- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
válasz
TheBikerider #8081 üzenetére
Félreértetted amit írtam. Egy szóval se mondtam, hogy máshogy nem lehet fogyni én azt állítom, olyan eredményesen nem lehet fogyni.
Ezt számokkal alátámasztva saját tapasztalat alapján, úgy, hogy rengeteg módszert próbáltam ezen kívül is.
Te állítod valamiről, hogy hülyeség, úgy hogy nem próbáltad. Próbáld ki, aztán formálj véleményt. A sarkításhoz meg: sehol nem írtam, hogy bárki zöldségeket beszélne.
A 24.hu-n akkora bődületes baromságok szoktak megjelenni, hogy hadd ne tekintsem információ értékűnek, ahogy a Blikket meg a Kiskegyedet se tartom annak.
A témától teljesen elvonatkoztatva projektmenedzsment/eredményorientált gondolkodás, de akár nevezhetjük józan paraszti észnek is: ha valamit mérhetővé teszel, cél tűzöl ki valamint módszereket határozol meg a cél eléréséhez és az egészet nyomon követed, ott az eredményesség egy következő szintre lép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest