- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Bodor
veterán
Komolyan mondom nem értem miért kell annyira ezen a sebességen görcsölni.
Persze megértem, hogy b@ssz@ az ember csőrét, hogy nem megy valami úgy ahogy kellene, de őszintén, belegondolt már valaki abba, hogy mennyi ennek a gyakorlati jelentősége? 
Erre egy-két saját példa:
Az alábbi kép egy "nagy sebességű" SSD-ről ( RAID0 készült! Ugye milyen jó nagy számok!
Hurrá!
Ez a kép pedig FELE olyan gyors, szóló SSD-ről készült. Jaj, milyen alacsony értékek az előzőhöz képest!
Most mi lesz?? Mindjárt sírok!
Lehet ezen javítani, vagy mit csináljak?? Nem is bírok aludni éjszaka miatta!

Na hát Kedves Uraim, el kell hogy áruljam, hogy SEMMI különbség nincsen a két rendszernél a használat alatt !!! SEMMI ! CSAK a tesztekben!
Tehát higgyétek el, hogy ha szekvenciális olvasásánál és írásnál nincs jelentősége az 500 és 160 MB/s -os különbségnek, akkor szerintetek számít az a pár MB, amin itt oly sokan görcsölnek??

NEM !
Szóval nyugi!
Ha nem hisztek nekem, akkor nézzétek meg ezt a tesztet, itt ugyanerről szól a mese !Remélem nem bántottam meg senkit a kissé cinikus hozzászólásommal, nem is az volt a célom, hanem a tájékoztatás!!
Szóval elég ha, a 4K értékek rendben vannak, élvezzétek az SSD gyors válaszidejét, és HASZNÁLJÁTOK, NE tesztelgessetek!!

Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze megértem, hogy b@ssz@ az ember csőrét, hogy nem megy valami úgy ahogy kellene, de őszintén, belegondolt már valaki abba, hogy mennyi ennek a gyakorlati jelentősége? 
Hurrá!
Most mi lesz?? Mindjárt sírok!
Lehet ezen javítani, vagy mit csináljak?? Nem is bírok aludni éjszaka miatta!