Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
válasz
HZoli87
üzenetére
Szerintem azért, mert úgy gondolták, hogy hordozható gépekbe legtöbben a 128G kapacítású eszközöket keresnek (aki dolgozik vele, az is tud bőven egyébb cuccot tartani rajta) illetve elég ritka az olyan kütyü (de sajnos van) ahova nem, vagy csak Mekk Elek módszerrel lehet berakni egy 7mm-es SSD-t...
(Nekem már volt szerencsém olyan kütyühöz, amibe "gumikalapáccsal csépeltem" bele a mountig spacer-t (Samu tetejére ment)
(Egy nagyon hülye egy régebbi Fujitsu Amilo-hoz vette a Samu 830-at (lapos amúgy SATA2-es, szóval csak ezért is felesleges volt a SATA3-as ssd) és annak az oldalából lehet kihúzni az adattároló eszközt. Mivel semmilyen csavar nem fogta, ezért a rés igen szűkre volt méretezve, a HDD-t is megértem "kitépni" belőle. SSD-t ugyanígy megértem belenyomni és mivel a hülyegyerek erősködött, hogy a Samu teteje meg rés között tátongott egy nagyobb hézag, ezért ragaszkodott hozzá, hogy oda, a Samu tetejére tegyem be a mounting spacer-t. Na akkor ragadtam meg a gumikalapácsot.)
Aktív témák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- PlayStation 5
- Parkside szerszám kibeszélő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Fractal Design Define 7 White Solid
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest