Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
SSD beállításait? Nem emléxem bármit kéne álltani az SSDn. Használni kell és ennyi.
-
-
Findzs
addikt
ugyanilyen ssd-m van és nekem is win7 64 bit
nekem is a tesztprogikba belassult de ha elinditok egy fájlmásolást 120-130 -al lehet rá másolni a winyoról, a winyo max olvasási sebessége fogja csak visszaaz nekem is rejtély miért lett lassabb a teszt progikba
annyira nem érdekel mert nem venni észre a mindennapi használatba -
-
Eszközkezelőben/IDE ATA/ATAPI vezérlők/jobb egér az AMD SATA-n/tulajdonságok/illesztőprogram fül
Ezért szoktam azt javasolni, hogy a W7 beépítettje megfelel, senki se pakolja csak úgy fel az Intel vagy AMD AHCI drivereket, anélkül, hogy meggyőződne róla, hogy az AHCI driver is támogatja a TRIM-et... Ha ez megtörténik, akkor van az a szitu, hogy bizonyos idő eltelte után (főleg, sok fájlművelet, elsősorban törlés) az írási értékek jelentős mértékben visszaeshetnek... -
Mi a verziója az AMD SATA driverének? kérdem ezt azért, mert bizonyos verzió alatt nem támogatott a TRIM
1.2.1.263-tól támogatott a TRIM -
A W7 telepítése előtt, álltsd át a BIOS-ban a sata üzemmódot AHCI-re. Ebben az esetben a W7 a saját, beépített AHCI driverért fogja feltelepíteni. Én nem szoktam javasolni, hogy más AHCI drivert telepítsen bárki, mert az esetek 99%-ában tökéletesen megfelel.
Ha mégis telepítni szeretnéd az alaplaphoz mellékelt AHCI drivert, akkor 2 lehetőséged van.1. W7 telepítésekor beadagolod (amikor a partíció kiválasztásához érsz, hogy hova települjön, ott lehet beadagolni a meghajtó beállításainál, alul), ebben az esetben ún. text-mode drivert kell letölteni, amit arról lehet megismerni, hogy egész biztosan kisebb mint 1,44Mbyte, hogy férjen rá egy floopyra (ez meg örökség az XP-től, mert ott csak és kizárólag floppy-ról lehetett drivereket beadagolni telepítéskor, W7-nél már más egységről is lehet, vagy akár pendrive-ról is). Esetedben ez a driver neve: SATA RAID Driver (For system to read from floppy diskette during Windows installation)
A neve "cseles", de ha a deszka támogatja az AHCI-t (és ez a deszka igen), akkor nem csak a RAID driver lesz a fájlban. Letöltöttem és valóban benne van.2. utólag telepíted az AHCI drivert, amit az AMD All In One drivere tartalmaz. telepítéskor válaszd az egyéni telepítést és akkor kijelölheted, hogy mit szeretnél telepíteni és mit nem, értelem szerűen az AMD AHCI driver elé tegyél pipát...
-
-
-
Gorneck
legenda
-
fagy53
nagyúr
Aktív témák
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL MX500 2.5 SSD 1TB sata
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dzsásztjúzit!