- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Shodan
üzenetére
mostmár fizikai késztetést érzek, hogy vegyek valamit a gépbe (
), ami nagyobb, mint egyházventi, csak CPU és VGA fronton nem éri meg semmi, töketlenkedés van, és talán a vinyó fogja vissza leginkább a gépet.talán a 64-es kingston lenne a legkisebb rizikó, mert az a legolcsóbb, csak tényleg nem tudom, hogy elfér-e az ember akkorán. bár ha jól vettem ki így visszaolvasgatva, a játékok annyira nem táltosodnak meg SSD alól, így csak a win-nek és az appoknak kell a hely, azok meg talán el is férnek 64 -kerekítés -15% -on

Am a crucialt nem néztem még, milyen árban adják őket?
Az a 30k, amit a 96GB-os kingston-ért kérnek, kb a lélektani határ, azért került be a listába, mert a többiekhez képest sok fér rá, és ahhoz képest nem vészes az ára.stranger28: akkor azért el lehet férni rajta

kár hogy az intelre csak fél év gar van, egyébként az lenne a befutó, mert emlékeim szerint, főleg a kis fájlokkal való munkában nagyon gyors.
Aktív témák
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ami nagyobb, mint egyházventi, csak CPU és VGA fronton nem éri meg semmi, töketlenkedés van, és talán a vinyó fogja vissza leginkább a gépet.