- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
Gizmo94 #4123 üzenetére
Kérlek, értsd meg, nem csupán én tartom (ok, kevésbé bántóan fogalmazok) nem annyira szimulátornak az FSX-et, hanem már a Microsoftnál is eleve annak szánták. Egy nagyobb tömegek számára is befogadható játéknak. Nem véletlen, hogy ezen a topikon is többen visszatértek az FS9-hez, de más fórumokon is az igazán repülő szimulátorra vágyók legfeljebb csak kipróbálták az FSX-et, maradtak az FS9-nél.
Az, hogy mennyit költöttem rá, nem jelent kényszerpályát. Nem véletlenül próbáltam ki az FSX-et, nem véletlenül vártam én is. Ha tényleg hozott volna komoly változásokat, amiket annak idején az FS9-cet használók többsége meg is fogalmazott a fejlesztők számára (de nagyívben tojtak rá, mint kiderült), akkor legfeljebb csak sóhajtottam volna egyet, de tovább léptem volna. Nehogymá' dicséret járjon az "előrelátó" warezolásért, hogy "na látjátok, ezért ne vedd meg a programokat, meg a kiegészítőket, mert aztán majd kényszerpályára kerülsz, mint AirBooms az FS9-cel"... Okos, mondhatom.
S valóban nem sértőnek szántam, hogy divat mindenből az újat felrakni. Én is kipróbálom az újat, s én is azt várom, hogy jobb legyen mint a régi. S itt már nem csak az FSX-ről beszélek, hanem hogy maradjunk a témánál, a REX-ről is. Igen, lehet, hogy vissza fogok térni a korábbi kiegészítőimhez. Csak még nem volt időm végigzongorázni a REX-et, hogy kihozható-e belőle az, amiért annak idején beharangozta mindenki. Nekem olyannak tűnik, mint egy durván nem színhelyes, elkalibrált monitor, vagy tévé. A vásálók többségének ez tetszik, mert olyan élénkek a színei, meg olyan kontrasztos, meg minden, de köze nincs a valósághoz. Szerintem egyértelműen a széles rétegek kielégítésére mentek rá, ugyanakkor még reménykedem, hogy emellett hagytak valamit azoknak is, akik valóban a realitást keresik, s valahogy ezt is be lehet lőni. Persze van ellenpélda is. Például Vista sosem volt a gépemen - nem tűnt túl sikeresnek, miért váltottam volna? Nagyon jól elvoltam a megvett XP-émmel. Csak azért nem raktam fel egy tört verziót, hogy "legyen".
Volt szerencsém járni (ráadásul repülővel) a bolygónk szinte valamennyi részén nem is keveset. Folyamatosan rátapadtam az ablakra, s meresztettem a szememet. Nem, nem láttam ilyen felhőket, ilyen napot, ilyen naplementét... Európában, télen pláne nem. Valakinek lehet, hogy tetszik egy ilyen Nap, az FS default-jához képest valóban különleges, de semmi köze a valóságoshoz. De ez nem baj, mind ahogy az sem, hogy valaki rajtam kívül ugyanúgy elmondta, hogy neki nem tetszik.
Ha nem tudod, hogy valami hogy működik FS9-en, akkor arról miért mondasz véleményt, s miért ítéled el egyből az "usert", hogy nem tud megbírkózni egy ilyen pici feladattal? Leveleztünk Fatallal, nála ugyanúgy bénán települt a REX javítócsomagja FS9-hez win 7 alatt. Tudásom egyenlő a nullával a fejlesztőkéhez képest ezen a területen, de nem is kell, hogy értsek hozzá. Ha értenék, az baj lenne, sőt, az még nagyobb, ha mindenki értene hozzá, mert akkor nem lenne szükség a fejlesztőkre. Tehát ők vannak értünk, igen elvárható, hogy végezzenek rendes munkát - mások is tudnak.
Dehonesztálónak pedig ne érezz semmit! Elmondtam a véleményem, ami nem tetszett neked. Talán érzékenyebben reagáltál rá, ki tudja miért? Nem engem furdal a lelkiismeret...És még valami... Az FS9 sok tekintetben már 2003 végén, amikor megjelent, akkor elavult volt. Ciki. De az is, hogy az FSX, amikor megjelent, az is az volt. Ciki. De a legnagyobb ciki az, hogy ez az "új" semmivel sem modernebb, mint a már 2003-ban is elavultnak számító. Ezek után el lehet gondolkodni, hogy ki miért mit rak fel a gépére flight simulator programnak nevezve... és azon is, hogy mai napig mi a bánatnak jelennek meg kiegészítők az FS9-re...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest