Új hozzászólás Aktív témák

• hhelikopter

tag

válasz Cypresss #8773 üzenetére

Sziasztok!

Látom ez átment személyeskedésbe, részemről Én RCH663 kollegának adok igazat több szempontból, az Ő segítse instrukció Nekem többet adtak mint bárki hozzászólása, érdemi információ volt, nem okosodás, és kioktatás!, ezért mégegyszer köszönet RCH663! Továbbra is kérem a problémákat itt tárgyalni, és nem privátba, mivel ezzel sokan 1 értettünk itt fórumon, végül is ez volt a vita kirobbantó!: ) Még egy gondolat, milyen közösségről beszélsz, ha azt javasoltad, hogy privát hozzászólásba beszéljenek a beállításokról, problémákról? Szerintem ha közösségről beszélünk annak az lényege, hogy az egész közösség tanuljon belőle, segítsen mindenkinek.... Azt meg szerintem ne boncolgassuk, hogy ki mit tett, ki kinek az ismerőse. Én személy szerint a Németh testvérekkel dolgoztam együtt, és teremtettük meg az FS -be a professzionális helikopteres repülést, na de ez kit érdekel?, ettől Én még ugyanolyan senki vagyok mint itt bárki a fórumon...

Ja, és leszedtem a víz beállításokra vonatkozó segédprogramot, aminek létezéséről nem is tudtam, nagyon jó! köszönet érte!

Milyen videó felvevőt ajánltok, amivel tudok rögzíteni az FSX- ből?

Udv

Új hozzászólás Aktív témák