Aktív témák
-
Jam-Master J
aktív tag
Jó topik, gratula a topiknyitónak!
Az asszonykám fogyózik, november eleje óta, fogyott 2 hónap alatt 12 kilót, és kb. január közepe óta egy dekát sem, pedig annyit eszik, amennyitől én már rég éhenhaltam volna (15 kiló felesleg van még rajta).
Én azt tanácsoltam neki, hoyg hagyja a fenébe a mérleget, inkább a centiket méregesse...furcsának tűnik, de egy dekát nem fogy, és hétről-hétre vékonyabb a dereka és a popsija...olyan ruhák jönnek rá, amiket már évek óta nem hordott.
Zsírégetés:
- A lokális zsírégetés nem létezik! A szervezet ott kezdi el a zsírt először égetni, ahol kedve szottyan..és ez általában (sajnos) nem a poci.
- A legjobb zsírégetés: napi minimum 30 perc aerob mozgás (szigorú pulzuskontroll mellett természetesen). A pulzuskontrollnak rendkívül fontos szerepe van, ha túl alacsony terheléssel futsz vagy szobabicajozol (csak ezzel a két mozgással tudsz folyamatos, egyenletes terhelést adni a szervezetednek), akkor az egész nem ér semmit, ha meg túl nagy terheléssel futsz, akkor meg a zsír mellett az izmod is fogyni fog. A legjobb, ha a szervezeted zsírégető tartományában mozogsz, ez a maximális pulzusod 50-60%-a között van. Ebben a pulzustartományban KIZÁRÓLAG zsírt fog felhasználni a szervezeted. De hogy ne legyen minden ilyen egyszerű, a zsírégetés csak 20-25 perc után kezdődik el (addig valamilyen más anyagot használ a szervezet, nem jut eszembe a neve), vagyis pl. 35 perc mozgásból csak 10-15 perc a zsírégetés. Vagyis pl. jobb, ha heti 3x futsz/szobabicajozol 60 percet, mint 6x 40 percet.
Na, jó leállítom magam..ha valakit esetleg még érdekel a dolog, szívesen ''mesélek'' még.
Aktív témák
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kés topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Hardcore café
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Gigabyte B550M DS3H
- Canon i-SENSYS MF416dw multifunkcionális lézernyomtató
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIFI,WIN11
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest