- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
Gizmo94 #4119 üzenetére
Ha valaki kijelenti,hogy az FSX egy arcade game lenne,az vagy nem látott még arcade játékokat, vagy a fogalommal nincs tisztában. mert ez az állítás egyszerűen közröhej tárgya
Természetesen a kijelentésemmel nem akartam itt senkit sem megbántani, annak idején én is kipróbáltam az FSX-et. Majd mikor láttam, hogy az FS9-hez képest fejlődést nem nagyon hozott, a képi világa szinte utolérhető, a gépigénye pedig óriási, a fizikája csapnivaló, akkor töröltem is a gépemről... Szerintem legtöbben azok használják, akik korábban nem merültek el az FS9-ben, vagy nem nem vásároltak be egy csomó kiegészítőt az FS9-hez. Mert hát egy adott szoftverből mégiscsak a legújabbat illik vagy divat telepíteni a gépre (s ez hatványozottan igaz, ha az a szoftver ingyé' van).
Nekem nem volt ingyé (a kigegészítőim többsége sem), s ezt nem is hangoztatom itt szinte minden harmadik hsz-emben, éppen ezért hadd álljon jogomban eldönteni, hogy számomra mennyire csalódást okozott az "utód". Talán ezért becsülöm meg egy kicsit jobban, s ezért vagyok kritikusabb. S mivel igencsak tisztában vagyok az "arcade" jelentésével, s annak idején a Microsoftnak egyértelműen az volt a célja, hogy szélesebb rétegek "játszanak" a szimulátorukkal, nem is titkolták, hogy inkább ennek a jellegnek az erősítésére gyúrnak rá, s nem lesz jobb ATC (mint ahogy szerettük volna), nem lesznek jobb alapgépek (mint ahogy szerettük volna), s ha már nem lesz visszafelé kompatibilitás, akkor legyen végre elfogadható grafika, elfogadható gépigénnyel (nem lett ez sem).
Úgy gondolom, nem az én kijelentésem a közröhej tárgya. Hanem az, ha valaki ezek után megeszi azt, hogy a REX, ami egyértelműen tovább viszi az FSX fejlesztői filozófiáját minden egyes témája valós természeti jelenségeken alapul.
De ha mégis az én kijelentésemet tartod közrehejesnek, hát szíved joga. Elvégre ez egy fórum...S hogy mi volt a gondom a REX-szel, miért nem tudtam lecserélni az alaptextúrákat? Hmm, lehet, hogy ez egy zéró feladat, de akkor sem keverném ide a szimulátoros múltamat, ennek ehhez semmi köze. Ellenben a REX fejlesztői megtehették volna, hogy miután a programjuk feltelepül, más kiegészítőkhöz hasonlóan kapásból megtalálják a fő FS9 mappát, s nem egy hozzá nagyon hasonló mappát tekintenek annak (én meg gyanútlanul napokig azt hiszem, minden rendben). S arra is keresem a magyarázatot, hogy miért van az, hogy telepítés előtt a REX SP1-e végigscanneli a teljes vinyót, mire végre megtalálja REX mappáját. A fejlesztők ha már ennyire kukák, legalább a manuális beállítás lehetőségét adták volna meg, s nem kéne negyedórát várni, míg az a pár megbájt települ 2 másodperc alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest