- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
AirBooms #4122 üzenetére
Nincs kedvem vitázni ezen, természetesen szíved joga, hogy annak tartsd aminek akarod.
Ha számodra az X arcade, legyen az.
Szó se róla, van benne mibe belekötni, a fizikája nem egy csúcs, de,hogy csapnivaló lenne, az szerintem túlzás, mint az is,.
Ha most azon lovagolunk,hogy ki mennyit fizetett és miért, lehet,csak értelmetlen.
Te (amint szintén rendszeresen hangoztatod), százezreket költöttél rá.
Ez szíved joga, amint nekem is,hogy én meg semmit. Számomra nincs az a kényszerpálya, hogy most azért nem váltok, mert akkor kihajigálhatom az összegért megvett addonjaimat, bár kétségtelenül ez a nézőpont maximálisn akceptálható.
Ha így lennék, biztosan én sem váltanék, ezt aláírom. De emiatt arcadenak sem okádnék le egy egyértelműen szimulátort, mégha nekem csalódást is okozott.
A legújabb szoftver " divatból felrakásáról" annyit mondanék,hogy ezen nyilván szintén nem sértő szándékkal tett megjegyzésedre annyi a válasz,hogy esetemben pl.nem ez a motivációs tényező,de ha választhatok, nyilván nem egy több éve elavult játékot teszek fel egy újabb fejlesztéssel szemben,mégha azzal gondok is vannak.
Más kérdés,hogy amikor ráálltam az FSX-re, azt mertem remélni,hogy mivel legújabb verzió,majd folyamatosan fejlesztik, noha ez nem így történt.
Valahol a helyzetem hasonló a tiédhez, mindent ehhez szedtem össze, már csak emiatt sem váltanék, ráadásul visszafelé.
A REX-szel kapcsolatosan fenntartom,hogy mindenképpen valós természeti jelenségeken alapul a látványelemei nagyrésze,noha természetesen nem mind, maximum a mi földrajzi viszonyaink és éghajlatunk alatt ezek nagyrésze ismeretlen.
A REX azon problémája amiről írsz, számomra ismeretlen, FSX alatt kis belenyúlkálással (az fsx.cfg-t kell megmutatni neki) problémamentesen települ,nem scannel végig semmi semmit, ráadásul olyan patchekkel rendelkezik, amikkel az FS9-es verzió tudtommal nem és nyilván ezek is stabilizálnak rajta valamit.
Nem értem,ha ennyire nem tetszik,ha ekkora lámáknak tartod a fejlesztőit és minden részével kvázi elégedetlen vagy, miért nem törlöd ezt is és váltasz vissza a jól bevált FS9-es weather dolgaidra? Te dolgod, csak nem értem...Mindenesetre nem akarok további vitát generálni, csak az arcade jelleg folyamatos hangsúlyozását némiképpen dehonesztálónak éreztem az FSX használóival szemben, ezért írtam azt,amit, természetesen én sem akartam megbántani senkit.
Részemről peace, kinek-kinek ízlése szerint FS9 vagy FSX.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest