Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csaba951

veterán

válasz cog777 #19229 üzenetére

>Viszont mas jatekmodok eseten "Bush trip"
    >maskeppen van, a kereso Leg-eket emleget.

Bush tip-et egyáltalán nem repültem még. Discovery-s repüléseknél úgy van, hogy mondjuk van egy dániai körutazásod (álljon mondjuk 12 állomásból). Na, ezt a baromi hosszú utat nyilván nem egyben repülöd le, hanem be van osztva szakaszokra. 1-1 leg 1-1 ilyen szakaszt jelöl. Repüljünk A-ból B-be, itt vége is van az adott szakasznak. Lehet repülni a következő szakaszt B-ből C-be.

"Normál" repülésnél simán azt jelenti hogy A repülőtérről felszállva menjen el B pontba, majd menjen rögtön tovább C pontba, majd D pontba, utána pedig szálljon le E repülőtéren. Tehát a leg simán azt jelenti, hogy ne közvetlenül menjen A-ból E-be, hanem B-C-D pontokat érintve.

>Autopilotat is nezegettem, lattam be lehet allitani a navigacios
    >utvonalat, magassagot is vegye figyelembe, de ez utobbit valahogy
    >nem teszi, hiaba allitom be pl 8000-as magassagot.

Pedig de, csak kezdőként nem tudod, hogyan kell beállítani a Garmin G1000NXI-t . :)

GARMIN G1000NXI Ismertetése | Útvonaltervezés | Eljárások | Autopilot | Working Title
    Ez itt egy jó kis magyar nyelvű ismertető anyag.

A videóban 23:06-tól van az, hogy a magassághoz mit kell még beállítanod.

>de nem talaltam oldalkormany trimmet

XBox kontrolleren a Bal Ravasz (LT) és a Jobb Ravasz (RT).

>mindig balra fordul

Ez nem normális. Azért fordul, mert nincs pontosan vízszintesre állítva a gép és/vagy a szél elfújja az egyik irányba. Ha állandóan csak 1 irányba fordul, akkor az inkább arra utal, hogy valami beállítás problémád lehet.

>Bush trip-nel van egy konnyu kis 2 szemelyes gep, ha leszallok nagyon nehez
    >fekezni, mert megnyomom a feket es orra bukik egybol, pedig csak 20-30-al gurul.

Vannak könnyebben és nehezebben irányítható gépek. Egyszerűen csinálj meg egy másik Bush tripet, mert ez a gép túl nehéz egy kezdőnek.

>Steam-en vett jatekkal lehet multizni ha nekem Xbox-on es PC-n
    >van meg MS Store-bol?

Igen.

>XBox kontroller eseten hogyan tudok legkonnyebben a muszerfalra nezni?

Passz. Én a helyedben megpróbálnám az XBox-ra kötni a billentyűzetet és az egeret.

Új hozzászólás Aktív témák