Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Ottoka
őstag
Az én tapasztalatom e téren, hogy rendszernek jó az ssd, a programok gördülékenyebben indulnak, és op rendszer induláskor az ikonok egyből betöltődnek, az automatikusan induló programok szinte azonnal kész lesznek.
Viszont ha mondjuk egy 4.7 gb-os dvd iso-t másolsz ssd-re, nos akkor a jelenlegi 2db raid0-ba kötött winyóid megeszik az ssd-t. Egy 32gb-os ssd-t nem is erre veszünk. De a lényeg hogy nagy file-ok folyamatos írásakor/olvasásakor előnyben vannak a winyók.
Nekem 2db raptorom van egy elég komoly raid vezérlőn. Haver meg Ősembertől vett egy samsung 32gb-os ssd-t, hétvégén tettem rá neki az op. rendszert. Nála ugye sima alaplapi vezérlőn volt az ssd, és hát minimális előnye maradt (ha maradt) a raptoraimmal szemben. Valszeg ha a raptorok is sima alaplapi vezérlőn vannak méshogy néz ki a dolog, de két raptoron azért 300gb hely van...
Viszont csináltam tesztet 4x ssd raid0-val, hát az elég meggyőző lett. Pár hsz-el feljebb olvashatod. Igazából rendszert nem tettem rájuk, arra időm nem volt, de nemsokára....

Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- BMW topik
- Visszatér a Defender of the Crown: még idén jön a The Legend Returns
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital SA530 256GB 2.5" TLC SATA3 SSD - több db - szinte újak, max 1 napot futottak
- Samsung PM961 250GB M2 NVMe PCIe SSD
- Western Digital Red Pro 3.5 14TB 7200rpm SATA3 (WD142KFGX)
- Gigabyte AORUS NVMe Gen4 SSD 2TB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest