Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
-
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Hajrá! Én belekezdtem a WL-be... de végül törlés lett belőle. Nincs erőm végig játszani. Ugyanazt játékot. Ahogy sejtettem, ha minden megvan ingyen, akkor semmi értelme játszani, mert ugye a fun dolog nem ilyen. Vagy én verem meg túl könnyen az ellent (a gép nem segít neki), vagy az esports nevű lövi át az embereimen sorra a labdát. Van az a kevés izgalmas meccs, de ott meg mindig valami szar dönt. A gond, hogy remény sincs rá, hogy ez jobb lesz.
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Csak nem tudom miért is akarom. Dísznek jó lesz.
Ma játszottam először online ebben az utolsó seasonban.
5 meccs. Kétszer kidobott a rendszer persze vezetésnél.
A másik hármat simán nyertem de ennyi elég is volt.
99es playerek és rosszabbul passzolnak mint ősszel a gold lapok.
A játékmenet fos. Látszik a szerverek nagy részét már lekapcsoltak az új miatt. Szét van esve az egész.
Tudatosan ezt leromboljak és terelik át a népet az új felé. -
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
amúgy most komolyan: kit szeretnétek kinyitni ezekből a pakkokból, aki még nincs meg?

Oké, én megcsinálom Messit, mert nagyon akartam azt a lapot, de egy perccel sem teszek bele több energiát, nem akarok már senkit erre az egy hétreszerk: igen, az utolsót nem engedi beküldeni Messihez sem
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Igen kapni semmit nem lehet. Se quick sellezni. Játékban sem. Szegény bénák... Persze már 2 hete kb egy meccset sem játszok de azért ingyen kis meloval kicsinositottam a kollekciot. Ennyit megért. A ban sem érdekel. Nem rendeltem elő az új részt.
Az efootballt próbálgatom. Annyival realisztikusabb... Lenne. De ugyanazok a gyermekbetegségek megvannak. Sokszor védővel nyomsz egy passzt és nincs nála úgy a labda és elveszik. Ok, a valóságban sem lehet mindig egyből passzolni, de akkor pöckölje rossz helyre sután a labdát. Csak az nincs leprogramozva... Pedig egész jó lenne. Nem közlekednek a játékosok egy ferrari gyorsulásával. -
-
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Tegnap este ugyanez volt nálam is. Olyan csapatok jöttek szembe, amit kb egy 85x10 sbcből random összehányok és röhögve iskolázták le a 99-es lapjaimat. Nem tudom ez miért ilyen, de azzal nyugtattam magam, hogy valakinek a játék ad élményt, valakinek a nyitás. Utóbbi keserű vígasz volt…
-
Szigma70
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Messit 2 meccsen játszattam, nála még Di Natale is jobb nekem.
Aki qva jó, az Neymar és Dinho, Bappe csak a szokásos, mint a gold lapja, háttal 30 ról, labdanélkül is. CR az kell és ennyi. Akit sajnálok, és azért becserélem, az Pelé, mert hozza ugyan azt, mint dinho és Neymar
Középpálya most épp ez, de se Bellingham, se a német nem hozza azt az extrát, simán mehetne Savic és Thuram is, ugyan az, sőőt. A CB-k azok hibátlanok, nem rajtuk múlik.
És igen, betehetnék 11 "noname" barbie lapot, ugyan ezek a statok, és ugyan ezt lehozzák a meccseken. Itt a játék végén ez már ilyen sajna.
Most mindenki ezekkel a Diaby akárki fekete lapokkal rohangál, engem már nem hat meg.MOst inkább az a baj, hogy mit csináljak? Nyitogatni már nem sok értelme van, hacsak nem egy Garrincha vagy Benzema , Ginola miatt, akik még nem jöttek.
Olyan ez már, mint a matricás gyüjtögető album a fiamnak, mikor kicsi volt, és ez sem olcsóbb

Nahh, az utcsó duplikat mondom beleteszem még egy 85x10 be

-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Van vagy 80 db a klubban. Pedig csak az egyes dupli lapokat cserelgetem be. Inkább mint simán kukazni.
De a bronz, silver gold lapok is mind eladhatoak.
Én ezt sem értem. Hetek óta egy lapot nem kellett vennem. Napi bronz silver gold upgrade bőven ad annyi töltelék lapot ami még sok is. -
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Haaland egész évben hulladék volt
Legalábbis nálam. Nekem idén a magas csatárok teljesen használhatatlanok voltak, mindegyikkel csak szenvedtem. Haaland, Cech, Neuer, másoknál gusztustalanul jók voltak, de az én stílusomhoz idén a magas csatárok borzasztóan nem passzolnak. Pedig tavaly pl. Cantonát imádtam. CDM-ben meg ugyanez fordítva, ott az alacsony játékosok nem jöttek be idén, pl. Kessié, csak a magas playerek, Vieira, Vanja, Thuram stb.Egyébként a kupával mi értelme van szenvedni ilyenkor, amikor a rewardjai sem érnek már semmit? Komolyan kérdezem, nem támadásból
Csak mert nekem év közben is az volt mindig a leggusztustalanabb, legszenvedősebb játékmód, az esetek 90%-ában bele sem kezdtem, amikor igen, akkor meg csak a rewardok miatt, de most már a rewardjai miatt sincs értelme. -
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ilyenkor kell ikon pickbe vagy futties pickbe tolni a duplákat. Még ha egy 1000. toty Makelelet ad is a pick, csak jobb, mint qs-ezni 6 totsot
Én folyamatosan így pörgetem, 2-3 84 vagy 85x10, aztán egy team valamilyen pickbe, vagy ha van bent éppen játékos/ikon sbc, akkor abba. -
homerhamm
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Csak az ellenfél kapusaira nem érvenyes ez.
A sajátodra igen. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem és az ellenfélnek is 96-os Courtois volt a kapusa, 9-1-re kikaptam. Mi ez ha nem unfairség? Gondolom azért mert 3 hete vettem meg a játékot, és meg újonc vagyok. Előtte a Fifa 17-el játszottam utoljára. De az NFS Unbound is ott tol ki veled, ahol tud.
-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Nekem Dagi nem esett meg mindig, kb. mindenki masnak jott valamelyik jo lapja. Oke, toty Dinhot vagy ss Henryt sem nyitottam meg, de a cover lap miatt ok nem is kellenek
Futties CR, Neymar, Bampe es Lewa sem jottek meg, de nekik volt a tots lapja. Tegnap megjott Yaya is 2x, Lucio is van, Marchisio 3x, Dybala 2-3x. Futties Di Maria nincs, de o is csak fodder lenne. Igazabol egy Dagi, plusz futties CR, Neymar, Lewa, Bampe nevsornal mondanam azt, hogy tenyleg ki van maxolva a dolog, bar ezekbol valoszinuleg egyik sem kerulne mar kezdobe, csak azert megis nyissam mar ki oket egyszer
-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ebből a pickből én biztosan Eto'o-t vettem volna ki, jobb a ratingje
Sőt, 2-3 napja nekem is beadta egy pick toty Gullitot, de a mellette lévő random 95-öst vettem ki, mert Gullitot már úgysem használnám, a 95-ös meg jobb fodder. Persze ha kapna Gullit egy 97-99 közötti lapot, az már más lenne
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Na jó de mit vársz amúgy? Azért a játékban egymáshoz képest vannak valamennyire viszonyítva a játékosok. Pl volt, hogy Futties Konateval nyomtam valami fordulós cselt és kb 2 másodperc volt még megcsinálta. Mert csak 87 a dribling, de pl év elején egy jobb 87es driblinges gold lap meg tök fasza és gyorsan cselez. Egyszerűen az egész promós dolog az egyre magasabb értékű lapokkal csak arra jó, hogy folyamatosan kelljen játszanod, hogy szinten tartsd a csapatot, de ezt megteszi más is, így ugyanott vagy. Kb mint egy rpg-be, ahol fejlődsz, de valójában ugyanott vagy, csak egyre nagyobb számokat látsz, mert az ellenfelek is egyre nagyobb számot mutatnak. Ez ilyen. Ami viszont a játék sajátja, hogy az elején egy top icon mondjuk 200%al jobb, mint az átlag. Év végén meg egy Futties Ronaldo jó ha 10%-al jobb. Ezért nagyobb értéke van az októberben elköltött fél milláknak, mint a játék végén. Hidd el, ha futties Ronaldoval mennél neki gold Koundénak, akkor valszeg extrának éreznéd a lapot. Kb 2 percig, mert az ellenfél 3:0nál kilépne.
Ezért a seasons mód lenne a legértelmesebb,csak ott meg rá vagy kényszerítve egy szint fölött, hogy a legjobb csapattal menj (City,PSG...), mert minek szivatnád magad feleslegesen. Szerintem a legjobb az lenne, ha nem lennének promók, és lenne egy nagyon jó, kompetitív játékmenet. Eljátszanál vele évi 1000-1500 órát? Nem. Viszont talán nem is kéne annyit.
Persze ez a mód még mindig jobb (ha nem versz bele pénzt), mintha kaszinóban ülnél, de itt a lényeg a szerencsejáték. Sokan ezért ölünk bele rengeteg időt. Legalábbis én biztos ezért. A komptetitív része sosem lesz fair. Persze tehetnének egy lépést felé. Valós kiírt pingel, meg jobban lokalizált kereséssel, és követhető (ellenőrizhető) matchmakingel. Ezzel, ha van türelmed percekig keresve kaphatnál fair ellenfelet. Csak nekik fontosabb, hogy éreztessék, hogy 5 másodperc alatt találsz ellent. -
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Szerintem is van valami kis irányítottság. Múltkor is pl nekem donnarumma kb 200. Pack után jött, de addig legalább kaptam grealisheket, akit meg az kapott meg alig, aki 8 doonát nyitott. Amikor már ilyen 300-400 packot nyitsz el egy héten, ott még inkább látszik, hogy elég érdekes matek valószínűséget használ. Egyik oldalon túl gyakori ahhoz, hogy a másik oldalon olyan ritka legyen. Persze lehet nem acc számít. Hanem idősáv, helyszín... Ki tudja... De az látszik, hogy év közben milyen felesleges grindolni a csomagokat. Egy 84x10 packért a szezon nagy részében kb 2-3 órát minimum grindolsz. Itt egy perc. Elnyitsz több százat. És nem...
-
Sirandrish
legenda
-
Zyelor
aktív tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Hát nem tudom, nekem tegnap este csak ilyen nyitásaim voltak:
3 spec lap, a többi mind fos gold. Itt azért látok olyanokat is, akiknek 8 spec lap is elfért...
Majd mindjárt rápróbálok újra, hátha javult valamit a helyzet. A 8-adik ilyen pamknál ugyanis elegem lett az egészből.
-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Az a Ricardo Carvalho eddig nagyon állat. 8/6 a wl eddig vele, 4 vagy 5 gólt szerzett már szögletből. Lúcio van mellette, ő is új, de egyelőre Carvalhot jobban érzem. Cordobát kiraktam miatta RB-be, egyelőre ott is hozza magát. Illetve akit még beraktam kipróbálni, és meglepően jó, az cover Casillas. Tavaly messze a legrosszabb kapusom volt, de ez a lapja most eddig (mondom csak 8 meccs alapján persze) meglepően jó, sok olyat fog, amit előtte Alisson vagy Donna sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest