Hirdetés
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Köszönöm.
-
törölt tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Értem. Kösz.
-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Próbálták 3x "elindítani"/újrakezdeni a játékot, de a 2. húzás után már nem nagyon hittek a játékosok a fejlesztőknek. Túl későn került ki steam-re is. Pedig egy baromi hangulatos és egyedi játék volt, csak a fejlesztők nem hallgattak a Community értelmesebb tagjaira, mentek a saját fejük után.
Aztán ki tudja, lehet egyszer visszanyeri a jatekosok bizalmát.
-
törölt tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ja, ne is mond.. minden cuccom oda lett a nagy migrálásban.
Írtam ticketet, de még nem kerültem sorra.
Csak a 2 lgv -t sajnálom, az egyiket craftoltam a másikat vettem marketen.
Most van az alap, meg az a dömper amit az arsenal battleframe helyet adtak.
Lejár a VIP azt megy parkolópályára a játék. -
Edem05
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Na most kíváncsivá tettél. Lehet megnézem ezt a frame-et. Régen nagyon jó volt, aztán nerf-elték, most ezek szerint megint jó?
-
Edem05
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hát ja nekem már nem kell több XP.

Brokenre egyedül ne menj bányászni! Esélytelen! 5-6 emberrel talán le lehet hozni még akkor is ha betámadna valami random gyerek.
-
Edem05
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Teljesen. Nem csodálom, amúgy. Én is már csak creditet váltani lépek be nagy ritkán.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Na látod ahogy megneszeltem az új rendszert ARC-al együtt huss törlés , ott megnyomorgaták a craftot és a játékot , éreztem én

-
Micsurin
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Már ennek is van topikja
most szedem ha hasonlit a defiance-ra akkor jobban leszek vele 
FireKeeper : te menny vissza az sto-ba craftolgatni
annyira el lett bszva az a craft rendszer 
-
Edem05
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Köszi, ez hasznos lehet.

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Protipp warfrontra, mindazoknak, akik rendszeresen kifagynak a hidas résznél: ne állj a hídon, amikor felépül a második AA cannon. Vagy várakozz ott ahol az alkatrészeket lehet felvenni, vagy nyomulj a fortress bejáratához, a lényeg, hogy nem szabad a hídon állni.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
hú ez a nighthawk kurvára bejön

csak eventekkel, meg ares küldikkel felhúztam pár óra alatt 13-ra... skilljei is jók, bár nem mind tetszik, néhány recon skillt meghagyok sztem (sin beacon-t mindenképp, gondolkozok még a decoy-on és a HKM-en). a fegyó meg burtál, bár szokni kell, de nagyon jó tud lenni. főleg az tetszik hogy ha kinyírok valakit felrobban a hullája és sebzi a közel állókat... igazi tömeggyilkos kari
-
Edem05
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
A sebzése nem rossz, csak a pontossággal vannak gondok.
-
.OM.
aktív tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
beléptem a táncos klubéletbe..

-
Edem05
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Szívesen segítek, ha gondolod. Már találkoztunk a játékban, IIEMSII néven vagyok.

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
na, 32-esen megint van dropship küldi, ennek csak az elejébe nyalintottam bele szólóban, de kb 10 perc után rájöttem hogy nincs kedvem ezen is 2-3 órát szopni egyedül, és mellé tucatszor kipurcanni. szóval ha valakinek van 32-es fölötti frame-je, jöhetne segíteni. vagy max keresek team-et zonecseten.
-
Tiborc92
csendes tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
c betű, jobb klikk social-army,(keybindigsben bindelhető)
#94 zolee0307:
A personal missionok(L betű) azok többnyire több fősek, solozható de nem könnyű úgy, főleg az utolsó(BWA)
Vannak groupos ares missionok is. Endgameről perpill még csak olvastam, de a worldbossok nem hiszem, hogy solozhatoak lennének.Egyébként squadban a sima job-ok is élvezetesebbek.
Piachoz átkell váltani a crystalitet creditre, T betűnél currency exchange, vagy esc betűnél is.
Eladásnál pedig van listázási költség azért nem tudtad berakni.A cuccokat pedig salvagezni tudod, i betű alul salvage és behuzzod ami nem kell, ezért crystalite, research pont és különböző crating mati jár.
Egyébként bárki jöhet hozzánk ha akar, nem vagyunk sokan(még! remélhetőleg
), fejlődünk, élvezzük a játékot, bármi kérdés van válaszolok szívesen. TS is van. Nekem nagyon bejön a játék szóval nem 2nap és lelépek/disband klán lesz ez csak ki kell alakuljon, főleg hogy nem sok magyar van.Endgamere leszek kíváncsi szóval aki azt is szeretne tolni akkor remélhetőleg megtalálja a helyét

(ING: Eilinor)
-
Tiborc92
csendes tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hungarian Tiki Dance Club a neve

-
Edem05
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Most hétvégén 25% xp boost van a recon-ra! Én is azért kezdtem el húzni. Egész jól haladok vele, már 24-es vagyok.

-
törölt tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Motort gyártani is lehet, egy receptet 25-ös szinten kapsz, másikat lvl 40en de nem tudom, hogy.
Igen, újrakezdődik a grindfeszt.Perkeket megkapod a többi framedtől -
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
nekem rohadtul úgy tűnik hogy ezek ismétlődnek, legalábbis most toltam le egyet amit már biztos csináltam előtte is.
-
D4M13N
aktív tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
ha küldit csinálsz kapsz vendor pénzt,amit elkölthetsz az adott bázison egy vendornál aka kereskedőnél.itt van az adott terület szintjéhez megfelelő fegyver és skill
-
plus44
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Minden egyes bázison kimaxolod a küldetéseket? Mert ha nem, akkor csináld így. Ne menj tovább, mindig sorban haladj. Teszem azt, ha lvl10 is vagy, ne menj tovább arra a bázisra, aminek az ajánlott szintje lvl14, marad addig, amíg minden létező küldetést meg nem csináltál az adott bázison.
-
Edem05
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Akár lvl40-ig is mehetsz fizetés nélkül, csak úgy kicsit hosszabb/nehezebb talán.
Anno mikor bétában kezdtük haverral mi is kihúztunk jó pár battleframe-et úgy, hogy nem fizettünk semmit. Még a motorra is összekuporgattuk a crystite-et. Ha jól emlékszem 200ezerbe fájt akkor megcsinálni egyet, de meglett és egyszerűbb lett a közlekedés. Nem kell végigrohanni az egész mapon, hanem csak felpattansz a motorra azt nyomod a gázt. Szóval ezért megéri gyűjtögetni a crystite-et. 
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
indamail-es címmel senki ne regeljen mert nem mennek ki rá az automatikus üzenetek, így második alkalommal már nem fog menni a bejelentkezés

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LED / LCD TV topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- Samsung kuponkunyeráló
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

most szedem ha hasonlit a defiance-ra akkor jobban leszek vele