Hirdetés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen Ebook Reader-t vettem 2024-ben?
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdboy
senior tag
Sziasztok. Jelenleg én is úgy állok, hogy marad az a 30k a zsembemben. Már tavaly is hasonlóan éreztem, de mégis negvettem. Az idei játèk egy borzalom volt. Ha nem játszol folyamatosan, lemaradsz mint a borravaló a többiekhez képest. Nettó az van, hogy vagy játszol és van életed, vagy nem de akkor pumpáld a zsét. De ha mégis van időd játszani folyamatosan akkor meg szanax hegyek! Kinek kell ez?? A fifa réges rêgen nem a szórakoztatásról szól, mondom ezt úgy, hogy régi motorosként én tudom, hogy miről beszélek ( anno még mega driveon kezdtem a 93-al akkor mêg talán nem is fifa volt) A játékmenetről, hibákról, búgokról, scriptről, glitchtől nem is irnék mert mindenki tudja. Sajnálom mert tényleg, de........
-
amdboy
senior tag
Sziasztok. Tudja valaki, hogy hogyan lehet rivalst 1 csapatban játszani, hogy az egyikönknek xbox van a másiknak pedig ps? Barátfelvètel már megvolt, de úgy sem engedi
-
amdboy
senior tag
Sziasztok. Tudnátok segíteni? 3 kèrdèsem volna.
1: Hol lehet beállítani, hogy lássam mennyire fáradnak a játèkosaim meccs közben?
2: Hol kell beállítani ( ha lehet), hogy lássam az ellenfelem milyen platon játszik?
3: És talán ez a legfontosabb. Melyik egyèni taktika az, hogy ha nálam van a labda egy közèppályásnál, ès adnám a csatárnak ő viszont nem megy előre ès nem keresi a kibújási lehetősèget. Vagyis szeretnèm ha be mozogna a vèdők mögè ha van rá lehetősège.
Köszi
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Valaki tudna adni tanácsot egyèni taktikával kapcsolatban? Konkrètan az a gondom, hogy letámadnak az mèg ugye normális is, de az már nem, hogy full alapon lèvő csapatom hamarabb elfárad mint az ellenfèlè, aki meg egèsz meccsen jön mint az állat. Ha az ő játèkosai staminája pirosban van akkor is csak nyom ès fáradhatatlanok. ( Elvileg ezt nerfeltèk is ha jól tudom, de ez valahogy nem sikerült) nem beszèlve az ő játèksai üresbe futnak, kèrik a labdát, ellenben ez nálam kimerül abban, hogy max össze vissza futkosnak vagy egyszerüen nem segítik a támadást. Köszi a válaszokat.
-
amdboy
senior tag
sziasztok! valaki tudna segíteni? előrendeltem az fc 24-et. Le akarta vonni a kártyáról az összeget amit meg kellett erősitenem. Ezt megtettem, majd nem vonta le a pénzt, viszont visszaigazoló emailt sem kaptam a vásárlásról. A játék sem a boxon belül a fiókban nem látható, sem a microsoft rendelések között. Online robot pedig ezt irja a kérdésemre: A számlán nem volt díj, ezért nem találja a játékot, a játék megvásárlására irányuló összes kísérlet még mindig a pénztárnál van, és nem számítottak fel díjat, először meg kell vásárolnia a játékot. Pedig a számlán van egyenleg elég. Ez esetben ha újra megrendelem akkor 2x fogja levonni vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jogász topic
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Formula-1
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest