Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
ha meg jatszik vele valaki, szivesen adok egy Firefall - Exclusive Operator Bundle -t neki, csak szoljon ram privatban.
-
törölt tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Köszönöm.
-
FireKeeper
nagyúr
igen, a [FiRe] szerintem még valamennyire aktív. facebookon kérdezz rá itt, biztos útbaigazítanak
-
törölt tag
Sziasztok.
Aktív magyar army van a játékban?
-
törölt tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Értem. Kösz.
-
törölt tag
A The Amazons map -ra nem lehet átmenni?
-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Próbálták 3x "elindítani"/újrakezdeni a játékot, de a 2. húzás után már nem nagyon hittek a játékosok a fejlesztőknek. Túl későn került ki steam-re is. Pedig egy baromi hangulatos és egyedi játék volt, csak a fejlesztők nem hallgattak a Community értelmesebb tagjaira, mentek a saját fejük után.
Aztán ki tudja, lehet egyszer visszanyeri a jatekosok bizalmát.
-
törölt tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ja, ne is mond.. minden cuccom oda lett a nagy migrálásban.
Írtam ticketet, de még nem kerültem sorra.
Csak a 2 lgv -t sajnálom, az egyiket craftoltam a másikat vettem marketen.
Most van az alap, meg az a dömper amit az arsenal battleframe helyet adtak.
Lejár a VIP azt megy parkolópályára a játék. -
törölt tag
Nincs élet itt. Gondolom akkor a játékban se.
-
FireKeeper
nagyúr
hát nem tudom, de érzetre elég durva. meg nagyon jók a perkjei, nagyon fel lehet buffolni a mérgezős skilleket, meg a sebzést mérgezős fegyverrel.
meg vannak új fasza fincsi prototype cumók. most kaptam egy core-t, ami több hp-t ad mint a 40-es kék max health core, plusz sebességet is mellé...
advanced decoy-t is lecraftoltam nagy nehezen, az is imba (bár elvileg hibásan működik, szóval nerf várható). -
Edem05
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Na most kíváncsivá tettél. Lehet megnézem ezt a frame-et. Régen nagyon jó volt, aztán nerf-elték, most ezek szerint megint jó?
-
FireKeeper
nagyúr
recluse hétvége alkalmából kipróbáltam ezt a frame-et - aztak*rva, ez a bio crossbow nagyon brutál cucc. na meg +75% xp-vel könnyebben megy a szintezés is

-
Edem05
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hát ja nekem már nem kell több XP.

Brokenre egyedül ne menj bányászni! Esélytelen! 5-6 emberrel talán le lehet hozni még akkor is ha betámadna valami random gyerek.
-
FireKeeper
nagyúr
pedig amúgy érzetre most több véletlen event van, és a bónuszok miatt könnyebb húzni a frame-eket is (minden 40-re kihúzott frame után +10% exp a többinek). persze annak aki már mindent kihúzott maxra, nem túl sok kihívás van. WF, kampányok, Miru, random eventek, nagyjából ez most az end game, meg persze a pvp, akit érdekel.
apropó pvp, én nem vagyok nagy pvps alkat, de úgy hallottam urániumot könnyebb szerezni broken-en... ennek mennyi valóságalapja van? nagyon nehéz ott ügyködni, levadásznak?
-
Edem05
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Teljesen. Nem csodálom, amúgy. Én is már csak creditet váltani lépek be nagy ritkán.
-
FireKeeper
nagyúr
az elmúlt pár napban visszanéztem FF-ra, húzogattam kicsit az accord frame-eket (assault 40, engi 31, bio 25, dread 14), de ahogy láttam a Tiki teljesen kihalt

-
CorD
csendes tag
Sziasztok!
Aktiv még a Magyar army a szerveren? Szeretnék csatlakozni

-
FireKeeper
nagyúr
a hétvégén Dragonfly-event lesz, ingyen ki lehet próbálni a frame-et, és +25% bónusz xp is jár rá.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
már az ARC előtt is voltak intő jelek. ha kijön az új kieg még kap egy esélyt a játék, de már nem igazán fun többé. az STF-eknek is kb akkor volt értelme mikor én kezdtem, akkor nem volt ennyi powercreep a játékban, és pl egy IGE még jó cuccban is nehéznek számított. elvileg lesz nehézség növelés a lvl60 miatt, de amennyi új buff jön, kétlem hogy ez sokáig megnehezítené a pályákat.
beszarok megy a FF kliens az ősrégi GMA4500HD-vel "felvértezett" laptopon
igaz, van kb 5-10 FPS-em, úgyhogy játszani nem tudok, de legalább piacozni igen 
-
Micsurin
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Na látod ahogy megneszeltem az új rendszert ARC-al együtt huss törlés , ott megnyomorgaták a craftot és a játékot , éreztem én

-
Micsurin
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Már ennek is van topikja
most szedem ha hasonlit a defiance-ra akkor jobban leszek vele 
FireKeeper : te menny vissza az sto-ba craftolgatni
annyira el lett bszva az a craft rendszer 
-
FireKeeper
nagyúr
Kana belseje - lol

-
Edem05
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Köszi, ez hasznos lehet.

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Protipp warfrontra, mindazoknak, akik rendszeresen kifagynak a hidas résznél: ne állj a hídon, amikor felépül a második AA cannon. Vagy várakozz ott ahol az alkatrészeket lehet felvenni, vagy nyomulj a fortress bejáratához, a lényeg, hogy nem szabad a hídon állni.
-
FireKeeper
nagyúr
faszán kifagytam az új raid végén, az uccsó előtti pontnál kidobott az asztalra, úgyhogy se azért, se az utolsó helyőrségért nem kaptam semmit sem. amúgy jó, tetszett, nem különösebben nehéz, csak hosszú. és jó cuccokat dobál 1-2 40-es lila modul, plusz token, plusz tonnányi 40-es cucc, fegyók/skillek salvage-nek, de volt akinek pl lila R36 esett. talán este megyek még egyet hátha most nem dob ki.
-
Heroes fan
őstag
Újra kell rakjam a játékot, még jó hogy ebben nem volt csak kevés időm benne eddig.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
hú ez a nighthawk kurvára bejön

csak eventekkel, meg ares küldikkel felhúztam pár óra alatt 13-ra... skilljei is jók, bár nem mind tetszik, néhány recon skillt meghagyok sztem (sin beacon-t mindenképp, gondolkozok még a decoy-on és a HKM-en). a fegyó meg burtál, bár szokni kell, de nagyon jó tud lenni. főleg az tetszik hogy ha kinyírok valakit felrobban a hullája és sebzi a közel állókat... igazi tömeggyilkos kari
-
FireKeeper
nagyúr
na most nem tom a recont gear-eljem fel full 40 körüli kékre (még legalább 3 skill kell neki és egy tonna module, core, fegyók HKM rendben van már), vagy inkább kezdjem el felhúzni a kis frame-eket. jah, amúgy megvettem a nighthawkot

-
Edem05
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
A sebzése nem rossz, csak a pontossággal vannak gondok.
-
FireKeeper
nagyúr
jó ez a toxic gránátvető cucc amit most lehet venni?
-
Raysen623
veterán
Szerintem ez a játék az új kialakításával rohadt jó lett már most. Amennyiben mégtöbb ilyen elemet beleraknak tartalomként még jobb lesz. Tegnap is betévedtem és akkora háború volt az őrhely előtt hogy nem tudtam belőle magamat kivonni
Beáltam a sorba és lőttünk mindent mint az állat. Nagyon jó volt...végre egy jó FPS játék 
-
Raysen623
veterán
Sziasztok,
Ismét felraktam a játékot és örömmel fogadtam a változásokat benne. Szerintem sokat változott és előnyére.
Van valami magyar Army vagy miféle? -
zolee0307
őstag
warcat, Tiborc92 köszi!
-
warcat
veterán
válasz
zolee0307
üzenetére
Ha már craftolsz,nyilván szintednek megfelelő cuccok gyártása a cél amit utána felvehetsz,amit már kinőttél,felesleges felfedezni/gyártani.Oldalra a legfelső sorban nyilván kötelező sorban haladni,mert a kisebb előfeltétele a későbbieknek.
De erre mondtam,hogy nem igazán éri meg a craftolás,mert a piacról illetve voucherekért a szállásmester npcktől olcsóbban lehet cuccokat venni,ez főleg igaz kék és felfelé.Szintezés közben én a kényelem kedvéért a zöld modulokat kifejlesztgetem,ahogy írtam komoly power rating bónuszt adnak,ami pár szintenként felfelé haladva erősen növekszik.
Bugok nem konkrétan a világban vannak,hanem pl a gyatrán kifejlesztett battleframeknél
readnaughtnál jobban bírja a böntetést egy könnyűpáncélos recluse vagy raptor pl az imba level 10es perkje miatt-nos vagy ez a perk túlzás(10% hp minden ölés vagy assist után,lényeg,hogy a célpont meghaljon) vagy a dreadnaughté nevetségesen gyenge.
Hasonlóan jellemezhető az egész crafting,az epic cuccoknak már a felfedezése iszonyatos költségekbe kerül,és aztán a legyártásához farmolandó cuccok meg vagy egy hét.Ráadásul most ugye bugos volt az egész thumping meg a dinamikus eventek,nem tudom a reggeli patch mit javított. -
warcat
veterán
válasz
zolee0307
üzenetére
Lefelé növekszik a tárgy minősége/ereje amit kikutatsz.Szürke/vagy fehér az teljesen alap gagyi/common 1 module lyukkal,a zöld az már kicsit komolyabb két module fér bele, a kék az már 'ritka' 3 slottal.Mellékesen növekszik a szintigény is de csak 1-el.
Oldalra nagyobb szintugrások vannak nyilván, egészen max szintig.
A modulok száma meg azért fontos mert power ratinget adnak(az extrájuk mellett,pl fegyvernél nagyobb tár stb), a 1x szintkövetelményűek kb 8-10 környékén.Namost 1 power rating 1% élet- és 1% sebzésnövelést ad,tehát elég komoly erősödés ám amikor az alap szürke képességet kicseréled mondjuk egy jobb zöldre 2 erősebb modulra stb.
Egyébként általános vélekedés szerint nem éri meg jelenleg craftolni,mondjuk tényleg iszonyat aránytalan költségek vannak pl az árustól "kajajegyekért" vehető cuccokhoz képest,ez különösen a kék és lila(epic) cuccokra igaz.Én azért csinálgatom,mert hangulatos,de csak a zöldeket,és főleg a modulok miatt.
40-en meg a hajad leteszed olyan költségeket raktak be, egy hét egy cucc összerakása.
Sajnos nagyon béta meg csiszolatlan ez még mindig annak ellenére,hogy megjelent.Viszont még így is élvezetes,főleg ha helyrerakják patchben az eventeket/ares küldetéseket illetve a fúrózást -
zolee0307
őstag
Sziasztok!
Ebbe a research menüben mit lehet pontosan csinálni? A refine az ok, azt értem. De a másik kettő? A build-et is nagyjából megértettem, de a research-ben mit is csinálok?. Az oké, hogy kikutattam a pl. plasma fegyót, de nem értem a szinteket, megyünk lefele is, de van egy sor jobbra is. Nem nagyon játszottam még ilyen játékot, szóval ez nekem kicsit érthetetlen, meg sajna az angolom sem a régi már.
Látom a dance klubban nő a létszám

-
.OM.
aktív tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
beléptem a táncos klubéletbe..

-
Edem05
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Szívesen segítek, ha gondolod. Már találkoztunk a játékban, IIEMSII néven vagyok.

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
na, 32-esen megint van dropship küldi, ennek csak az elejébe nyalintottam bele szólóban, de kb 10 perc után rájöttem hogy nincs kedvem ezen is 2-3 órát szopni egyedül, és mellé tucatszor kipurcanni. szóval ha valakinek van 32-es fölötti frame-je, jöhetne segíteni. vagy max keresek team-et zonecseten.
-
Tiborc92
csendes tag
A név teljesen random jött, szóval rávehető vagyok a név cserére simán, ha guild többségét nagyon zavarja.
-
Tiborc92
csendes tag
Na kész a faq Itt eléritek
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

most szedem ha hasonlit a defiance-ra akkor jobban leszek vele 

. Akkor lefelé érdemes elindulni, vagy inkább oldalra?