- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
littlelion21 #39980 üzenetére
Ja, nem vagyunk egyformák. Ha te megtudod mondani, hogy az Inception mitől is számít az évtized egyik legjobb filmjének akkor leborulok előtted. Mert valljuk be sci-finek gyenge és tele van bakival, ellentmondással. Akciófilmnek nem elég "akciós". Drámának nem elég drámai.
Amúgy 6 pontot megadtam rá, ami nem kevés. Nem azt mondom, hogy rossz film. Csak azt, hogy közel sem olyan jó mint ahogy azt a sok hollywoodi szeméten eltompult agyú ember hiszi. (akinek nem inge) Azon egyenesen besírtam mikor összetett és nagyon bonyolult, de mégis könnyen érthető filmnek titulálták több helyen is.
És igazából ezért is emeltem fel a szavam a film ellen. Mivel mindenki istenítette úgy ültem be a moziba, (főleg a trailer után) hogy most látni fogom életem egyik legjobb filmjét. Ehhez képest kaptam egy közepesnél valamivel jobb élményt, ami eléggé kiábrándító volt a várakozásaimhoz képest.
Ezek után nem csodálkozom, hogy imdb-n gyakran zseniális filmeket húznak le és olyan szemeteknek adnak 7 pontot amit bűn volt leforgatni.
Aktív témák
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GAI: Poor Volta...
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest