Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
A saját dolgozóinak?
Ősszel mikor 25k-ért lehetett hero pakkot venni, akkor se ment a ban senkinek… vagy akik eladták a fut champions lapjaikat… vagy amikor olyan lapokat is pickelhettél akikeket nem lehetett volna… és akkor az átállítjuk az app nyelvét hogy az elszúrt leírású brazil pakkot vegyünk a kompenzációért dolgot nem is említem…
Mindegyiket kihasználták a játékosok és egyiknek se volt semmilyen következménye. -
-
Gaborz1
senior tag
-
Gaborz1
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszi a tippet, fel is tankolok pakkokból
Sőt CR7-et elkezdem gyorsan, amíg nem mennek el a lapjaim.
-
Gaborz1
senior tag
Fodderekkel nem foglalkozok.
-
Gaborz1
senior tag
Hát nem CR7…
-
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem volt valami nézőtéri rendbontás? Úgy néz ki épp levonulnak a játékosok a pályáról. A kép meg azért állhatott meg, mert megszakadt az adás.
-
Gaborz1
senior tag
-
Gaborz1
senior tag
Elvileg akik már lenyomták a WL-t eladható pickeket kaptak.
EA = Elcseszett Agyhalottak??? -
Gaborz1
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez a legdurvább mennyiség amit találtam.
https://twitter.com/zagiii997/status/1666391038338949125?s=61&t=mc1qiKb-ZYioX-OCxa1J3Q -
Gaborz1
senior tag
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azt is kiküldték elvileg.
Some Ligue 1 FUT Champions Reward Packs did not contain TOTS Sissoko, Ben Yedder, and Verratti Player Items. This was previously addressed, and we have started rolling out corrected Packs to impacted players in-game. We'll update this thread once this has been completed. -
Gaborz1
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
MegaLOL
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem voltam érintett.
-
Gaborz1
senior tag
EA bácsi múlt héten lengyel nyelven nem tudta a pakkok tartalmát leírni rendesen(hiányzott hogy loan). Az eredmény: aki lengyelül nyitotta a TOTS Premium pakkot, kap 5 TOTS picket.
-
Gaborz1
senior tag
Tots kupán hagyjátok a chemet.
A lehető legerősebb lapokat dobáljátok a csapatba.
Nálam az alapcsapatban is TOTS Frimpong CM poziból indul felkiáltójelesen és megy mint a mérgezett egér. -
Gaborz1
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nálam már vagy 400 meccse van és hibátlan. Hátul beton és elől is hasznos.
-
Gaborz1
senior tag
Lehetne már egy normális követelményekkel rendelkező ikon sbc pakkal vagy pickkel, mert nagyjából az összes nagy gold fodder már a klubbomban pihen. Ez a tegnap visszarakott 89+ egy vicc.
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi!
A beépítését 2es chemen tudom megoldani Bounouval vagy Donnarummával(meg kéne vennem).
PTG Walker padra kerül, pedig nagyon szeretem azt a lapot. -
Gaborz1
senior tag
Végre kinyílt minden TOTY-ra elrakott pakkom, íme az eredmény:
TOTY: Hakimi
TOTY HM: Maignan, Bremer, Davies
TOTW: sok, 88 Mahrez csak egyszer, 85ösök többször
Kirakott SBC lapok, csak a nyitogatásokból: Bale, Hugo Sanchez, Ödegaard, Borré, Jutglá és az Icon pakk 3x: mid Müller, mid Dalglish, prime Casillas
Xabi Alonso is meg lesz, de még nem volt kedvem befejezni a 86, 87es SBC-ket.Volt pár eléggé csalódást keltő pakkom pl az Ultimatek, a 83+25öt 3x, de mivel jött TOTY így annyira nem zavar.
-
Gaborz1
senior tag
Hozzám is eljött végre az idei első TOTY lap Hakimi személyében a mai 3x 85+ védős sbc pakkjából.
-
Gaborz1
senior tag
5 perc és nyitok.
-
Gaborz1
senior tag
Elvileg 7 után elkezdek nyitogatni, pontos időpontot még nem tudok. 160 pakkom van.
[link] -
Gaborz1
senior tag
Elvileg vasárnap este 7-kor nekiállok kinyitogatni a 150+ csomagomat TOTY lap reményében. Majd dobok be előtte legalább fél órával egy Twitch linket hozzá, hátha érdekel valakit.
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát elkezdődött.
Amúgy grat hozzá. -
Gaborz1
senior tag
Váltott a töltőkép 7 nap 23 órára, szóval nem kell kapkodni a nyitásokkal.
-
Gaborz1
senior tag
🚨Exclusive TOTY ICONS :
From what i got told, TOTY ICONS will go out of packs this Friday. But they should come back to packs again by Sunday.
They will also probably not communicate this officially😂🙃
Na most akkor még tovább tegyem el a pakkokat?
-
Gaborz1
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ha kinyitom eladhatóba, megveszem belőle mid R9-et.
-
Gaborz1
senior tag
FULL TEAM OF THE YEAR 🔥
• Benzema 🇫🇷
• Mbappe 🇫🇷
• Messi 🇦🇷
• Bellingham 🏴
• Modric 🇭🇷
• De Bruyne 🇧🇪
• Eder Militao 🇧🇷
• Hernandez 🇫🇷
• Van Dijk 🇳🇱
• Hakmi 🇲🇦
• Courtois 🇧🇪 -
Gaborz1
senior tag
EA bácsi mit szúrt el, hogy kaptam egy TOTW pakkot?
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Dzsoki92
üzenetére
30+ de csak a swap pakkok, 50k, 100k, 125k pakkokat tettem félre. A többi csak pihen, nem konkrétan a TOTYra, de azokból is kb 20 van.
Én csak az ócska pakkokat nyitogatom ki jelenleg, meg majd próbálom teljesen 0-ra üríteni az untrade készletemet és ehhez a tegnap kiadott 100-szor kirakandó SBC nagy segítség lesz. -
Gaborz1
senior tag
Mondjuk volt 2 meccs tegnap amit az utolsó percben húztam be és kb ezeken múlik hogy 14 vagy 16.
A 16 győzelemből 2-t kaptam ajándékba(1-1 ma és tegnap).Őszintén szólva mielőtt elkezdtem, csak nem akartam nagyon beégni a 0 skill játékommal és a szokásos 11 win volt a cél.
Sajnos én nem az a játékos vagyok így 30 felett, aki betanulja az összes cselt és rángatózik egyfolytába, mint akibe a villám csapott.
-
Gaborz1
senior tag
Leírva nem volt, gondolom miro. kolléga a tegnapi Twitch-es WL streamemből vehette át a módszert.
Igazából annyi a lényeg hogy egy 90+os curve-el rendelkező játékossal végzem el. Hogy a kapu felé vagy attól távolodóan csavarom-e, függ attól hogy az ellenfél mozgatja-e a kapusát.
Ha igen és eléggé kihozza, akkor mehet kapura, majdnem teljes erővel a curve-ot maxra elhúzva oldalra, az 5ös oldalvonalához közel de az 5ös vonalától kb 1m-re az alapvonal irányába.
Ha nem mozgatja a kapust, akkor inkább a kaputól elkanyarodóan, kicsit magasabbra húzva, mint a fenti példánál. -
Gaborz1
senior tag
A tegnap kezdett WL-t végül ma reggel fejeztem be. 16 winem lett, ami egyéni rekord nálam, még a 14 is csak egyszer sikerül az idei részben.
-
Gaborz1
senior tag
Az ebéd előtt 13 winnél álltam meg. 2 vereség csúszott be eddig, úgyhogy ez az eddigi legjobb WL-em.
-
Gaborz1
senior tag
9 körül indítom a születésnapi WL-t a Twitchen. [link]
-
Gaborz1
senior tag
Arra gondoltam, hogy most szombat délelőtt, kb. 9-től nyomnék egy születésnapi WL streamet kb fél 1-ig.
Lenne rá érdeklődő közönség? -
Gaborz1
senior tag
válasz
kacsa,pLau
üzenetére
Elvileg 25 lesz csak, de 30 került be a kódba, szóval igazából lutri, hogy mennyi lesz végül.
A VB swapnál 50-ről volt szó, 60 volt/van a kódban, de végül 54 lett elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest