Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• warcat

veterán

válasz zolee0307 #111 üzenetére

Ha már craftolsz,nyilván szintednek megfelelő cuccok gyártása a cél amit utána felvehetsz,amit már kinőttél,felesleges felfedezni/gyártani.Oldalra a legfelső sorban nyilván kötelező sorban haladni,mert a kisebb előfeltétele a későbbieknek.
    De erre mondtam,hogy nem igazán éri meg a craftolás,mert a piacról illetve voucherekért a szállásmester npcktől olcsóbban lehet cuccokat venni,ez főleg igaz kék és felfelé.

Szintezés közben én a kényelem kedvéért a zöld modulokat kifejlesztgetem,ahogy írtam komoly power rating bónuszt adnak,ami pár szintenként felfelé haladva erősen növekszik.

Bugok nem konkrétan a világban vannak,hanem pl a gyatrán kifejlesztett battleframeknél:Dreadnaughtnál jobban bírja a böntetést egy könnyűpáncélos recluse vagy raptor pl az imba level 10es perkje miatt-nos vagy ez a perk túlzás(10% hp minden ölés vagy assist után,lényeg,hogy a célpont meghaljon) vagy a dreadnaughté nevetségesen gyenge.
    Hasonlóan jellemezhető az egész crafting,az epic cuccoknak már a felfedezése iszonyatos költségekbe kerül,és aztán a legyártásához farmolandó cuccok meg vagy egy hét.Ráadásul most ugye bugos volt az egész thumping meg a dinamikus eventek,nem tudom a reggeli patch mit javított.

Új hozzászólás Aktív témák