Hirdetés
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Elemental
üzenetére
Neeem, de az pl. külön tetszett, hogy ezt, és általában a visszaemlékezést úgy csomagolták ki, ahogy a könyvben is van. Csupán arra gondoltam, ahogy apránként jött csak rá, hogy egy űrhajón van, és hogy mi is annak az úticélja. S hogy lassacskán törtek felszínre az emlékei. De az pl. kifejezetten tetszett, hogy a kómarezisztens részt kihagyták. Sőt, általában szinte minden bejött, ami a könyvhöz képest eltérés volt, egyedül Stratt volt fura így, a regényhez képest jócskán felpuhították. De pl. Carl-t is felépítették, ami viszont remek húzás volt. Az is remek rész, ahogy általában az asztrofágot megismerik, feltérképezik, de az is állati sok játékidőt jelentett volna, jó volt ez így
Szóval összességében nekem abszolút kellemes meglepetés az adaptáció, nagyon vártam, de azért tartottam is tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest