Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
válasz
HZoli87
üzenetére
Szerintem azért, mert úgy gondolták, hogy hordozható gépekbe legtöbben a 128G kapacítású eszközöket keresnek (aki dolgozik vele, az is tud bőven egyébb cuccot tartani rajta) illetve elég ritka az olyan kütyü (de sajnos van) ahova nem, vagy csak Mekk Elek módszerrel lehet berakni egy 7mm-es SSD-t...
(Nekem már volt szerencsém olyan kütyühöz, amibe "gumikalapáccsal csépeltem" bele a mountig spacer-t (Samu tetejére ment)
(Egy nagyon hülye egy régebbi Fujitsu Amilo-hoz vette a Samu 830-at (lapos amúgy SATA2-es, szóval csak ezért is felesleges volt a SATA3-as ssd) és annak az oldalából lehet kihúzni az adattároló eszközt. Mivel semmilyen csavar nem fogta, ezért a rés igen szűkre volt méretezve, a HDD-t is megértem "kitépni" belőle. SSD-t ugyanígy megértem belenyomni és mivel a hülyegyerek erősködött, hogy a Samu teteje meg rés között tátongott egy nagyobb hézag, ezért ragaszkodott hozzá, hogy oda, a Samu tetejére tegyem be a mounting spacer-t. Na akkor ragadtam meg a gumikalapácsot.)
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Slim Külső 1TB HDD
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest