- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
és akkor jön az FS Global 2010, ami felborítja az egészet
tudom, akkor ott az FSX scenery sorrend kezelője (bár pl nekem eltűnt a Balaton fsglobal2008 után, és csak utxeur reinstallal jött vissza)... egyébként már én is sajnálom, hogy nem őriztem meg minden apró telepítőt, egyebeket... de úgy voltam vele, hogy avsim mindig is lesz (mint utólag kiderült, ez nem olyen biztos), szóval majd letöltöm megint, ha kell valami... mondjuk remélem annyira sosem omlik össze a rendszer, hogy pl a livery-ket ne lehetne ctrl+c ctrl+v-vel átvinni... végülis annyira legó az egész...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NIOH 3
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BMW topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tudom, akkor ott az FSX scenery sorrend kezelője (bár pl nekem eltűnt a Balaton fsglobal2008 után, és csak utxeur reinstallal jött vissza)... egyébként már én is sajnálom, hogy nem őriztem meg minden apró telepítőt, egyebeket... de úgy voltam vele, hogy avsim mindig is lesz (mint utólag kiderült, ez nem olyen biztos), szóval majd letöltöm megint, ha kell valami... mondjuk remélem annyira sosem omlik össze a rendszer, hogy pl a livery-ket ne lehetne ctrl+c ctrl+v-vel átvinni... végülis annyira legó az egész...