Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
ha meg jatszik vele valaki, szivesen adok egy Firefall - Exclusive Operator Bundle -t neki, csak szoljon ram privatban.
-
törölt tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Köszönöm.
-
FireKeeper
nagyúr
igen, a [FiRe] szerintem még valamennyire aktív. facebookon kérdezz rá itt, biztos útbaigazítanak
-
törölt tag
Sziasztok.
Aktív magyar army van a játékban?
-
törölt tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Értem. Kösz.
-
törölt tag
A The Amazons map -ra nem lehet átmenni?
-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Próbálták 3x "elindítani"/újrakezdeni a játékot, de a 2. húzás után már nem nagyon hittek a játékosok a fejlesztőknek. Túl későn került ki steam-re is. Pedig egy baromi hangulatos és egyedi játék volt, csak a fejlesztők nem hallgattak a Community értelmesebb tagjaira, mentek a saját fejük után.
Aztán ki tudja, lehet egyszer visszanyeri a jatekosok bizalmát.
-
törölt tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ja, ne is mond.. minden cuccom oda lett a nagy migrálásban.
Írtam ticketet, de még nem kerültem sorra.
Csak a 2 lgv -t sajnálom, az egyiket craftoltam a másikat vettem marketen.
Most van az alap, meg az a dömper amit az arsenal battleframe helyet adtak.
Lejár a VIP azt megy parkolópályára a játék. -
törölt tag
Nincs élet itt. Gondolom akkor a játékban se.
-
FireKeeper
nagyúr
hát nem tudom, de érzetre elég durva. meg nagyon jók a perkjei, nagyon fel lehet buffolni a mérgezős skilleket, meg a sebzést mérgezős fegyverrel.
meg vannak új fasza fincsi prototype cumók. most kaptam egy core-t, ami több hp-t ad mint a 40-es kék max health core, plusz sebességet is mellé...
advanced decoy-t is lecraftoltam nagy nehezen, az is imba (bár elvileg hibásan működik, szóval nerf várható). -
Edem05
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Na most kíváncsivá tettél. Lehet megnézem ezt a frame-et. Régen nagyon jó volt, aztán nerf-elték, most ezek szerint megint jó?
-
FireKeeper
nagyúr
recluse hétvége alkalmából kipróbáltam ezt a frame-et - aztak*rva, ez a bio crossbow nagyon brutál cucc. na meg +75% xp-vel könnyebben megy a szintezés is

-
Edem05
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hát ja nekem már nem kell több XP.

Brokenre egyedül ne menj bányászni! Esélytelen! 5-6 emberrel talán le lehet hozni még akkor is ha betámadna valami random gyerek.
-
FireKeeper
nagyúr
pedig amúgy érzetre most több véletlen event van, és a bónuszok miatt könnyebb húzni a frame-eket is (minden 40-re kihúzott frame után +10% exp a többinek). persze annak aki már mindent kihúzott maxra, nem túl sok kihívás van. WF, kampányok, Miru, random eventek, nagyjából ez most az end game, meg persze a pvp, akit érdekel.
apropó pvp, én nem vagyok nagy pvps alkat, de úgy hallottam urániumot könnyebb szerezni broken-en... ennek mennyi valóságalapja van? nagyon nehéz ott ügyködni, levadásznak?
-
Edem05
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Teljesen. Nem csodálom, amúgy. Én is már csak creditet váltani lépek be nagy ritkán.
-
FireKeeper
nagyúr
az elmúlt pár napban visszanéztem FF-ra, húzogattam kicsit az accord frame-eket (assault 40, engi 31, bio 25, dread 14), de ahogy láttam a Tiki teljesen kihalt

-
CorD
csendes tag
Sziasztok!
Aktiv még a Magyar army a szerveren? Szeretnék csatlakozni

-
FireKeeper
nagyúr
a hétvégén Dragonfly-event lesz, ingyen ki lehet próbálni a frame-et, és +25% bónusz xp is jár rá.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
már az ARC előtt is voltak intő jelek. ha kijön az új kieg még kap egy esélyt a játék, de már nem igazán fun többé. az STF-eknek is kb akkor volt értelme mikor én kezdtem, akkor nem volt ennyi powercreep a játékban, és pl egy IGE még jó cuccban is nehéznek számított. elvileg lesz nehézség növelés a lvl60 miatt, de amennyi új buff jön, kétlem hogy ez sokáig megnehezítené a pályákat.
beszarok megy a FF kliens az ősrégi GMA4500HD-vel "felvértezett" laptopon
igaz, van kb 5-10 FPS-em, úgyhogy játszani nem tudok, de legalább piacozni igen 
-
Micsurin
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Na látod ahogy megneszeltem az új rendszert ARC-al együtt huss törlés , ott megnyomorgaták a craftot és a játékot , éreztem én

-
Micsurin
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Már ennek is van topikja
most szedem ha hasonlit a defiance-ra akkor jobban leszek vele 
FireKeeper : te menny vissza az sto-ba craftolgatni
annyira el lett bszva az a craft rendszer 
-
FireKeeper
nagyúr
Kana belseje - lol

-
Edem05
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Köszi, ez hasznos lehet.

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Protipp warfrontra, mindazoknak, akik rendszeresen kifagynak a hidas résznél: ne állj a hídon, amikor felépül a második AA cannon. Vagy várakozz ott ahol az alkatrészeket lehet felvenni, vagy nyomulj a fortress bejáratához, a lényeg, hogy nem szabad a hídon állni.
-
FireKeeper
nagyúr
faszán kifagytam az új raid végén, az uccsó előtti pontnál kidobott az asztalra, úgyhogy se azért, se az utolsó helyőrségért nem kaptam semmit sem. amúgy jó, tetszett, nem különösebben nehéz, csak hosszú. és jó cuccokat dobál 1-2 40-es lila modul, plusz token, plusz tonnányi 40-es cucc, fegyók/skillek salvage-nek, de volt akinek pl lila R36 esett. talán este megyek még egyet hátha most nem dob ki.
-
Heroes fan
őstag
Újra kell rakjam a játékot, még jó hogy ebben nem volt csak kevés időm benne eddig.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
hú ez a nighthawk kurvára bejön

csak eventekkel, meg ares küldikkel felhúztam pár óra alatt 13-ra... skilljei is jók, bár nem mind tetszik, néhány recon skillt meghagyok sztem (sin beacon-t mindenképp, gondolkozok még a decoy-on és a HKM-en). a fegyó meg burtál, bár szokni kell, de nagyon jó tud lenni. főleg az tetszik hogy ha kinyírok valakit felrobban a hullája és sebzi a közel állókat... igazi tömeggyilkos kari
-
FireKeeper
nagyúr
na most nem tom a recont gear-eljem fel full 40 körüli kékre (még legalább 3 skill kell neki és egy tonna module, core, fegyók HKM rendben van már), vagy inkább kezdjem el felhúzni a kis frame-eket. jah, amúgy megvettem a nighthawkot

-
Edem05
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
A sebzése nem rossz, csak a pontossággal vannak gondok.
-
FireKeeper
nagyúr
jó ez a toxic gránátvető cucc amit most lehet venni?
-
Raysen623
veterán
Szerintem ez a játék az új kialakításával rohadt jó lett már most. Amennyiben mégtöbb ilyen elemet beleraknak tartalomként még jobb lesz. Tegnap is betévedtem és akkora háború volt az őrhely előtt hogy nem tudtam belőle magamat kivonni
Beáltam a sorba és lőttünk mindent mint az állat. Nagyon jó volt...végre egy jó FPS játék 
-
Raysen623
veterán
Sziasztok,
Ismét felraktam a játékot és örömmel fogadtam a változásokat benne. Szerintem sokat változott és előnyére.
Van valami magyar Army vagy miféle? -
zolee0307
őstag
warcat, Tiborc92 köszi!
-
warcat
veterán
válasz
zolee0307
üzenetére
Ha már craftolsz,nyilván szintednek megfelelő cuccok gyártása a cél amit utána felvehetsz,amit már kinőttél,felesleges felfedezni/gyártani.Oldalra a legfelső sorban nyilván kötelező sorban haladni,mert a kisebb előfeltétele a későbbieknek.
De erre mondtam,hogy nem igazán éri meg a craftolás,mert a piacról illetve voucherekért a szállásmester npcktől olcsóbban lehet cuccokat venni,ez főleg igaz kék és felfelé.Szintezés közben én a kényelem kedvéért a zöld modulokat kifejlesztgetem,ahogy írtam komoly power rating bónuszt adnak,ami pár szintenként felfelé haladva erősen növekszik.
Bugok nem konkrétan a világban vannak,hanem pl a gyatrán kifejlesztett battleframeknél
readnaughtnál jobban bírja a böntetést egy könnyűpáncélos recluse vagy raptor pl az imba level 10es perkje miatt-nos vagy ez a perk túlzás(10% hp minden ölés vagy assist után,lényeg,hogy a célpont meghaljon) vagy a dreadnaughté nevetségesen gyenge.
Hasonlóan jellemezhető az egész crafting,az epic cuccoknak már a felfedezése iszonyatos költségekbe kerül,és aztán a legyártásához farmolandó cuccok meg vagy egy hét.Ráadásul most ugye bugos volt az egész thumping meg a dinamikus eventek,nem tudom a reggeli patch mit javított. -
warcat
veterán
válasz
zolee0307
üzenetére
Lefelé növekszik a tárgy minősége/ereje amit kikutatsz.Szürke/vagy fehér az teljesen alap gagyi/common 1 module lyukkal,a zöld az már kicsit komolyabb két module fér bele, a kék az már 'ritka' 3 slottal.Mellékesen növekszik a szintigény is de csak 1-el.
Oldalra nagyobb szintugrások vannak nyilván, egészen max szintig.
A modulok száma meg azért fontos mert power ratinget adnak(az extrájuk mellett,pl fegyvernél nagyobb tár stb), a 1x szintkövetelményűek kb 8-10 környékén.Namost 1 power rating 1% élet- és 1% sebzésnövelést ad,tehát elég komoly erősödés ám amikor az alap szürke képességet kicseréled mondjuk egy jobb zöldre 2 erősebb modulra stb.
Egyébként általános vélekedés szerint nem éri meg jelenleg craftolni,mondjuk tényleg iszonyat aránytalan költségek vannak pl az árustól "kajajegyekért" vehető cuccokhoz képest,ez különösen a kék és lila(epic) cuccokra igaz.Én azért csinálgatom,mert hangulatos,de csak a zöldeket,és főleg a modulok miatt.
40-en meg a hajad leteszed olyan költségeket raktak be, egy hét egy cucc összerakása.
Sajnos nagyon béta meg csiszolatlan ez még mindig annak ellenére,hogy megjelent.Viszont még így is élvezetes,főleg ha helyrerakják patchben az eventeket/ares küldetéseket illetve a fúrózást -
zolee0307
őstag
Sziasztok!
Ebbe a research menüben mit lehet pontosan csinálni? A refine az ok, azt értem. De a másik kettő? A build-et is nagyjából megértettem, de a research-ben mit is csinálok?. Az oké, hogy kikutattam a pl. plasma fegyót, de nem értem a szinteket, megyünk lefele is, de van egy sor jobbra is. Nem nagyon játszottam még ilyen játékot, szóval ez nekem kicsit érthetetlen, meg sajna az angolom sem a régi már.
Látom a dance klubban nő a létszám

-
.OM.
aktív tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
beléptem a táncos klubéletbe..

-
Edem05
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Szívesen segítek, ha gondolod. Már találkoztunk a játékban, IIEMSII néven vagyok.

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
na, 32-esen megint van dropship küldi, ennek csak az elejébe nyalintottam bele szólóban, de kb 10 perc után rájöttem hogy nincs kedvem ezen is 2-3 órát szopni egyedül, és mellé tucatszor kipurcanni. szóval ha valakinek van 32-es fölötti frame-je, jöhetne segíteni. vagy max keresek team-et zonecseten.
-
Tiborc92
csendes tag
A név teljesen random jött, szóval rávehető vagyok a név cserére simán, ha guild többségét nagyon zavarja.
-
Tiborc92
csendes tag
Na kész a faq Itt eléritek
-
.OM.
aktív tag
Megalakult a Firefall Army-nk:
Guild of PH!
ph! -ra keresve egyből megtalálhatjátok.
-
Tiborc92
csendes tag
Most jött patch 3,6 giga, volt benne teljesítmény javítás is(nekem így eltűntek a microlaggok)[link]
Készül egy kisebb FAQ is. Amint kész bedobom ide

-
FireKeeper
nagyúr
ottvan az, battleframe equipment-nél, a kaszt specifikus fegyók az adott kasznál a secondary-k pedig a shared equipment-nél.
amúgy nekem bődületes swap-lagjaim voltak, vinyó olvas/fps bezuhan egy alá, főleg mocizás közben jött elő, de volt hogy majdnem megmurdeltem mert másodpercekig nem reagált a játék. kapott a partíció egy alapos defragot, most vállalható.
-
.OM.
aktív tag
Nálam nem akad, szépen futott a tegnapi nap is. Azon szerencsések közé tartozok, akinek össszejött a perma glider és a moci is, ami nagy segítség a közlekedésben.
Bastion Engi és Recluse Medic-em van, de altnak ott van már a Firecat Assault és a Raptor Recon is.
Ha alakul PH! klán, szívesen csatlakozom majd én is.
Valaki nem tudja, hogy a research-nál mire jó, ha kikutatom a fegyvereket? A manufacture-nél nem szerepelnek a receptek és nem tudom legyártani a fegyvereket.
..kicsit más, mint a béta volt..
-
Tiborc92
csendes tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
c betű, jobb klikk social-army,(keybindigsben bindelhető)
#94 zolee0307:
A personal missionok(L betű) azok többnyire több fősek, solozható de nem könnyű úgy, főleg az utolsó(BWA)
Vannak groupos ares missionok is. Endgameről perpill még csak olvastam, de a worldbossok nem hiszem, hogy solozhatoak lennének.Egyébként squadban a sima job-ok is élvezetesebbek.
Piachoz átkell váltani a crystalitet creditre, T betűnél currency exchange, vagy esc betűnél is.
Eladásnál pedig van listázási költség azért nem tudtad berakni.A cuccokat pedig salvagezni tudod, i betű alul salvage és behuzzod ami nem kell, ezért crystalite, research pont és különböző crating mati jár.
Egyébként bárki jöhet hozzánk ha akar, nem vagyunk sokan(még! remélhetőleg
), fejlődünk, élvezzük a játékot, bármi kérdés van válaszolok szívesen. TS is van. Nekem nagyon bejön a játék szóval nem 2nap és lelépek/disband klán lesz ez csak ki kell alakuljon, főleg hogy nem sok magyar van.Endgamere leszek kíváncsi szóval aki azt is szeretne tolni akkor remélhetőleg megtalálja a helyét

(ING: Eilinor)
-
zolee0307
őstag
Sziasztok! Most kezdtem el a játékot, és érdeklődnék, hogy csak ilyen single küldik vannak, vagy vannak olyanok is amiket a többi játékossal lehet közösen megcsinálni? Vannak ilyen random eventek is (múltkor a térképen mintha láttam volna)? A piacon hogy lehet valamit eladni, venni? Mert próbáltam, de nem sikerült. A sok összegyűjtött dolgokkal mit lehet csinálni? Elnézést a sok kérdésért, de még nem játszottam ilyen játékkal.
-
Tiborc92
csendes tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hungarian Tiki Dance Club a neve

-
D4M13N
aktív tag
amúgy mi ketten hárman játszunk.
van friss karakter meg lvl 26 körül is egy.
25+ az átlag életkor.Hátha valakit érdekel.(ts szerver is van) -
FireKeeper
nagyúr
valaki magas szintű majd tudna segíteni egy küldiben? Blackwater Anomaly-val két órát szoptam, a bossnál vagy ötvenszer meghaltam, és egy bug miatt nem adta meg a küldit (reward megvan, de úgy veszi hogy nem csináltam meg).
-
Edem05
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Most hétvégén 25% xp boost van a recon-ra! Én is azért kezdtem el húzni. Egész jól haladok vele, már 24-es vagyok.

-
törölt tag
Valakinek nem lenne esetleg duozni, mert én egydül unom. (12 recon vagyok)
-
törölt tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Motort gyártani is lehet, egy receptet 25-ös szinten kapsz, másikat lvl 40en de nem tudom, hogy.
Igen, újrakezdődik a grindfeszt.Perkeket megkapod a többi framedtől -
FireKeeper
nagyúr
na most vagyok "féltávnál", recon lvl20, vettem pár felszerelést a piacon, meg mindenütt letolom az összes küldit. most szinte minden kék, néhány zöld, egy lilám is van, így elég jó, bár azért ha bespawnol körém 20 bandita vagy épp akkor van valami Chosen event akkor meg tudok murdelni
minden SIN toronnyal beszinkronizáltam a pályán, bár küldikkel még csak Sunken Harbornál vagyok... rohadt hosszú lesz ez a játék ha mindenütt ennyi küldi van. igazából nem lenne ez baj, de a küldetések nagy részét az teszi ki hogy menj ide menj oda, és ez gyalogosan elég frusztráló... olyan motor ami nem tűnik el egy használat után, csak red beam store-ban van, mi? 
na meg még elég béta szaga van, random megállnak az interakciók, proci pörgetése 100%-on, kresselések... de jó lesz ez.frame-eknél meg hogy is van ez? ha pl kiviszem a recont 40-es szinre és mondjuk kipróbálnám a nighthawk-ot, vagy egy teljesen más ágat, akkor elölről kell kezdeni az egész grindfesztet? ilyenkor a szintlépéseknél szerzett statok, perkek sem maradnak meg mi? vagy így összeadódik? akinek "van ideje rá" az csinálhat überkarit aminek minden frame ki van húzva, minden perk meg van nyitva?
-
FireKeeper
nagyúr
-
plus44
veterán
Aminek a sarkában van egy arany pipa, azt már csináltad. Nem számoltam, de kb. 10 küldi van bázisonként, és általában az utolsó felvezeti a következőt bázis első küldetését.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
nekem rohadtul úgy tűnik hogy ezek ismétlődnek, legalábbis most toltam le egyet amit már biztos csináltam előtte is.
-
D4M13N
aktív tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
ha küldit csinálsz kapsz vendor pénzt,amit elkölthetsz az adott bázison egy vendornál aka kereskedőnél.itt van az adott terület szintjéhez megfelelő fegyver és skill
-
plus44
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Minden egyes bázison kimaxolod a küldetéseket? Mert ha nem, akkor csináld így. Ne menj tovább, mindig sorban haladj. Teszem azt, ha lvl10 is vagy, ne menj tovább arra a bázisra, aminek az ajánlott szintje lvl14, marad addig, amíg minden létező küldetést meg nem csináltál az adott bázison.
-
FireKeeper
nagyúr
ez nekem is feltűnt, hiába megyek fel bármilyen magaslatra, simán utánam ugrálnak. viszont most kicsit megakadtam, az eddig hullott felszerelés kezd vékonyka lenni, és nem igazán tudom honnan szerezhetnék jobb geart, az ellenfelek között pedig van amit csak nehezen tudok lenyomni.
-
plus44
veterán
Én is lvl10ig jutottam el eddig, viszonylag gyorsan. Eddig nem unalmas, kérdés mi lesz majd később. A környezet szép, bár elég bugos még játék szerintem, néha 10mp-re simán belaggol, máskor beleakadok a semmibe, majd utóbb kiderül, hogy csak ne töltött be ott épp, egy asztal, vagy ilyesmi. A side mission-ök viszont elég monoton dolgok, csak védeni kell dolgokat, semmi más. A bázisra simán felugró ellenek mondjuk baromi viccesek.
-
Edem05
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Akár lvl40-ig is mehetsz fizetés nélkül, csak úgy kicsit hosszabb/nehezebb talán.
Anno mikor bétában kezdtük haverral mi is kihúztunk jó pár battleframe-et úgy, hogy nem fizettünk semmit. Még a motorra is összekuporgattuk a crystite-et. Ha jól emlékszem 200ezerbe fájt akkor megcsinálni egyet, de meglett és egyszerűbb lett a közlekedés. Nem kell végigrohanni az egész mapon, hanem csak felpattansz a motorra azt nyomod a gázt. Szóval ezért megéri gyűjtögetni a crystite-et. 
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
indamail-es címmel senki ne regeljen mert nem mennek ki rá az automatikus üzenetek, így második alkalommal már nem fog menni a bejelentkezés

-
FireKeeper
nagyúr
kíváncsi vagyok mire megy az ember ha nem szándékozik fizetni. lvl10-ig eljutottam, egész vállalható a cucc, elvileg holnap ha felmegyek ingyen kipróbálhatom az összes battleframe-et.
jah am ha valaki fel akar venni, kari neve FireKeeper, recon.
-
plus44
veterán
Nekem most is laggol, hogy elképesztő...

-
törölt tag
Délután óta fent voltam, hát érezhető volt a launch
D Lagolt minden, mint a sz*r. -
Edem05
őstag
Na emberek indul a buli!!!

-
Heroes fan
őstag
Na most már lehet tölteni steamről.
-
törölt tag
-
Heroes fan
őstag
Honnan lehet letölteni a játékot?, steamen nem látom hogy le lehetne szedni.
-
Heroes fan
őstag
A gépigény.hu-ra is kirakták már végre.
-
törölt tag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Én ahhoz nem értek, bocsi.
-
törölt tag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Érdekes benne pl. a jetpack meg a glide is.
-
törölt tag
Ha valaki esetleg nem jutott be a bétába, és Early Accest sem kapott most hétvégén: Rohadt jó a játék
Csak kár hogy ilyen "point and shoot"-féle a lövöldözés. SHiZUx néven van egy karakterem, Recon.Holnap gyertek minél többen! -
Heroes fan
őstag
Holnap lesz a nagy nap végre.
-
törölt tag
Na jólvan...Nem is hallottam még erről a játékról, de kapok Early Accest, és tölthetem le a játékot... ???
-
TESCO-Zsömle
titán
Van más. Nekem kicsit tele lett a hócipőm, hogy AMD Gaming Evolved, és még Medium-on se volt hajlandó kipréselni magából 60 FPS-t. Arról az apróságról nem is beszélve, hogy a GPU csak a bejelentkező-képernyőn pörgött 98%-on, játék közben az ott tapasztalható 76 FPS-ből maradt 25, a GPU meg pörgött 38%-on.
-
maross
nagyúr
De kihalt a topic. Senkinek nem kell amd operator bundle 60$ kod ingyé?

-
had423
aktív tag
Lila Accord elite servos IV-t mennyibe rakjam fel?
-
Hajdi
senior tag
Én a 3-as cuccokba nem rakok, a tier4-be viszont már max repair és opcionálisan súly és power csökkentés. Egyébként ez a súlycsökkentős dolog eléggé egyedi, mert ugyebár mindenki mást fejleszt ki és oda kell figyelni nehogy túllépjük a cpu határt. Egyszóval jó dolog, csak át kell gondolni, mit és hogyan szeretnél fejleszteni a karaktereden.
-
had423
aktív tag
-
had423
aktív tag
Eleve magyarokat is alig látni. Néha ha találkozok egyel, de azoknak is van jobb dolguk, mint engem bébiszittelni, amit meg is értek. Már amúgy sincs rá nagy szükségem, 3as cuccokkal sokkal könnyebbek a küldik. Bwa-n már tudom solozni centert.

Ami fura, hogy hiába van annyi xp-m hogy kimaxolhatnám pédául a mass-t, rohadt sok cy kell hozzá. Mindenhez rohadt sok cy kell. Ráadásul a cuccok még törnek is. Talán a játék a legelején a legkeményebb. -
had423
aktív tag
2 napja kezdtem el a játékot, szóval elég sok dolog nem világos még.
Először is a marketplacen csak ilyen "egyszerhasználatos" fegyverek meg páncélok vannak, szóval nekem kell craftolni valamit. Elkezdtem ezeket a researcheket, még van belőlük fél óra. Ez az "assault plating II", meg a "plasma cannon II". Kiváncsi leszek.Ezen a bwa-s videón, amit linkeltél pár hónapja, milyen fegyverrel megy a srác? Assaultnak nem lehet ilyen?
-
had423
aktív tag
Játszik még valaki?

-
Hajdi
senior tag
Két tornádó, morcos elefántok és a poén kedvéért leraktam egy thumpert! Még egy aprócska strike team jöhetett volna!

-
cikasz
őstag
A "Firefall Scene Investigation" szeretettel várja a csapatban akaró/szerető játékosokat. Az Army-k között megtaláltok minket.
-
Edem05
őstag
Firefall - BWA 2 Man Speed Run Hát nem tököltek a srácok!
Mi jó ha megcsináljuk 45 perc alatt 
-
mistixx
tag
Open Beta hétvége azoknak akik regisztráltak béta kulcs reményében.
"Starting at 12:00pm Pacific Time on Friday, June 7th, until 11:59pm Pacific on Sunday". -
Egonyolc
aktív tag
Sziasztok!
béta kulcs:
OTD6P-106IJ-9TC9E-L27LF
ha kell van még 4 priv -
TESCO-Zsömle
titán
Report:
Na, megvolt az első igazi misszióm egyedül, és sajnos a spawn-nal nem vagyok megelégedve. Nem hagyott időt és teret "élni" és a küldetést megcsinálni. Amint leöltem a 4 rosszhiút, pár másodperccel később már ott is volt a következő adag. Ez már önmagában is elég probléma, de ehhez párosul az, hogy az újonnan érkezők nem távolról szaladnak feléd, hanem hirtelen odaspawn-olnak, akár a hátad mögött 1m-rel. Egyik alkalommal pont ott álltam a spawn-pont közepén, és "csettintésre" be lettem kerítve, miközben a térképen néztem, merre is kell mennem.
Ezt játszottam úgy 20 percig, egy métert se haladva előre, mikor meguntam és átfutottam a tömegen. Harc közben többször is halál közeli állapotba kerültem, egyszer meg is haltam. A futás eredménye 15%-nyi HP-veszteség.
A másik probléma, hogy az ember nem igazán érzi a fejlesztéseket. A TechTree-n alig van igazán fejlődés, leginkább csak a balansz változik. A legtöbb kifejleszthető cucc a már meglévő, hasonló képességű változat kiváltója. Pl fejleszthetsz olyan gépfegyvert a mostani helyett, ami ugyan gyorsabban tölt újra, de kisebb a DMG-je, mint a réginek. Vagy a DMG-je nagyobb, viszont lassabb és kicsi a tár. Meg hasonlók. Az nem fejlődés, ha egyik kézzel adsz egyet, a másikkal meg kettőt elveszel... Ugyanakkor ez megkerülhetetlen, mert az új vázak kifejlesztéséhez végig kell menned a TT legalább két ágán a háromból.
A krafting a szokásos. Komoly cuccokhoz rengeteg nyersanyag kell és olyan alkatrészek, amik szintén rengeteg nyersanyagba kerülnek. Majd elválik hogyan tovább.
-
Ilsyde
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Szólhattál volna, tavaly elég sok kulcs átment a kezeim kozott.
Kis ideig én is toltam, olyasmi mint a Borderlands (unalmas
). De ha valakinek bejon ez a játékmenet akkor olvadozni fog. Folyamatos az akció és farmolni kell orrvérzésig.Ha érdekel hasonló játék akkor a Defiance az amit ajánlok.
-
TESCO-Zsömle
titán
Szereztem kódot. Egyre jobban tetszik, bár sok lesz a farm, azt már most látom...
-
TESCO-Zsömle
titán
Az imént ismét toltam egy kicsit. Nekem nagyon bejön, bár rohadt bonyolult. Talán pont ezért. Nagyon meglátszik rajta, hogy MMO. Embertelen mennyiségű kraft és fejlesztéshegyek. Javult a teljesítmény. Most már csak ritkán esett le az FPS 30 alá, általában 35-40 közt tanyázott, ami még mindig nem sok, de már bőven benne van a játszható tartományban. Ami nem tetszik, hogy ezt ~50%-os GPU-load mellett. Mindezt úgy ,hogy a menüben, mikor statikus hátteret renderel, akkor megvan a 80FPS 99%-os LOAD mellett. Szóval vicces a szitu. A környezet hatalmas, a jumpjetek nagyon kellemesek, rövid távon repülni is lehet vele, ráadásul könnyű velük megmászni magas helyeket. Alig várom, hogy végre elérhető legyen. Az viszont tuti, hogy ismerve a rendszer hátterét, pénzt nem fogok beleölni.
Sosem toltam még MMO-t. Szokatlan nekem ez a hatalmas, nyitott világ.
-
Stockbauer79
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
.Oldman írta: "A jelenlegi rendszer szerint aki bent van, már behívhat x számú barátot, szóval drukkolj."
-
.LnB
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Értem
Más fórumon mintha küldtek volna egymásnak (ha jól olvastam) ezért mertem megpróbálni. -
.LnB
titán
Tudna valaki nekem küldeni meghívót?
-
TESCO-Zsömle
titán
Jobban belegondolva a Firefall a mai játékok tökéletes karikatúrája.

Aki "megveszi", az azonnal játszhat a bétával. Amikor pedig elkészül, ingyenes lesz.
A mai AAA játékok fele ilyen. Mikor sok pénzért megjelenik, úgy fut, mintha béta lenne. És mire sikerül megjavítani, addigra fillérekbe kerül.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Miért, szerintem teljesen frankó a sztori, jobb mint a szokásos "megtámadják a földet az idegenek" történet

-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
De legalább f@sza a bevezető videó, nekem legalábbis bejött

-
TESCO-Zsömle
titán
Ez a Firefall jobban hasonlít a Borderlands2-re, mint kéne... 5-25fps, 20-40% GPU-terhelés, 20-40% CPU terhelés 1GB VRAM.
Az a vicces, hogy a bevezető videó alatt 70-80%-os a GPU-terhelés, a bejelentkező-képernyőnél meg 99-100%-os...
-
LLKobe
veterán
Na én feliratkoztam, és kaptam is invite-ot a mostani nyílt béta hétvégére

-
LLKobe
veterán
Üdv!
Láttam a FireFall topikot amit indítottál. Te esetleg bejutottál a bétára, tudnál segíteni a bejutásban?

-
.Oldman.
tag
Sziasztok,
A játék bétája már elindult, melyre [IDE] kattintva lehet jelentkezni.
Aki szeretette a TF2-t és a Borderlands-ot, annak jóformán kihagyhatatlan játék lesz. De szerintem egy-két mmorpg rajongó is csatlakozik az egyre népesebb táborhoz.
Akinek van kedve a fenti linken található a játék trailer-e és ingame videó is.
Mivel a játékot még fejlesztik, aki kicsit tud angolul annak lehetősége van ötletelni és ajánlani a többi fórumózóval együtt. Ha ide összegyűjtünk gondolatokat, én is szívesen segítek beírni oda..
Üdv,
.om.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kompakt vízhűtés
- Lexus, Toyota topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

most szedem ha hasonlit a defiance-ra akkor jobban leszek vele 

. Akkor lefelé érdemes elindulni, vagy inkább oldalra?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)