Aktív témák

• Bodor

veterán

Komolyan mondom nem értem miért kell annyira ezen a sebességen görcsölni. :( :W Persze megértem, hogy b@ssz@ az ember csőrét, hogy nem megy valami úgy ahogy kellene, de őszintén, belegondolt már valaki abba, hogy mennyi ennek a gyakorlati jelentősége? :F

Erre egy-két saját példa:
    Az alábbi kép egy "nagy sebességű" SSD-ről ( RAID0 készült! Ugye milyen jó nagy számok! :K :Y Hurrá!

Ez a kép pedig FELE olyan gyors, szóló SSD-ről készült. Jaj, milyen alacsony értékek az előzőhöz képest! :F :U Most mi lesz?? Mindjárt sírok! :O ;) Lehet ezen javítani, vagy mit csináljak?? Nem is bírok aludni éjszaka miatta! :)) :DD

Na hát Kedves Uraim, el kell hogy áruljam, hogy SEMMI különbség nincsen a két rendszernél a használat alatt !!! SEMMI ! CSAK a tesztekben!

Tehát higgyétek el, hogy ha szekvenciális olvasásánál és írásnál nincs jelentősége az 500 és 160 MB/s -os különbségnek, akkor szerintetek számít az a pár MB, amin itt oly sokan görcsölnek?? :(

NEM !

Szóval nyugi!
    Ha nem hisztek nekem, akkor nézzétek meg ezt a tesztet, itt ugyanerről szól a mese !

Remélem nem bántottam meg senkit a kissé cinikus hozzászólásommal, nem is az volt a célom, hanem a tájékoztatás!!

Szóval elég ha, a 4K értékek rendben vannak, élvezzétek az SSD gyors válaszidejét, és HASZNÁLJÁTOK, NE tesztelgessetek!! :R

Aktív témák