Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hhelikopter

tag

válasz atys25 #10120 üzenetére

Ugyan nem Én lettem megszólítva de azért reagálok. :) Nálam is 30 C fok van a lakásban, erre a megoldás le a ház borítását ennyi, mert ugye az FSX- nek menni ha kell ha hó vagy 40 C fokos meleg van. A hűtésed kevés lesz egy komoly tuninghoz , a legjobb léghűtést ajánlom ami nekem is van ez nem más mint a NOCTUA NH-D14, ez 20.000 Ft amennyire emlékszem.
    Ahogy írtam a proci tuningolása nélkül nem lehet komolyan használni az FSX-et, Én mikor kezdtem soha nem értettem a külföldi fórumokon miért magyarázták a proci tuningot, most már tudom. Ég és a föld különbség, és véleményem tapasztalatom szerint minden GHZ számít, ezért akarom felhúzni a 4,6 GHZ 4,8-4,9 GHZ re a procit, most ezzel foglalkozom. Azt is megszoktam már az évek alatt, hogy komoly beruházás után is nagyon csekély javulás várható (2-6 FPS) de ugye próbálunk minél több FPS-t összekukázni....

Van egy ismerősöm aki komolyan beállítja illetve teszteli a processzort pár ezer forintért lakásra megy ha érdekel tuningol, szerel.

andorra

Igazad van, bár soha nem fogom megérteni, hogy a fenébe lehet használni, élvezni gyengébb gépen tuning nélkül a szimulációt... Persze sokaknak nincs rá pénze, ezzel korábban én is így voltam. Ma már egy olyan gép amivel azért lehet szépen szimulátorozni az 350.000 Ft, a mai Magyarországon ez kisebb vagyon...

Sokat agyalok az FSX témán arra is rájöttem, hogy már nem is az FSX -et használja az ember jóformán, hanem kiegészítőkből álló "valamit". Jelenleg nekem fent van az ORBX, REX, új gépek, egyéb kis programok... Múltkor mikor új telepítés volt megnéztem a "nyers" FSX-et ha komolyan mondom hánytam annyira gagyi.

Új hozzászólás Aktív témák