- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bambano: Bambanő háza tája
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudom, hogy nekem szól, de az, hogy milyen portál hozta le a cikket, szerintem mindegy.
Ez megint olyan, hogy jobb oldali lapról van szó, vagy baloldaliról.
Engem speciel nem érdekel...Ki miben hisz, szerintem az is mindegy. Nem mondtam, hogy hülyeség, ezt csak már Te sarkítod. A cikket érdekességként adtam, hogy az éremnek két oldala van. Aztán ki mit hisz, vagy mit nem, az a saját döntése. Én nem számolom a kalóriát és a véleményem egyezik a cikkben szereplő tanulmánnyal. Másnak meg más a véleménye...
Felhoztad a saját példádat.
Azt állítod, fele annyi sikert nem ér el az, aki nem számolja a kalóriát. Tényként közlöd.
Azt is mondtad, hogy aki nem számolja a kalóriát, az ne beszéljen zöldségeket és ne mondja, hogy az nem jó, mert nem tudja mit beszél.
Felhozhatom a saját példám én is?
Akkor íme!Kalória számolása nélkül fogytam, csupán tudom, hogy mit ne és mit igen. Akkor ez hogy van most?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged