Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
AirBooms
üzenetére
Igen, nagyon szép valóban az összes FTX és YMML talán a legszebb, de ne sajnáld túlzottan, mert VFR-re ugyan kiváló,nagyon valósághű és szépen is fut, de jettel a repterek körül rendes trafficnél már tud harapni FPS-t rendesen. Pláne PMDG- MD-vel, amivel repülsz.
Általában és rendszeresen úgyis IFR-t repül mindenki, akkor pedig annyira nagy előnnyel nem rendelkezik, FL320-ról meg gyakorlatilag mindegy..
Boeing: Attól tartok,hogy jelen állapotában nem is fogja az FSX kihasználni a többi magot, akárhogy tweakeljük. Legalábbis már mindent megpróbáltam vele elkövetni, de csak az elsőt kergeti, a többit nem.
Amúgy lehet,hogy megköveztek, de besokalltam már a sok " csoda" tweaktől. A legtöbb full önámítás. Nemrégiben berágtam és kivágtam a cfg-ből az összeset és utána kb. ugyanúgy futott a játék, mint addig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest