- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
válasz
HZoli87
üzenetére
Szerintem azért, mert úgy gondolták, hogy hordozható gépekbe legtöbben a 128G kapacítású eszközöket keresnek (aki dolgozik vele, az is tud bőven egyébb cuccot tartani rajta) illetve elég ritka az olyan kütyü (de sajnos van) ahova nem, vagy csak Mekk Elek módszerrel lehet berakni egy 7mm-es SSD-t...
(Nekem már volt szerencsém olyan kütyühöz, amibe "gumikalapáccsal csépeltem" bele a mountig spacer-t (Samu tetejére ment)
(Egy nagyon hülye egy régebbi Fujitsu Amilo-hoz vette a Samu 830-at (lapos amúgy SATA2-es, szóval csak ezért is felesleges volt a SATA3-as ssd) és annak az oldalából lehet kihúzni az adattároló eszközt. Mivel semmilyen csavar nem fogta, ezért a rés igen szűkre volt méretezve, a HDD-t is megértem "kitépni" belőle. SSD-t ugyanígy megértem belenyomni és mivel a hülyegyerek erősködött, hogy a Samu teteje meg rés között tátongott egy nagyobb hézag, ezért ragaszkodott hozzá, hogy oda, a Samu tetejére tegyem be a mounting spacer-t. Na akkor ragadtam meg a gumikalapácsot.)
Aktív témák
- Arc Raiders
- Synology NAS
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest