Hirdetés
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz agent11 #159396 üzenetére
A kis hableány
The Little Mermaid (2023)"Nem túl nagy reményekkel ültem be a vetítésre én sem, de végül is kellemesen csalódtam: az új A kis hableány nem rossz. De nem is jó, inkább azt lehet rá mondani, hogy teljesen felejthető. "
Kb. én is ezt tudnám írni. Az, hogy Ariel feka, hát mit mondjak, én már ehhez túl öreg vagyok. Maga a színész kiscsaj, Halle Bailey amúgy elment, de szerintem bármelyik kicsit is jobban kinéző 20as csaj szép hableányként kimaszkírozva a disney által, úgyhogy ilyen szempontból totál mindegy is. A story az a mese ugyanaz, meglepetés nincs, tudjuk mi lesz. Ami viszont tetszett, az a sok szín, valóban színes a film, ez jót tett neki. Legalább ennyi. -
senior tag
válasz agent11 #159401 üzenetére
Ez egy sajtóvetítés volt premier előtt: nem "szórakozni" ment az újságíró, hanem dolgozni. A szerző nem filmkritikus (gondolom a "Ki akar menni?"-re tette fel a kezét), de én nem igazán látok kivetnivalót a cikkben (én sem vagyok filmkritikus...) A felhajtás miatt elolvastam pár kritikát más orgánumokban, nem éreztem jobbnak őket. (De ha valaki tud jobbat, linkelhetné.)
A Disney élőszereplős remake-jeit nem tartják különösebben sikerültnek, függetlenül attól, hogy több is közülük elég szép bevételt hozott. Szóval a negatív várakozás indokolt. Jelen esetben a film 71%-on (Rotten Tom.) áll, szemben az eredeti rajzfilm 92%-ával. A legtöbb (külföldi) kritika a főszereplő alakítását méltatja (láthatólag nagyon beleélte magát), a fő negatívum pedig, hogy elveszett az eredeti rajzfilm varázsa. És noha sokkal hosszabb mint az eredeti, különösebb újdonságot nem tartalmaz. Ergo felejthető.
#159406 Ispy Ehhez képest 12-es korbesorolást kapott... (Miután tele volt a net akár 3-4 évesek a trailerre adott reakciójával. )
[ Szerkesztve ]
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
Számomra kb 7/10 felfelé és 3/10-től lefelé érdekesek a filmek (ezért nézek Roland Emmerichet). A cikk szerzője lehet valami olyasmire gondol, hogy egy 1-3 pont körüli trashfilmet várt, de sajnos csak átlagosan rossz lett 4-5 ponttal.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Ispy
veterán
Nehéz úgy kritikát írni egy újságnak, ha nem ülsz be csak olyan filmekre, amik érdekelnek....innentól eleve prekoncepcióval mész el, gondolom itt a hátam közepére sem kívánom volt a helyzet, ebből lett a kelemes csalódás.
teljesen felejthető sem egyenlő az átlagossal
Nálad. Nálam pont ez a helyzet, az átlagos filmek felejthetők.[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
válasz agent11 #159396 üzenetére
Ha úgy ülsz be, hogy egy rakat szar lesz az egész, de ehhez képest egy nézhető, de átlagos valamit kapsz, akkor kellemeset csalódsz, mert a film nem -2, hanem inkább 4.
Semmi baj ezzel a megfogalmazással...
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest