Új hozzászólás Aktív témák

• Dorien

veterán

válasz rwin5 #6725 üzenetére

+1
    A lényeg, hogy jól érzed-e magad a bőrödben, tetszik-e az amit a tükörben látsz, nem az, hogy milyen számokat mutatnak a különböző műszerek. Ezek max. támpontnak jók.

Én is diétázom már 2-3 hete, leadtam kb. 5kg-ot, az övemet egyre inkább beljebb kell venni, egyre kevesebb háj van a derekamon, de az erőm egyelőre nem csökken - úgy tűnik jó úton vagyok. Diéta, heti 1-2 kondi és ugyanennyi futás. Mondjuk a munkám is erőkifejtést kíván - masszőrködöm - ez is nagyban hozzájárul szerintem. Na meg a nyár - nekem ilyenkor sokkal kevesebb akaraterő is elég a szénhidrátmegvonáshoz. Köretnek csak zöldség, ha esetleg kínaiban kajálok, akkor néha rizs, vagy néha török vendéglőben az a vékony tortillatészta, amibe a dürümöt tekerik. Péksüteményeket, kenyeret, tésztát, tejtermékeket egyáltalán nem veszek, ki is kerülöm őket a boltban. Amit otthon szoktam 5 perc alatt csinálni: 2 virslit félbevágok, pár csepp olajon átsütöm, 3 tojás rá rántottának, mehet rá só, bors, chiliszósz és köretnek meg kb. egy negyed kígyóuborka. Sárgarépát szoktam még nyersen rágcsálni, teljesen jó. A rágó, kávé, tea (édesítőszerrel), víz is elviszi az étvágyat. Hétvégén lehet kicsit bűnözni: fagyi, csoki, de csak ésszel.

Új hozzászólás Aktív témák