Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
Aktív témák
-
-
james008bond
őstag
Az OCZ gyárilag 3 év garit ad, az más kérdés, hogy az itthoni forgalmazó "csak" 2 évet ad...tényleg a rendszermeghajtón nem tárolok adatot, de azért mégiscsak szívás, ha egy 60000 forintos egység kipurcan, amin nem mellesleg az oprendszer fut. Aztán én már gariztattam, előszőr 1 hónapig ültek rajta és szerintük jó volt az ssd, majd mikor elhoztam a szervízből, ment vagy fél napot, utána be se indult többé, több gépen kipróbálva. Újabb szervíz, akkor meg kb 3 hét után ők is kiderítették, hogy tényleg nem működik.
-
S.O.S.
senior tag
-
AndrewTdi
addikt
-
AndrewTdi
addikt
1. Disable Superfetch
Instructions: Open regedit.exe and browse down to the following key:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager\Memory Management\PrefetchParameters
Find the "EnableSuperfetch" key on the right-hand pane, rightclick it, hit modify and change 3 to 0 and hit OK.
2. Disable Prefetch
Description: Frees up RAM by not preloading program files.
Instructions: Open regedit.exe and browse down to the following key:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager\Memory Management\PrefetchParameters
Find the "EnablePrefetcher" key on the right-hand pane, right click it, hit modify and change 3 to 0 and hit OK.
-
Ren Hoek
veterán
Agility 2 Sandforce-os
43500-ért.
Vertex 2 abban különbözik, hogy abban SF 1500 van és nem 1200... de kb gyakorlatban alig lehetne észrevenni.
Anandos cikk sandforce-os SSD-kről
De ne fájdítsd a szíved inkább
Sima Vertex is baró lesz
Nem sokkal rosszabb 4K random read-ben. A sandforce írásban lett nagyon durva viszont.. Ott aláz mindent, 4K-ban és seq-ben is. -
Ren Hoek
veterán
Majd válaszol, nó para biztos le van terhelve
... Azthiszem valamikor múlt héten volt a rendelés, nekem visszaírt.Amúgy szerintem már nem éri meg a sima Vertex... 1-2-3 ezerrel drágább az Agility 2, vagy a Vertex 2 sem sokkal drágább... azokban 3ik generációs Sandforce vezérlő van és sokkal gyorsabbak, 4K olvasásban is,meg írásban.
-
canniball
nagyúr
Az Intel X25-M 80GB G2-re valószínűleg senki nem fog neked rosszat mondani...csak most kissé felment az ára...
-
DV
senior tag
Igen, van sebessegbeli kulonbseg a 128GB-os es a 64GB-os kozott. A 64GB-on kevesebb memoriachip van ezert kevesebb a csatornak szama is es ennek kovetkezmenyekent sokkal lassabban ir, mint a nagyobbik.
Inkabb keress egy tesztet a 64GB-osrol is.A legelso SSD-m egy 1. generacios OCZ SSD volt (jMicron) es miutan megvettem a 2. SSD-m, megfogadtam, hogy tobbe nem veszek OCZ-tol SSD-t, es jMicron vezerloset sem...
-
szki
őstag
JMicron JMF601/JMF602 v. Toshiba TC58NCF602GAT, mely a JMF602-re épül.
Kingston SSDNow V Series 128GB SSD Review
2. oldalt nézd meg! -
fagy53
nagyúr
Az árak együtt mozognak a teljesítményekkel, a legdrágább teljesít a legjobban a tesztekben, a gond csak az, hogy a gyakorlatban ezek a különbségek nem jelentkeznek úgy, ahogy ezt az árak alapján várnánk.
Pl. a Vertex Turbo 90%-kal kerül többe mint a Kingston, de a valóságban ha egymás mellett használod a kettőt, 20%-nál nem éreznéd gyorsabbnak az OCZ-t, a megbízhatóságok meg hasonlók.
A Kingston 125 helyett a 425-öt vedd meg, ha emellett döntenél, az SNV125 64GB a G1 széria volt, már nem gyártják.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- LEGO klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

... Azthiszem valamikor múlt héten volt a rendelés, nekem visszaírt.