Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
Aktív témák
-
cszn
őstag
válasz
Zodicus
üzenetére
Nem kell aggódni. Egyrészt igen ritka a hiba, másrészt FW frissítéssel megoldható lesz. Még mindig az intellel jársz legjobban biztonság szempontjából.

(#19884) Angelo69 Szvsz meg fogod bánni ha lecseréled, mert alig lesz valami különbség. Bár a lelkedet megnyugtathatja.

(#19904) havri1 Inkább ne babrálj semmit csak használd.
(#19901) shteer Őőő izé. Nem ugyanaz a kettő?
Nem tudom, csak kérdezem. 
Amúgy meg próbáld ki úgy hogy ezeket mind false-ra állítod:
browser.cache.disk.enable
browser.cache.memory.enable
browser.cache.offline.enable -
törölt tag
válasz
Zodicus
üzenetére
Nem kell pánikolni.
Az INTEL A P67 problémát is gyorsan megoldotta. Én ha most álnék választás előtt továbbra is 320-ast venném. Árban nem szánnák rá többet.
Érdekes lehet a tápegység szerepe, olyan szempontból hogy a nagy puffer kondenzátoros tápokkal ez a hiba esetleg soha nem jön elő.
Aki SSD-re költ az valószínű 20k komoly táppal is rendelkezik. Legalábbis kis országunkban.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Zodicus
üzenetére
előnye hogy olcsón tömeggyártható. sebessége valószínűleg azért annyira nem lehet szerintem világbajnok, elvégre is egy cellán 3 bitet tárolnak, bár a cikkben szereplő értékek elég bizalomgerjesztőek. szerintem inkább alaplapra integrálva fognak az ilyenek elterjedni, de ki tudja.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
Zodicus
üzenetére
Reggelt!
tegnap még nézegettem, guglizgattam, itt azt írják, hogy a 2. generációs ssd-knél, amik tudják a TRIM-et szinte felesleges.
más:van valami progi ami megmondja, van-e új firm az ssd-mhez, és ha van, van valami progi ami updateli? (Gondolom, dosolva, bootolva frissít)
-
UdVi86
aktív tag
válasz
Zodicus
üzenetére
A tesztek alapján is jónak tűnik. A korábban kiszemelt OCZ Vertex 30GB-tól még gyorsabb is. Itt találtam pont egy ilyen tesztet. Nekem a lényeg, hogy gyorsan induljanak a programok és kicsit csökkenjen a bootidő.
De sajnos nem jött össze a dolog, Neweggen volt tegnap leszállítva $170-ra az ára az Agility 60GB-nak. De elfogyott, mire berendelhettem volna
Aktív témák
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem tudom, csak kérdezem.