- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
icon
senior tag
No lekopogom, de úgy fest, meg van a feladványra a válasz... szóval a fagyás attól volt, hogy a browsercache-t és a virtuális memóriát rádobtam a gépben lévő merevlemezre, amit néha az energiagazdálkodás lekapcsolt... az újraindításokkor meg nem detektálta, csak a merevlemezt a lap, amin amúgy van XP, de azt nem állítottam be AHCI-re...
Tehát, amikor a BIOS-ban minden satás cuccnak kiadtam egyesével, hogy detect, akkor megkerült az Agility, az azon lévő Win7 elindult, és azóta megy is szépen minden... élből ki is iktattam a merevlemezen az energiagazdálkodást, azóta ment a gép egy kövér 18 órát hiba nélkül, pedig megkergettem egy 5 éves HTPC-t játékkal is

Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- World of Tanks - OFF topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest