- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc összefoglaló szerkesztés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
AirBooms #4125 üzenetére
Azért árkádnak nem titulálnám az FSXet, de tény, hogy számomra is szimulátorabbnak tűnik az FS9, noha sosem vezettem repülőgépet és valószínűleg nem is fogok. Talán SG-n többet tudnak erről mondani. Ettől függetlenül a szimulátor kategóriába sorolnám az FSXet is.
Ha gondolod megadhatom, hogy milyen beállításokkal használom a REXet, elég korrektnek tűnik. A valóság azért egészen más, ettől ez még egy játék marad. Konkrétan az égnél már elmondtam az előző hszben hogy a játék bénán kezeli. Meg ugye a városok felett világosabb az ég a szennyezettség miatt, ez sincs leprogramozva. Szerintem ez nem is kell, ettől még a rex egy jó kis textúracsomag, a korábbiaknál 100x jobb, a FE pl. szerintem hányásronda azokkal a felhőkkel. A vízzel kell egy kicsit játszani, hogy normális színe legyen de utána rendben van az is, sőt az eddig legszebb víz az fs9hez. Előtte zinerteket használtam, az is szép de naplementekor és napnyugtakor a píros víz engem irritált. Lehet ilyen a valóságban, nem tudom, mindenesetre érdekes volt. Az SP1 telepítőt elkúrták, nem tudom mi a retekért szkennel végig mindent, ahelyett hogy kiolvasná a saját elérési útját mondjuk a registryből, valószínűleg az alapverzió telepítőjének az elkészítésekor nem gondoltak egy registry kulcs létrehozására. Az FS9 útvonalát, valamint az AppDataét pedig azért kell a REXben beállítani mert sokan teszik újra a windowst és olyankor eltűnik a registryből a játék elérési útvonala. Persze ettől még az appdata az %APPDATA% marad (illetve erre is van egy windows reg kulcs, ami viszont mindig ott van) úgyhogy nem értem az okát. Ettől függetlenül szerintem egy jó kiegészítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest