Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
Aktív témák
-
Zlin50
senior tag
válasz
mpierre
üzenetére
Akkor ez a kímélő mód, átlagosan valamivel több mint két óra üzemelés mellett bekapcsolásonként. Ezzel az ütemmel valószínű is hogy még közel kilenc évig bírja. Ez eddig jó is, de milyen ára van sebességben? (pl a temp áthelyezésével)
Én kifejezetten nem szeretnék áthelyezgetni semmit, mert akkor használhatok HDD-t is akár. Minek SSD ha jóformán HDD-re futtatok rendszert? Pont az a cél hogy mindent amit egy HDD kezel azt egy sokkal gyorsabb eszköz vegye át.Mennyire elfogadható hogy vannak akik azt mondják, hogy ne görcsöljön ezen a kímélésen az ember csak használja?
Gyakorlatban használod ezért érdekelne a véleményed. SSD vétel előtt vagyok de az utóbbi "elhasználódási" adatok nem valami bíztatóak.
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jogász topik
- További aktív témák...
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest