into Jan 25th Warrior's Den where they will go in depth on all the new stuff. They want to focus really hard on balance for 2018.
gyanus..akkor alig lesz uj hős?

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
ja most találtam meg hogy volt jan11 én dev stream.. ok

-
AD4MINATOR
nagyúr
az új hősök helyett kapunk 3 átdolgozást és 1 kisebb módosítást.
nemár... nekem új hős kell
a ronint hamar meguntam, a Cent se köt le annyira, mint hittem... Shoguki-t szintezem de Fatman inkább troll mint harcos 
kié lesz a 3. átdolgozás? honnan vannak az infoid? nézem a reddit forumot de ott még nem láttam erre vonatkozó infot
Akkor ezek szerint nem az lesz hogy 4 dlc 4*2 hős a year2ben?
-
lofagi
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Valóban, de a következő hetekben biztos be lesznek mutatva az átdolgozások. Y2 februárban jön és az új hősök helyett kapunk 3 átdolgozást és 1 kisebb módosítást. Kb pont 1 hónap van az új szezonig. Helyükben én úgy csinálnám,hogy minden héten bemutatnék egy új hőst. Szerintem az nagyon jó lenne. Nem új hőst na, de értitek.

-
kirjak
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Persze hogy van !

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A delid meg szuper nekem 20 fokot hozott az i9-en

) lehet hogy visszatelepítem mert kicsit sem sikerült anno elmélyednem a játékban amikor barátommal megvettük és mivel nem tudtunk vele játszani gyorsan abba is hagytuk.