- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
Geryson
üzenetére
v!ct0y szerintem a beépítettre (AI) gondolt...
én régen csináltam azt (még az első vagy második online utamnál, alap géppel), hogy a fsx-ben megkerestem minden waypoint-ot a térképen, és egyesével hozzáadtam... na az eltartott egy darabig (fél óra)... igaz nem offline atc miatt csináltam, hanem mert az alap 737-es robotpilótája máshogy nem tudott útvonalat repülni... aztán mondtam, hogy ilyen nem létezik, hogy ezt muszáj végigkínlódni... kerestem, és találtam megoldást: vasfmc - ez elviszi a gépet, az irányítás meg online volt... viszont vasfmc-nek van egy olyan kiegészítője, ami elvileg (még nem próbáltam) át tuja alakítani a flight plan-t az FSX-hez szükséges formába...[link] mondjuk így meg kétszer kell bepötyögni... de lehet, hogy van erre is valami jó kiegészítő, esetleg valami AI ATC-t feljavító mod...
mondjuk a fél óra, amit írtál, nekem kicsit hosszúnak tűnik.. tegnap a 11 órás utat (megyek Ausztráliába egy megállóval
) minden felszálláshoz szükséges adattal 15 perc volt kb bepötyögni... igaz nem kattintgattam, hanem gépeltem...és erről még nem olvastam sehol, de mintha akkor írnának oda + jelet, ha ellenőrizték a flightplan-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Villanyszerelés
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Router gondok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) minden felszálláshoz szükséges adattal 15 perc volt kb bepötyögni... igaz nem kattintgattam, hanem gépeltem...