Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
DV
senior tag
Azt a vezerlot atlagosnak mondanam, jonak az Intel es a Marvell vezerlojet tartom (+Sandforce, igaz jo lenne, ha kiadnanak mar egy vegleges firmware verziot).
(Ez az allaspontom hamarosan valtozhat, hogyha az Anandtech befejezi az SSD tartos tesztjet, ahol az egyes vezerlok "wear leveling/write amplification" hatekonysagat is tesztelik, "Write amplification goes up by up to an order of magnitude with the cheaper controllers. Characterizing this is what I've been spending much of the past six months doing. I'm still not ready to present my findings but as long as you stick with one of these aforementioned controllers you'll be safe, at least as far as NAND wear is concerned. Forras a cikk aljan, link)...Igaz, a jMicron mar az SSD kor legeleje ota a piacon van es javitott a teljesitmenyen, de meg lenne hova felzarkoznia, bar lehet, hogy csak a felhasznaloi piacon szeretnenek maradni es ezert sem keszitenek gyorsabb vezerlot (otthoni felhasznalasra boven eleg az, amit most tud).
-
Bogyó bá'
nagyúr
Köszi szépen a linket!

Végülis teljesen átlagosan teljesít az SSD-k között, de az ára meg lényegesen átlag alatti, így túl rossz vétel nem lehet....
Amint olvasom, az árban a beépítő keret is benne van, így azt fölöslegesen vettem meg előre (500,- forint volt)
Remélem, hogy holnap tényleg megérkezik, akkor némi totális újratelepítések után majd szolgálhatok tapasztalattal is. Minden SSD-s cikket újra elolvastam itt a PH-n, hogy ne hagyjak ki semmit a beállítgatások lépései közül. Bízom benne, hogy többet fog érzésre gyorsulni a gépem tőle, mintha egy négymagos procit szereztem volna be az áráért. Játszani nem szoktam, így különösebb szerepe nem volna egy nagyobb procinak... szerintem. Lásd konfigom.Apropó: a "prefetch, superfetch" milyen névvel van illetve egy magyar Win7-ben? Ugye, azokat illik kikapcsolgatni...
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Teasüti
nagyúr
Nem tudnál kihasználni két 40-es kingston-t raid0-ban. Itt már a sata vezérlő szűk keresztmetszetté válik. Most így az ssd korszakban nagyon hamar kevés tud lenni a 3gbps sávszél. Főleg ha van még a vezérlőn több más vinyó is. Én is gondolkodtam egy második ssd-n, de közben láttam vhol egy tesztet két 40-es kingston-ról. Volt ugyan gyorsulás, de nem egetrengető. Inkább írásnál jön jól a 80 mega/sec. Elérési idő meg ugye kétszereződik. Kevés a gyorsulás a kétszeres árhoz viszonyítva. Na majd talán a 6 gigabites vezérlőkkel...
szerk: sztem tökéletes példa erre a crossfire ill. a... izé. az nv-nek a többkártyás megoldása.
(nem beszólni, nv fan vagyok
)
Azok sem érik meg a többletbefektetést szerintem. Inkább egyetlen gyorsabb ssd. Max később veszel mellé mégegyet.
Jelenleg.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Linux kezdőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tippmix
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL MX500 2.5 SSD 1TB sata
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)
Amint olvasom, az árban a beépítő keret is benne van, így azt fölöslegesen vettem meg előre (500,- forint volt)

(nem beszólni, nv fan vagyok