Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
Előre szólók, nem vérre menően szeretnék veled vitába szállni (ne essünk ugyanabba hibába, mint Gizmóval - tőle is elnézést ezért).
Szerintem itt nem arról van szó, hogy nekünk mi tetszik, s mi nem, hanem, mi a valósághű, s mi nem. Valószínű ez az a különbség, amiről mi beszélünk. Én a valósághűséget keresem, ti azt, ami tetszik.
Sajnos ezen az alapon azt kell mondanom, hogy a REX ocsmány vizei (főleg folyói, kisebb tavai) azzal a barnás-zöldes ocsmány színeivel közelebb állnak a valósághoz, mint az égbolt témái. Igen, felülről nézve sajnos ilyenek a vizeink.
Az FE témái viszont szerintem pont azért nem tetszenek egyeseknek, mert nem olyan túlzóak, ám közelebb állnak a valósághoz (bár az az igazság, hogy már olyan régen használtam az FE-t, hogy nem nagyon emlékszem rá).
Amúgy a REX-ben van egy olyan téma, aminek a nevében van valami szmog (nem emlékszem rá fejből), lehet, hogy érdemes lesz megnézni, kipróbálni. tehát elvileg van rá törekvés, hogy a szennyezettséget is belevigyék a dologba, s en legyenek olyan hihetetlenül világosak a felhők. Aki esetleg nézte már ezt a témát, beszámolhatna róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 17 - alap
- Eredeti játékok OFF topik
- Motoros topic
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Projektor topic
- Dell notebook topic
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest