Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz
peetmaster
üzenetére
Nekem ebből az OCZ Agility 3 120GB-s van ma vettem és nagyon jó, a Vertex modellekről a boltban nem mondtak túl jókat azt mondta az eladó h abból többel is baj volt, Kingston-ról nem tudok nyilatkozni, illetve ami még jó lehet az a Corsair Force 3 az is ilyen árban van és az is volt dicsérve. Szóval én Agility 3 és Force 3 közül választanék ha a Kingston-t nem vesszük figyelembe, mivel arról nem tudok nyilatkozni.
Egyéb:
Miután feltettem mindent az SSD-re meg a HDD-t is hozzáadtam akkor tűnt fel h jobb alul ahol az értesítések vannak ott jelen van az OCZ Agility 3 SSD és a Samsung HDD-m is és el lehet őket távolítani mint a pendrive-ot vagy külső HDD-ket, ez miért lehet, és hogyan tudnám onnan ezeket kiszedni? Eddig nem próbáltam h mi lesz ha rányomok az eltávolításra csak kicsit zavar h ott vannak alapból, amikor máskor nem volt ott, ez okozhat gondot?
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Diablo IV
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpársportok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Red 3TB NAS HDD (WD30EFRX, CMR) 98% kondíció
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest