Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Hali. Azért futtatom ablakos módban, mert régebben MD-11-gyel hasítottam a felhőket, az me köztudott, hogy nem szereti az Alt+Tab-ot, pláne, amikor kellett a Servinfo, vagy FlightSim Commander, esetleg más nyalánkságok. Az a gondom, hogy ez a hülye 737-es azé nem jó, mert a szárnyak minden livery esetén ugyanúgy szükék, nekem meg az nem tetszik. Ráadásul már megpróbáltam egy-két livery-t, és most sztem akkor káosz uralkodik abban a mappában, hogy jobban járnék egy reinstallal. Olyan történt uyganis, hogy elrepültem offline-ban az ifly 737-essel Ferihegyről Bécsbe, és bécsben szépen le is kapcsoltam a gépet, ami nálam a lustaság miatt abban merül ki, hogy két vagy több hajtómű leállít, aztán overhead panel--->battery
oszt csókolom. Már túl is vagyok rajta. A gond csak az, hogy ez a 737-es másnap úgy indult, hogy le volt kapcsolva a gép. Na, mondom, ez remek, most akkor cold&dark. Elég jól megcsináltam, elvileg minden megvolt, csak push back hiányzott, hogy megint mehessek. Ja. Hogyne.
Hát rohadtul nem, mert pölö magasságot nem tudtam betekerni. Panel state-nél meg hiába állítom be, hogy before taxi, azt írja ki, hogy engines are not runing, start it manually, or restart FS. Köszi szépen. 
Mondjuk lehet a DHL-es csak 2004-re jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Automata kávégépek
- BestBuy topik
- Rekordrajt ide vagy oda, elbocsátások jönnek a Battlefield-stúdióknál
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4670,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát rohadtul nem, mert pölö magasságot nem tudtam betekerni. Panel state-nél meg hiába állítom be, hogy before taxi, azt írja ki, hogy engines are not runing, start it manually, or restart FS. Köszi szépen.