- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
Gizmo94
üzenetére
Figyelj, öreg!
A modikhoz én ugyan nem megyek, egyszer csak csak felfigyel rád az egyik... Ez engem nem érdekel, de talán majd az jobban zavarni fog, ha esetleg a szimes társadalom tagjai előbb-utóbb nem szívesen osztanak majd meg veled sem tapasztalot, sem egyebet... S nem csak erre a a fórumra gondolok.
Másrészt a mostani vitánkban sem én szólítottalak meg, hanem Geryson hsz-ére reagáltam, erre szóltál megint be!
A legelső alkalom pedig arról szólt, hogy egy belinkelt képen lévő "Nap" téma egyszerűen nem tetszett nekem sem, és még valakinek sem, csak én ehhez tettem egy kicsit túlzó megjegyzést, amit azóta finomítottam, ráadásul egy hsz-emben még tőled is elnézést kértem, ha megbántottalak volna. Azt a témát is te fújtad fel, s te kezdtél el vádaskodni hülyeségekkel... Kicsit olvass vissza, ki szólított meg kicsodát. Én békén hagylak (és békén is hagytalak), csak tedd te is ezt.
S még egyszer: nem degradálom sem az FSX-et, sem az FSX használókat, ők is ennek a közösségnek a tagjai. Tőlük is tanulok, s ha lehet, én is szívesen segítek nekik. Arról nem ők tehetnek, hogy az FSX közel sem lett az a program, amire az FS2004-használók vártak, s a mai napig alkalmasabb az FS9 szimulátorkénti használatra.És fejezd be a hisztit!

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Foxpost
- Óvodások homokozója
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- be quiet! Pure Base 500 Black - újszerű, 3 ventivel, eredeti dobozában
- Crucial 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz kit
- Hibátlan - CRUCIAL Ballistix Elite 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 CL15 memória kit
- Playseat Evolution alcantara + Logitech G923 kormány + pedál
- Keychron Q6 HE QMK - ISO HU - Gateron Double-Rail Hall Effect - Rapid Trigger - full-size 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dell Latitude E7270,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest