Új hozzászólás Aktív témák

• J0shu4M1ll3r

senior tag

válasz Huma #34628 üzenetére

Azért az Ender's nem éppen hétköznapi témákat boncolgat.
    A Riddick:
    Először is, talán mert valamilyen vizi élőlények/szörnyek? De az világos, hogy a napot nem nagyon szeretik.
    Másodszor, szánt szándékkal az első rész hangulatát akarták visszahozni a készítők. Nem is volt pénzük a Sötétség Krónikájának folytatást csinálni, meg nem is akartak giga-mega sci-fit csinálni.
    Az aksit meg szerintem megmagyarázták. Minek vegyék ki mindet, ha csak azt akarják, hogy ne lehessen ellopni.
    Amúgy szerintem egy ilyen szórakoztató/kikapcsoló filmben nem kell hibákat keresni, vagy a való életben működő szabályok szerint élni. Ezek arra jók, hogy leülsz, megnézed, addig se stresszelsz olyan dolgokon, amin máskor igen. Amíg nézed, teljesen el tudsz vonatkoztatni mindentől, és élvezed a képi világát, meg a beszólásokat stb.
    Legalább is szerintem. És ezért nem értem én, hogy pl egy látványfilmnél, ami mondjuk sci-fi, vagy olyan témát boncolgat, minek kell szabályszerűséget keresni, vagy miért kell elemezni. Csak nézni kell és ennyi :)

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

Új hozzászólás Aktív témák