Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
De, ár/érték arányban drága. Nyílván nem a magyar közösség a célcsoport, de itt élek, és a topiclakók is.
Semmilyen logika alapján nem tudom követni az érvelésed. Leginkább egy voluntarista ember okfejtésének tűnik, amivel nem tudok és akarok foglalkozni. Egy biztos, nyilvánvalóan nem fejlesztettél soha, mert akkor tudnád, hogy milyen szempontok vezetnek egy olyan volumenű céget, mint a PMDG.
Nem emlékszem, hogy egyszer is lehurrogtalak volna.
Akkor frissíteném az emlékezeted: [link]
Semmi bajom a PMDGvel, de csak te nem látod be, hogyha a legalitást nézzük, akkor bizony az NGX-el elkéstek.
Kihez-mihez képest? Az NGX megjelenést éppen olyan időszakra időzítették, amikor már - százalékosan - megfelelő az FSX használók száma. Talán pár hónappal előbb is megjelenhetett volna, de semmiképpen sem mondanám, hogy elkéstek vele. Sőt: biztos vagyok benne, hogy nagyon sok FS9 használó csak az NGX miatt fog áttérni FSX-re. Ergo: a legalitással nincs semmi baj.
Egy szóval nem mondtam, hogy komplexebb vagy szebb lenne az iFly viszont kétplatformos és ár/érték arányban nagyon jó, de szerintem te még egy fél órát sem repültél vele. Egyszerűen annyit mondtam, hogy szerintem, hiába részletesebb a PMDG, nem ér 2x annyit.
Nincs olyan gép, amivel ne repültem volna legalább 20 órát, ha fejlesztő vagy, ez a minimum...
Éppen azért ér többet az NGX, mert sokkal részletesebb és komplexebb gép. Ha viszont azt mondod, hogy NEKED nincs szükséged erre a komplexitásra, emiatt nem ér ennyit számodra a gép, azt elfogadom. Van akinek játék az FS, van akinek komoly szimuláció. Az NGX nem az első kategóriába tartozó usereknek készült.FS soha nem fogsz valós géppel repülni a szimulátoros tapasztalat alapján, már csak a fizika miatt sem.
Ezt pontosan az én példám cáfolja meg, erről majd rakok is be valamit...
Kiváncsian várom, ettől még tartom, hogy semmilyen fs addon nem ér 25000 ft-ot. Nem, a régi PMDG gépek sem.
Neked nem, másnak igen. Ez úgy gondolom világnézeti kérdés és nem több.
Egyrészt a ph-n tiltott a warez, másrészt ezt elég fura egy béta-tesztertől hallani.
Amennyiben tipikus, egyszerűen gondolkodó magyar lennék, biztosan kikérném magamnak a feltételezést és indulatosan anyáznék. E helyett inkább annyit tanácsolnék, hogy kérdezd meg a HighFly-os fiúkat, hogy a sceneryk nagy részét kitől kapták és milyen feltételekkel. Keresd Jánost ha részletesebben is érdekel. Tudod, nekem sokkal többet számít a korrekt üzleti magatartás, mint azt te feltételezed. De mondhatnék még referenciákat: Rucz Gabi, Somodi Sanyiék (European VA), kérdezd meg, hogy mennyire vagyok tisztességes ember, és bármilyen warezzben érdekelt vagy érintett voltam-e valaha.
Maradjunk annyiban, hogy egyszerűen félreértettél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest