- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhelikopter
tag
válasz
Cypresss #8773 üzenetére
Sziasztok!
Látom ez átment személyeskedésbe, részemről Én RCH663 kollegának adok igazat több szempontból, az Ő segítse instrukció Nekem többet adtak mint bárki hozzászólása, érdemi információ volt, nem okosodás, és kioktatás!, ezért mégegyszer köszönet RCH663! Továbbra is kérem a problémákat itt tárgyalni, és nem privátba, mivel ezzel sokan 1 értettünk itt fórumon, végül is ez volt a vita kirobbantó!: ) Még egy gondolat, milyen közösségről beszélsz, ha azt javasoltad, hogy privát hozzászólásba beszéljenek a beállításokról, problémákról? Szerintem ha közösségről beszélünk annak az lényege, hogy az egész közösség tanuljon belőle, segítsen mindenkinek.... Azt meg szerintem ne boncolgassuk, hogy ki mit tett, ki kinek az ismerőse. Én személy szerint a Németh testvérekkel dolgoztam együtt, és teremtettük meg az FS -be a professzionális helikopteres repülést, na de ez kit érdekel?, ettől Én még ugyanolyan senki vagyok mint itt bárki a fórumon...
Ja, és leszedtem a víz beállításokra vonatkozó segédprogramot, aminek létezéséről nem is tudtam, nagyon jó! köszönet érte!
Milyen videó felvevőt ajánltok, amivel tudok rögzíteni az FSX- ből?
Udv
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest