- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
válasz
HZoli87
üzenetére
Szerintem azért, mert úgy gondolták, hogy hordozható gépekbe legtöbben a 128G kapacítású eszközöket keresnek (aki dolgozik vele, az is tud bőven egyébb cuccot tartani rajta) illetve elég ritka az olyan kütyü (de sajnos van) ahova nem, vagy csak Mekk Elek módszerrel lehet berakni egy 7mm-es SSD-t...
(Nekem már volt szerencsém olyan kütyühöz, amibe "gumikalapáccsal csépeltem" bele a mountig spacer-t (Samu tetejére ment)
(Egy nagyon hülye egy régebbi Fujitsu Amilo-hoz vette a Samu 830-at (lapos amúgy SATA2-es, szóval csak ezért is felesleges volt a SATA3-as ssd) és annak az oldalából lehet kihúzni az adattároló eszközt. Mivel semmilyen csavar nem fogta, ezért a rés igen szűkre volt méretezve, a HDD-t is megértem "kitépni" belőle. SSD-t ugyanígy megértem belenyomni és mivel a hülyegyerek erősködött, hogy a Samu teteje meg rés között tátongott egy nagyobb hézag, ezért ragaszkodott hozzá, hogy oda, a Samu tetejére tegyem be a mounting spacer-t. Na akkor ragadtam meg a gumikalapácsot.)
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motoros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Tőzsde és gazdaság
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Autós topik
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest