- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neil Watts
veterán
Most nezem:
Bejelentkeztem az UBI oldalan, es ezt irjak:
core2pro, You are already registered on PC with the following email: ***. You will get your access instructions shortly before beta starts.
Eddig nem kaptam semmifele levelet toluk, viszont elo tudom tolteni a jatekot uplayben. (le is szedte, irja is hogy preloaded).
Ilyenkor mi a helyzet?
Szuksegem lesz egyaltaln valamifele kodra?
U.i.: Ooo, ja jo, meg 24-en kikuldtek a levelet. Ha kell valakinek kod, irjon PM, felveszem, aztan go.

Udv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Keresünk dokkolókat
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest