Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1256) .LnB


.LnB
titán

Most páran fogtok nyomni egy facepalm-ot erre, de leírom. Lehet most nem lesz senki segítségére, de később esetleg idetévedhet még valaki akinek igen.

Autós AP farmolás. Természetesen működik. De bemutatom kicsit részletesebben.

Mi kell hozzá?

-Olyan Regalia ami nem fogyaszt benzint. Szóval vagy Magitek Generator az alap kocsiba, vagy Regalia Type-F.
-Roadrunning Ascension. Amivel minden, az autóval megtett 1.25 mérföld után kapsz egy AP-t.
-Enhanced Headlights. Speciális lámpa, aminek olyan fénye van, hogy a démonok elmenekülnek előle. Ergo, este sem fognak sose az útra spawnolni. Röviden, ezzel az autó sosem fog megállni.

Hogyan csináltam:

-Hammerhead-től jobbra vezet ki egy út jobbra. Rámentem arra az útra. És megfordultam, majd elindultam Hammerhead fele. Mindenképp Noctis vezessen, vagyis Manual mode-ban történjen az út. Innentől kezdve csak meg kell oldani, hogy az autó folyamatosan menjen. Xbox kontrolleren a jobb trigger-t kell fixálni.

Nekem Supercharger van a kocsiban, ezzel 60mph-val megy. (Van Turbocharger-is, az 70mph) Nekem így 71 másodpercenként jön 1AP. Levettem a grafikát low-ra, a felbontást is jóval kissebbre, hogy a VGA+proci se pörögjön. És ment itt pár órát így a game.

Óránként nekem 50 AP jön. Holnap reggel mielőtt elmegyek majd melóba, szerintem itt hagyom. Nagyjából 10 óra alatt, ha nem jön közbe semmi, akkor 500AP-m lesz.

Ennyi, nem tudom lesz e valaki ennyire elvetemült mint én, de gondolom azért leírom.

(#1255) cyberkind

Szerintem ha a menüben kiválasztod azt a chapter-t, akkor meg tudod csinálni, ha meg kész akkor Umbra-val visszautazol a jelenbe.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.