Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1259) .LnB válasza ldave (#1258) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Igen, este rájöttem én is. Ne tudd meg mennyit szenvedtem. :( Annyira mérges is vagyok magamra. Tegnap egyáltalán nem élveztem a játékot, mert hülyeségeket csináltam. Ugye farmoltam az AP-t a Shield-es módszerrel, már az is atom monoton.. Persze megéri. Aztán utána meg ezt az XP farmolást nyomtam. Vagyis próbáltam. Sajnos a 20 Rare Coin 2x5 Level 99-es varázslatra elég. Ami kevés. Ezzel akárhogy is szenvedtem 100% kaja bónusz és 2db Moogle Charm Noctison 3x pihenéssel is csak 10 szintre volt elég (82-ről 92-re).
Egy valamit nem értettem. Hogy az EXP bónusz az mikor jár? Ha a spell megsebzi az ellenfelet? Vagy csak akkor ha a spell öli meg?

Próbáltam többfajta ellenféllel, nappal, este, más helyeken. Ennyi, nem tudok 10 varázslattal többet farmolni. Így meg sokat nem ér. Arra gondoltam, hogy összeszedem ma ezt a 200k-t és nem adom le, questezek tovább, aztán csak gyűlik majd szépen.

Így ez a monoton erőlködés teljesen kiherélte a játékélményt. Soha többet, inkább fejlődjek lassabban. Jó hülye voltam.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.