Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Az SSD-t nem kell, sőt tilos töredezettségmentesíteni, csak az élettartamát rövidítenéd vele, ez nem merevlemez

Itt a ph-n nemrégiben készült egy szép összefoglaló az SSD-ről ajánlom olvasd át az egészet.
(#7694) Z(o)zz
Persze lóghat a levegőben, vagy lehet bármilyen szögben-állásban SSD-nek mind1 hogy áll

-
kelzsoca
félisten
Nyilván az akksi dolog csak egy lehetőség, amivel ha jól gondolom eddig sem éltél, és valószínűleg ezután sem fogsz éppen az odd miatt, viszont ha kiszednéd az odd-t és beletennéd egy külső házba, akkor felszabadulna a helyed, és vagy a második akksit vagy egy gyors SSD-t bele is tudnál tenni, igazából azt kellene eldönteni hogy az akkuidő vagy a sebesség fontos

-
kelzsoca
félisten
CF kártyát ne akarj használni, hamar kidöglik, és normális sebességet is csak horror áron hozna, én régebben árultam ilyen adaptereket.
Beágyazott rendszernek, infoterminálnak megteszi, de másra nem igazán jó.
Ráadásul van nekem egy, az optikai meghajtó helyére tehető második merevlemezkeretem, amibe egy SATA HDD-t adattárolásra el tudok helyezni.
Ez egyébként megoldás lehet, ha a második merevlemezről enged bootolni, bár miért ne tenné.
Ide beteszel egy 2.5"-os sata SSD-t és a jelenleg kis pata-s meghajtó tároló szerepet kapna.
-
kelzsoca
félisten
Üdv!
Szerintem az Intel drága mostanság

Esetleg Ősembernél meg tudsz csípni egy OCZ 32GB-os SSD-t jó áron
OCZSSD2-1VTX30G 30GB - Vertex
OCZ - 2,5" - SATA II - 30GB - 64MB - 230MB/s - 135MB/s -23.500Ft
-
kelzsoca
félisten
Most már nem fogja vissza a rendszer teljesítményét a merevlemez.
(#7458) z00li
Amit mi is használunk OCZSSD2-1VTX30G 30GB - Vertex
OCZ - 2,5" - SATA II - 30GB - 64MB - 230MB/s - 135MB/s -
22.500Ft
-
kelzsoca
félisten
Persze hogy van értelme, gyakorlatilag csak így van értelme, hogy a rendszer és esetleges fontosabb programok SSD-n lesznek, a többi program, film, zene stb.. pedig HDD-n, tehát a merevlemez tároló funkciót fog kapni.
Én is így használok egy 32gb-os SSD-t+500Gb-os HDD-t.
Természetesen érezhető a különbség

-
kelzsoca
félisten
Urak, aki esetleg gondolkozik SSD vételén és elegendő számára a 30Gb, annak ismét van lehetősége kifogni jó áron:
OCZSSD2-1VTX30G 30GB - Vertex
OCZ - 2,5" - SATA II - 30GB - 64MB - 230MB/s - 135MB/s21.500Ft
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
molnarpeter
üzenetére
Köszi

Igen, ott vettem, de az árakat én most is látom

-
kelzsoca
félisten
válasz
molnarpeter
üzenetére
-
kelzsoca
félisten
válasz
molnarpeter
üzenetére
Az Intel jobb.
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
Üdv urak!
Ma érkezett meg az OCZ Vertex SSD-m, feltettem frissen a win 7-et, és mértem egyet, ez lett belőle:

-
kelzsoca
félisten
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Ha HDD-ről váltanál, biztos hogy megéreznéd a különbséget, hiszen nincs forgó-mozgó alkatrész, az elérési idő minimális, szinte minden azonnal történne.
-
kelzsoca
félisten
Üdv urak!
~32k-ért tudnák beszerezni új, 3 év garis OCZ Vertex 30GB SATA OCZSSD2-1VTX30G SSD-t.
Rendszerlemeznek kellene (Win7 64bit)
Mi a véleményetek róla?

Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Új Class 10-es 32GB-os memóriakártya adapterrel
- Új 256 Gb-os Micro Sd kártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)