Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Dune: Part Two (2023)
Rég láttam történetileg ilyen sűrű filmet... jó értelemben. A könyvet nem olvastam és esélyem se volt megtippelni, hogy mi fog történni, szóval sok volt a meglepetés. Nem tudom, mikor néztem olyan filmet, ami már az elejétől ennyire lekötött volna. A filmek nagy része az első harmad után kezd lekötni. A folytatás mivolta miatt talán valamivel könnyebb volt ezt megcsinálni. Kiváló!
Mehetünk tovább. Szerencsére Villeneuve mester szokásosan hozza a magas minőségbeli konzisztenciát. Nincs kilógó lóláb, hogy valami gyengébben lenne megvalósítva, mint sok nagy költségvetésű blockbusterben. Alakítások, zene, fényképezés mind ugyanilyen szinten támogatják ezt, így ez a film csatlakozik azon filmek klubjához, ami elérte, hogy teljesen elmerültem magában a világban és úgy éreztem, mintha ott lennék én is. A mozit elhagyva alig tudtam megszólalni, ami számomra szintén jelzi, hogy milyen értékelést kell, hogy adjak neki.
Az utóbbi 5-8 év talán legjobb filmje. Az első rész csak simán tetszett, nem számítottam rá, hogy ez ennyire ütni fog. Angolul néztem Etele-ben, tegnap csúcsidőben 19-kor. Tele volt a terem, de mindenki csendben nézte, így zavaró tényező nem volt. Mintha otthon néztem volna
9.5/10
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest